Ytdan gelen kazanç için hangi banka

yasal olarak kesme hakları yok. özel bankalarla çalışırsanız sikayetvar.com üzerindeki şikayetler üzerinden bile hesap ücretini geri alabilirsiniz. iş bankasından aldım ama devlet bankalarından alamazsınız bu şekilde.

tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekir onlar için. tüketici hakem heyetinden olumlu sonuç çıkarsa, %99 çıkıyor bankadan paranı 2 ay sonra alırsın. thh 2 ay gibi bi süre tanıyor bankaya. bankalarda son gün ödüyorlar geri. :)

igaranti kullanıyorum ben hesap ücreti yok. enpara kullanan çok var forumda onlarda da hesap ücreti yok. bir kaç bankanın bu şekilde özel hizmeti var.

bankayla uğraşmıyorsunuz hiç. başvuru yapıyorsunuz size kurye sözleşme getiriyor ya da gidip siz imzalayabilirsiniz. sonra hesabınız açılıyor. ücretsiz şekilde hesabınızı kullanıyorsunuz.

Kuveytturk derim bende. hiç bir şeyde kesinti yok.

Enpara'ya online başvuruyorsun evine geliyorlar kart ile birlikte imzalar vs. 1 haftada falan gelmişlerdi sanırım bana.

Ne hesap işletim ücreti, ne havale ücreti, ne eft ücreti hiçbirşeyde ücret yok. Üzerine de ayda 1 kez herhangi bir bankanın atmsinden ücretsiz nakit çekme hakkın var.

anladım hocam bir başvuru yapalım o zaman :)

anladım hocam bir başvuru yapalım o zaman :)

enparaya geç, direk faiz hesabı aç ordan kazanmaya başla, paran yüklüyse ufaktan dolara yatırım yapmanı tavsiye ederim. enparada istedigin kadar hesabı direkt açabiliyorsun.

başvururken hangi günler boş oldugunu soran bir kısım var hemen ertesi günü ver tarih olarak, bana ertesi gün öglen gelmişti adam, ankaradan hızlı trenle gelmiş, yemek felan ısmarlamıştım.

yanlız şunuda belirteyim, enpara önceden dışardada görüşme alıyordu. fakat kredi olayı cıktıktan sonra, ögrenciler dışında[ ögrenci belgesi göstermek şartıyla] kimseyle dışarıda görüşmüyor sabit iş veya ev adresine geliyor. direk kapıdada halledebilir veya evede davet edebilirsiniz.

ücreti felan yok. kalemle ufak bi not defteri hediye ediyorlar ayrıca direkt bankamatik kartınıda veriyorlar .

ayrıcalıklarını severim. hiç bir bankayıda böyle övmem:D

enparaya geç, direk faiz hesabı aç ordan kazanmaya başla, paran yüklüyse ufaktan dolara yatırım yapmanı tavsiye ederim. enparada istedigin kadar hesabı direkt açabiliyorsun.

başvururken hangi günler boş oldugunu soran bir kısım var hemen ertesi günü ver tarih olarak, bana ertesi gün öglen gelmişti adam, ankaradan hızlı trenle gelmiş, yemek felan ısmarlamıştım.

yanlız şunuda belirteyim, enpara önceden dışardada görüşme alıyordu. fakat kredi olayı cıktıktan sonra, ögrenciler dışında[ ögrenci belgesi göstermek şartıyla] kimseyle dışarıda görüşmüyor sabit iş veya ev adresine geliyor. direk kapıdada halledebilir veya evede davet edebilirsiniz.

ücreti felan yok. kalemle ufak bi not defteri hediye ediyorlar ayrıca direkt bankamatik kartınıda veriyorlar .

ayrıcalıklarını severim. hiç bir bankayıda böyle övmem:D

hocam iyice açıklamışsın olayı eyvallah ayrıca sen baya baya memnun kalmışsın :D

Ziraat bakiyen 800 TLnin altindaysa veya otomatik bir odeme tanimli degilse 2 ayda bir 20 TL kesiyor

Kuveyt türk hocam hesabını hemen açıp kartınıda hemen veriyorlar kart masrafı falan yok cok güzel tavsiye ederim sadece şunu diyim eger sürekli para cekeceksen atm sayısı sınırlı ama yatırım için diyorsan kenarda dursun cok iyi

quizden para geldiğinde garanti 30$ gömüyor direkt

Hocam şöyle diyeyim kesinlikle ve kesinlikle Kuveyttürk.bu sene açtım hesabımı ve gerçekten çok mennunum.Niyemi memnunum işte sayıyorum.

hesap işletim ücreti yok
havale,eft veya ne yaparsanız yapın bir ücret yok
şubeye gidip hesabınızı açıyorsunuz 5 dk içinde kartınızı basıp veriyorlar elinize.
quizdeki ödemelerimi bu sefer kuveytte aldım en para bile 6,7 dolar kesinti yaparken kuveyt bende hiç kesinti yapmadı.Direkt quiz ne gönderdiyse o geldi hesabıma.Dolarıda tl hesabınıza güncel kurdan anında ceviriyorsunuz.
Faizsiz çalışan bir banka
mobil ve internet bankacılığı on numara.

bu özelliklerin hiçbiri diğer bankalarda yok.

Arkadaslar sanırım vakıfbankta da kesinti yok dekonta girdiğimde masraf 0,00 yazıyor.Ayrıca dashboarddaki kesinlesenden 21 dolar eksık yatmıs onuda quiz kesmis galiba

Hocam şöyle diyeyim kesinlikle ve kesinlikle Kuveyttürk.bu sene açtım hesabımı ve gerçekten çok mennunum.Niyemi memnunum işte sayıyorum.

hesap işletim ücreti yok
havale,eft veya ne yaparsanız yapın bir ücret yok
şubeye gidip hesabınızı açıyorsunuz 5 dk içinde kartınızı basıp veriyorlar elinize.
quizdeki ödemelerimi bu sefer kuveytte aldım en para bile 6,7 dolar kesinti yaparken kuveyt bende hiç kesinti yapmadı.Direkt quiz ne gönderdiyse o geldi hesabıma.Dolarıda tl hesabınıza güncel kurdan anında ceviriyorsunuz.
Faizsiz çalışan bir banka
mobil ve internet bankacılığı on numara.

bu özelliklerin hiçbiri diğer bankalarda yok.

Enpara dicektim bende en yakın zamanda bir Kuveyttürkden hesap açtırayım bende, verdiğin bilgiler şahane, teşekkürler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri