YT'den şöyle mail gelmiş, para varsa ödenecek diyor a

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

unadikum

Yasaklanmış
Dün gece şöyle bir mail gelmiş

Your Google Ads account 954-xxx-xxxx was automatically cancelled on 9/13/18, as it has not spent for over 15 months. Learn more about inactive account cancellation.

Ads will stop showing within 24 hours of account cancellation. If you have money left in your cancelled account, we'll refund it to your payment method within 4 weeks.

If you’d like to reactivate your account, you can do so by signing into Google Ads account. Learn more about reactivating cancelled accounts.

Thanks,

The Google Ads Team

Para varsa ödenecek diyor diyor bu hesap şöyle idi, 3 sekmeli bir kanaldı. HAZİRAN 1 de para kazanmasını açmışım 6 haziranda para kazanması gitmiş.
yani 5 gün para kazandırmış para kazanma gidince kesinleşmemişti. şimdi kanalı kapatmışlar üstüne böyle bir mail atmışlar. para kazanmaya yeniden başvurmamıştım. Başına gelen var mı?

Bu mailin kanalla alakası yok sen bir adsense hesabı kapatmışsın galiba. Eğer içinde bakiye varsa adsense hesabının 4 hafta içinde ödenecek diyor..

Bu mailin kanalla alakası yok sen bir adsense hesabı kapatmışsın galiba. Eğer içinde bakiye varsa adsense hesabının 4 hafta içinde ödenecek diyor..

Yok kapatmadım 2-3 aydır hiç yt'ye bakmadım bile, eğer bu kanal bir adsenseye yönetici atamışsam ve ondan bu mail gelmiş olsaydı.bu mail ile adsenseye giriş yapabilirdim en azından kapalı olan adsenseye, ayrıca mailin product delete kısmına geldiğimde adsense gözükmüyor.

Son düzenleme:
Dün gece şöyle bir mail gelmiş

Your Google Ads account 954-xxx-xxxx was automatically cancelled on 9/13/18, as it has not spent for over 15 months. Learn more about inactive account cancellation.

Ads will stop showing within 24 hours of account cancellation. If you have money left in your cancelled account, we'll refund it to your payment method within 4 weeks.

If you’d like to reactivate your account, you can do so by signing into Google Ads account. Learn more about reactivating cancelled accounts.

Thanks,

The Google Ads Team

Para varsa ödenecek diyor diyor bu hesap şöyle idi, 3 sekmeli bir kanaldı. HAZİRAN 1 de para kazanmasını açmışım 6 haziranda para kazanması gitmiş.
yani 5 gün para kazandırmış para kazanma gidince kesinleşmemişti. şimdi kanalı kapatmışlar üstüne böyle bir mail atmışlar. para kazanmaya yeniden başvurmamıştım. Başına gelen var mı?

Mail adsense için değil Google Adwords hesabı için gelmiş hocam , bugün itibari ile adwords hesabını 15 aydır hiç harcama yapılmadığı için kapatılacağını söylüyor ve içerisinde yüklü bakiyen varsa da onu iade edeceklerini yazmışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri