Yukarıdaki konuda paylaştığım bilgi bütün kanalları kapsamakta.
Para kazanması kapanan alt kanallara çare olacaksa merakla bekliyoruz hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yukarıdaki konuda paylaştığım bilgi bütün kanalları kapsamakta.
hocam telif vermeyen diziler bende çok bilyiorum ama 1 2 k anca oluyor diziler o şekilde mi ? bi sakıncası yoksa söyleyebilirmisniz
Bu diziler 1-2 k almıyor sıfır bir kanalda bile 35k+'yı gördümSadece videoları benim diyeceğim şekilde yükleyin yeter.
Bu diziler 1-2 k almıyor sıfır bir kanalda bile 35k+'yı gördümSadece videoları benim diyeceğim şekilde yükleyin yeter.
hocam valla direk alırım bakın cidden eğer dediğiniz gibiyse her bölüm en az 5 6 k izleniyosa süperrrr, benim öyle 2 dizi var ama onlar telif veriyo artı kbıraktım
Hocam eğer kötü niyetli insanların bunu suistimal edeceklerini bilmesem bu eki de bedavaya verirdim. Kitabı 2000 kişi indirecek ama dizileri 20-25 kişi alacak böyle düşünün böylece suistimal olayı en aza inecek![]()
v1 kitabını bile önce indirip sonra link kısaltma sitelerinden tekrar yükleyip para kazanan insanlar var bugün tespit ettim ve bu olay bu kararı almamda ana etken oldu.
Yabancı diziler mi hocam bunlar![]()
benide listeye ekleyin lütfen.
bende pm bekliyorum sizden ekleyin listeye.
yok hocam en iyisini düşünmüşsünüz tabi çok fazla fiyat istemezseniz, o dizileride herkese farklı farklı verirseniz bide off süper olur, diğer türlü herkes aynı dizileri görürse sahte telifler yağar bize
Hayır hocam hepsi yerliDiziler video başı yaklaşık 10 dolar para bırakıyor haftalık 20 diziyle çalıştığınızı düşünürseniz ve bunların 10'u tutsa bile çok iyi para
Özel ek için listeye sizi de ekledim.
---------- Mesaj saat 23:58:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:56:28 civarında gönderildi. ----------
Fiyatı çok makul tutmaya çalışacağım (5-10 lira), elimde yaklaşık 70-80 tane dizi var bunların 30'u aktif, bunların hepsini alan kişilere vermeyi düşünüyorum, sahte telifi aşmanın yolunu da v2'de yazacağım kolay kolay sahte telif atamazlar size.
5-10 lira hiçbişey yaa. valla süper ya benim gibi sabi kategorisi olmayanlar için çok iyi oalcak. ne zaman peki gelecek bu ek ?
Beni de ekleyin listeye![]()
beni de ekleyin hocam
Yaklaşık bir 10-15 gün sonra v2 hazır olunca onu da paylaşacağım. Çünkü v2'siz bir anlamı olmaz ekin. İkisinin birlikte senkronize bir şekilde yapılması lazım.
Ekledim arkadaşlar![]()
süperr. benide yazın hatta bi dizi için bile şimdiden ödeme yapabiliriim yani şuan kazanamıyorum malum kategori yok .D
Özel ek için benide listeye eklermisiniz.
Bir tane dizi adı yolladım
İsminiz listeye eklenmiştir.
Bir tane dizi adı yolladım
İsminiz listeye eklenmiştir.
bana yollamazsan küserim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.