YT'de 24.Günüm Kazançlar

kardeşim bence sen bu kanalı adsense para kazanmaya kapatmadan hemen git bi partnerliğe gir adsenseden fazla kazanırsın deilse bi kac gue bu kanalında para kzanmaya kapatılır boyle bı kanala yazık olmasın kurtar kanlı (creative nation diye bi partner şirketi var arastir hemen bağla yuzde 85 kzanc veriyor

önerin için çok teşekkürler hocam,hiç duymadım ama hocam ödeme konusunda vs. sıkıntı yaşanıyormu reklam çıkıyormu bir bilginiz varmı araştırıcam zaten de sizin de bir fikrinizi alayım dedim

ben şu an creative natıon la calısıyorum reklamlarda problem yok
partnerliğe baglanır denersin bır ıkı hafta hosuna gıtmezse baglantıyı kesebilirsin kesince otomatık olark tekrar adsenseye baglanıyor zaten

kıyamet çığırtkanlığı yapmak istemem ancak niche kelime girdigim bir kanalımın 3 ay önce para kazanması kapanmıştı. Adsenseden silmeyi unuttuk kaldı öyle o adsensedeki günlük 240 tl kazanç getiren telifsiz ve telif yemeyeceğinede neredeyse emin olduğum kanalımında para kazanması tam ödeme kesinleşicek derken bu ayın 6sında gitti yaklaşık 3bin tl kaybım oldu.

Oysa ki bırakmıştım bu nichedir carttur curttur çok güzel işleyen bir sistemim vardı dikkatli olun youtube zalımdır acıması yok en ufak bi açığı gördümü indiriveriyo.O bahsettigim kanalda çok sağlam 3 milyon izlenmesi var ve hala o kanal üzerinden para kazanıyorum aynı videoları başka bi kanala alıp 350 tlye yakın para oldu şuana kadar sadece yönlendirmelerden

kıyamet çığırtkanlığı yapmak istemem ancak niche kelime girdigim bir kanalımın 3 ay önce para kazanması kapanmıştı. Adsenseden silmeyi unuttuk kaldı öyle o adsensedeki günlük 240 tl kazanç getiren telifsiz ve telif yemeyeceğinede neredeyse emin olduğum kanalımında para kazanması tam ödeme kesinleşicek derken bu ayın 6sında gitti yaklaşık 3bin tl kaybım oldu.

Oysa ki bırakmıştım bu nichedir carttur curttur çok güzel işleyen bir sistemim vardı dikkatli olun youtube zalımdır acıması yok en ufak bi açığı gördümü indiriveriyo.O bahsettigim kanalda çok sağlam 3 milyon izlenmesi var ve hala o kanal üzerinden para kazanıyorum aynı videoları başka bi kanala alıp 350 tlye yakın para oldu şuana kadar sadece yönlendirmelerden

kurtulmanın çaresi varmı sizce kelimeleri düzeltmek gibi yada partnere geçmek gibi ? :/

Etc :) dizi çalışıyorum 1000 almanya gösterimine yaklaşık 6-7 doları gördüm :) hem de yani direk düm düz 1000. para kazandıran oynatma dahada düşüktür muhtemelen.
valla kardeş ben bazen 2-3 bin ama ortalama günlük 1000 izlenim alıyorum ama tık :) yok
o yüzdende daha 1 tl bile kazanamadım adsenseden partner kanala geç izlenime para alırsın madem uğraşıyorsun dediler izlenimden bari kazancın olur dediler ama ay sonu geldimi formda okuduğum kadarıyla partnerlerde hep ödeme sorunu çıkıyor bende uğraşmadım açıkçası bi kere mesaj attım formdan etc avatarı olan birine hatta hemşerimdi dönüş olmadı o aralar sıkıntıları vardı belki ondandır neyse şu video ve kanalları bi düzene sokayım düşündüğüm partner benimde etc gibi ?

bende yeni başladığımda aynı anda 2-3 videom patlamış ve günde 150 ye kadar dayanmıştı kazanç.videoların güncelliği geçtikçe kazanç normal olarak düşecek ve inan ki hit yakalamak o kadar kolay değil.

valla kardeş ben bazen 2-3 bin ama ortalama günlük 1000 izlenim alıyorum ama tık :) yok
o yüzdende daha 1 tl bile kazanamadım adsenseden partner kanala geç izlenime para alırsın madem uğraşıyorsun dediler izlenimden bari kazancın olur dediler ama ay sonu geldimi formda okuduğum kadarıyla partnerlerde hep ödeme sorunu çıkıyor bende uğraşmadım açıkçası bi kere mesaj attım formdan etc avatarı olan birine hatta hemşerimdi dönüş olmadı o aralar sıkıntıları vardı belki ondandır neyse şu video ve kanalları bi düzene sokayım düşündüğüm partner benimde etc gibi ?

etc zoomine bağlı.zoomindede düzenli ödeme var adsense gibi diyebilirim.ödeme ayarını seçiyorsun panelinden paypal yada banka diye.her ayın ilk haftası yatar.kasım ayında kazandıkların ocakın ilk haftası,aralıkta kazandıkların şubatın ilk haftası diye gider.açıkçası gayet memnunum.

kurtulmanın çaresi varmı sizce kelimeleri düzeltmek gibi yada partnere geçmek gibi ? :/

partnerlerde adsense gibi birşey olucak 2014 de yani cazipliğini kaybediyor bu youtube un güncellemesinden dolayı. Ancak dedigim gibi video yöneticilerinizden toplu olarak niche etiketlerinizi silebilirsiniz onuda yapamadınız diyelim daha fazla riske girmeyin etiketlerinizi bu şekilde kullanmayın bence

partnerlerde adsense gibi birşey olucak 2014 de yani cazipliğini kaybediyor bu youtube un güncellemesinden dolayı. Ancak dedigim gibi video yöneticilerinizden toplu olarak niche etiketlerinizi silebilirsiniz onuda yapamadınız diyelim daha fazla riske girmeyin etiketlerinizi bu şekilde kullanmayın bence

anladım hocam teşekkürler.

Hayırlı Olsun Para Kazanma Kapandı Kanalda Oysaki Bugün Creative'e Geçecektim :(

geçmiş olsun hocam bende yaşadım ve muhtemelende yaşamaya devam edicem kaybettıkce daha fazla hırs yapıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum takma kafanı yak bi cigara keyfine bak
aynen hocam sağolun zaten videonun izlenmesi artık bitmişti kanala fazla abone de gelmemişti 22tane vardı fazla koymadı ama paramı alırmıyım adsenseden ondan korkuyorum 435tl birikti,tüm kanallarımın para kazanması kapandı :/ Hay aksi sigaram da bitti bir bakımdan adsense sigara param da olsun diye başladım zaten öğrenciyiz onada para yok :( :D

aynen hocam sağolun zaten videonun izlenmesi artık bitmişti kanala fazla abone de gelmemişti 22tane vardı fazla koymadı ama paramı alırmıyım adsenseden ondan korkuyorum 435tl birikti,tüm kanallarımın para kazanması kapandı :/ Hay aksi sigaram da bitti bir bakımdan adsense sigara param da olsun diye başladım zaten öğrenciyiz onada para yok :( :D

samsuna yakınsan atarız bi kargoya kaçak maltepe sıkıntı yok adres wer :D:D

ne güncellemesi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri