Ytcuma,Nightcluphome,Drop,Griay Tesekkurler !

Dostum seni bende anlıyorum tabi. Sen biliyorsun açığa çıkarmıyorsun. Neden çıkarmadığını ikimizde biliyoruz. Eee bizde emek vermiş araştırmış denemiş bişeyler öğrenmişiz. Nakit sıkışıklığımız oluyor 10 kişiye öğretiyoruz. Ücretsiz paylaşsak fixlenir çalışan adam zaten 300 500 dokunmaz. Ayrıyeten bak diyorumki hani topluluk yaygın bilende var bilmeyende. Fl*g için çözüm öğretiyorum sende o 300 ü çıkarmazmı veren adam. Çıkarır çalışmayı biliyorsa. Ben çok biliyorumda demiyorum. Olmayınca olmuyor. Bu konuyu burda uzatmayalım ikimizinde aktif konusu yok yanlış anlaşılır ban yeriz :(

Doğru tespitte bulunduğumu anlattığın için saol.Beni haklı çıkarttın.Başka birşey yazmaya gerek yok.

Bir teşekkür konusunu da tartışmaya çevirmeyin. Gereksiz yorum atmayın rahatsız oluyorsanız gidin başka yerde oynayın. Tek tek report ediyorum.

Ya arkadaşlar bırakalım bu işleri. Bu yöntem satıyorsun diye laf edenlerin bazıları sağdan soldan yöntemleri öğretip tonla para kazanıp foruma gelince ben şunu öğrendim demeyip bilmiyorum ayağına yatan kişiler :D
O kadar laf sölenmiş yarı fiyatı filan hadi konu açın dağıtın herkese bizde rahat edelim :D

Ya arkadaşlar bırakalım bu işleri. Bu yöntem satıyorsun diye laf edenlerin bazıları sağdan soldan yöntemleri öğretip tonla para kazanıp foruma gelince ben şunu öğrendim demeyip bilmiyorum ayağına yatan kişiler :D
O kadar laf sölenmiş yarı fiyatı filan hadi konu açın dağıtın herkese bizde rahat edelim :D

Üstad sen aç konuda biz öğrenelim :P

Topluluktan gına geldi, fiyat?

Son düzenleme:
[MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

[MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim hocam :)

Şimdi neden hep sana yazıyolar bu konuda diyen çıkar açıklıyım.

Konularımla ilgilensin ilgilenmesin bu konunun vesile olması ile bana gelenler ile muhabbet ediyoruz. Gerekli şekilde yardımlaşıyoruz

Bende bi süredir topluluk lanetiyle başa çıkmaya çalışıyordum. [MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] hocam ile konuştuk fikir alışverişi yaptık.Topluluk yöntemini ogünden bugüne denedim, kullandım bi sıkıntı yaşamadım.Halada kullanıyorum yani.

Bende bi süredir topluluk lanetiyle başa çıkmaya çalışıyordum. [MENTION=34033]NightClupHome[/MENTION] hocam ile konuştuk fikir alışverişi yaptık.Topluluk yöntemini ogünden bugüne denedim, kullandım bi sıkıntı yaşamadım.Halada kullanıyorum yani.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam ben teşekkür ederim :)

Hocam ytpara üzerinden herhangi bir satışım söz konusu değil öncelikle bunu düzeltiyim. R10 üzerinde konum var genel teşekkürde ismim burda geçtiği için burdan soru soruluyor.

O halde teşekkür mesajlarını cok yanlıs yerden alıyorsunuz hocam. R10'da teşekkür etsinler size. Konu kirliliğinden başka bir şey değil. Günlerdir teşekkür teşekkür baydı. Velhasıl burası bir forum ya bilgini insanlarla paylaşırsın ya da diğer sitelerde ticaretine devam edersin. Mal satmıyorsunuz ürün pazarlamıyorsunuz yok topluluk taktiği vs. hakikatten baydı artık.

O halde teşekkür mesajlarını cok yanlıs yerden alıyorsunuz hocam. R10'da teşekkür etsinler size. Konu kirliliğinden başka bir şey değil. Günlerdir teşekkür teşekkür baydı. Velhasıl burası bir forum ya bilgini insanlarla paylaşırsın ya da diğer sitelerde ticaretine devam edersin. Mal satmıyorsunuz ürün pazarlamıyorsunuz yok topluluk taktiği vs. hakikatten baydı artık.

Hocam insanların nerde ne yazdıgınıdamı sorgulayacaksınız ? Siz birşeyleri biliyorsunuzda rahatsız oluyorsanız başka ama ticaretten dolayı gelmiyor bu mesajlar. Kim olursa olsun birçok şey paylaşıyorum ve burada üzerinden buluyorlar r10 üyeliği olmayanlar.

Hocam insanların nerde ne yazdıgınıdamı sorgulayacaksınız ? Siz birşeyleri biliyorsunuzda rahatsız oluyorsanız başka ama ticaretten dolayı gelmiyor bu mesajlar. Kim olursa olsun birçok şey paylaşıyorum ve burada üzerinden buluyorlar r10 üyeliği olmayanlar.

Haşa hocam bana sormanız ne haddime. Sadece baydı diyorum inanın ki baydı. Bakın forumda topu topu 6 Konu başlığınız var bende aşağıya sıraladım. Şimdi seni tanımam etmem sürekli teşekkür başlığı altında konu hortluyor ve ben şahsen rahatsız oldum. Gereksiz bulduğumdan ötürü. Her neyse saygılar.. :)
---
Masaüstü Toplama Bilgisayar Satılıktır.

Uygun fiyat masaüstü bilgisayar !

SELL >> Canon Eos 600D (sıfır ayarında)

3 metre Bilgisayar masası !

Bu Nedir Arkadaş ya ? Hayran oldum :D

Topluluk Eğitimi !

---

Hocam çok güzel söylemişsiniz. Kazanç paylaşımından farksız bu paylaşımlar. Satış konusu yetmiyormuş gibi teşekkür adı altına böyle reklam konuları. Vietnam forumunda gördüğü şeyi google translate ile çevirip satan insanlar. Hiç bir bilgi paylaşımı içermeyen, sinir bozucu gereksiz konular. Yazık.

Haşa hocam bana sormanız ne haddime. Sadece baydı diyorum inanın ki baydı. Bakın forumda topu topu 6 Konu başlığınız var bende aşağıya sıraladım. Şimdi seni tanımam etmem sürekli teşekkür başlığı altında konu hortluyor ve ben şahsen rahatsız oldum. Gereksiz bulduğumdan ötürü. Her neyse saygılar.. :)
---

Topluluk Eğitimi !

---

Konu sahibi arkadaşa mesaj atarım sildirmesi için. Bende anlamadım ki ilk gün ytcuma nın üstüne şuan benim üstüme arkadaşlar gelip burada yazıyorlar. Saygılar hocam

LÜTFEN YARDIM ETSEM DE ETMESEM DE BANA TEŞEKKÜR YAZMAYIN.

---

Topluluk Eğitimi !

---

Hocam forumdan biraz tanıyorum sizi saygım var Affedin ama teşekkür diye açtığım konu ne hale geldi ...

Hocam çok güzel söylemişsiniz. Kazanç paylaşımından farksız bu paylaşımlar. Satış konusu yetmiyormuş gibi teşekkür adı altına böyle reklam konuları. Vietnam forumunda gördüğü şeyi google translate ile çevirip satan insanlar. Hiç bir bilgi paylaşımı içermeyen, sinir bozucu gereksiz konular. Yazık.

Arkadaşım sana ne oluyor ? Şu vietnam forumlarında gördüklerini çevir getir sana da teşekkür etsinler. Gereksiz konularmış. Kimseye teşekkürde mi etmeyeceğiz. Forumda yasak olsa zaten kimse gelip birşeyler yazmaz. Post kasacaksan da başka yerde kas alakan yoksa yazıp amacı güzel olan bir konuyu saçma sapan şekilde yorumlama .

madem topluluk ve flag ıcın yontem paylasın herkes faydalansın arkadaslar..ama ekmek kapımız olur dıye dusunuyorsunuz sankı sızın paylasacagınız yontemı ytpara aılesı ogrenırse tum youtube yanı mılyarlarca kanal sahıbı ogrenecek sankı...
arkadaslar umarım benden once bırısı acıklar yontemı faydalanırız zira suan deneme asamasında oldugum bır yontem var,telefon dogrulama sıstemı dıye mılletın parayla sattıgı olayı nasıl bedavaya actıysam bunuda bedava acıklayacagım..
eger gercekten bırseyler bılıp faydalı olmak ısteyen varsa buyursun benden once konu acıp acıklasın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri