YTDizi | Dizilerden kazanç sağlamanın zamanı geldi!

Kitap satın alınmıştır dünya engeli konusunda arkadaş bahsettiği gibi bilgilendirme yapmış söylediklerini deneyip uygulucam

ytdizi.jpg

Merhaba;

YTDizi, Youtube’dan maksimum kazanç sağlamanıza yardımcı olacak bir e-kitaptır. 8 sayfadan oluşan kitabımızda bulunan konu başlıkları;

* Önsöz – Önemli Notlar
* Nasıl Kullanmalısınız?
* Yabancı Programların Takibi Hakkında
* Dizi Listesi
* Kapanış

şeklinde oluşmaktadır. Daha önce 2500+ kez indirilen YTBeginner v1'i de ben yazmıştım. Şimdi de yine ücretsiz olacak YTBeginner v2'yi çıkarmak için çalışmalar sürdürüyorum. Bu kitabı satın alan herkes YTBeginner v2'deki konuları daha iyi pekiştirecektir.

KİTABIMIZ TANITIM AMACIYLA SADECE 10 TL'DİR..

Kitabımızı dilerseniz forumdan, dilerseniz de YTBeginner: Youtube'dan Kazanç Sağlamanın Zamanı Geldi! adresinden kitabımızı hızlı bir şekilde alabilirsiniz.​

kitap hazırmı yoksa bu ön sipariş mi

Arkadaşlar yarım saatten fazla süredir özel mesajlarla boğuşuyorum, lütfen kitabı satın alanlar ya da ödeme bilgisi isteyenler harici özel mesaj yollamayın diğer arkadaşların hakkına girmeyin.

kitap hazırmı yoksa bu ön sipariş mi

Kitap hazırdır.

inen dosya açılmıyor :(

Link yenilenmiştir. Hesabım bölümünden indirebilirsiniz.

dünya engeline çareniz varsa alabilirim.normal etiket şöyle girilir,böyle başlık atılır gibi içeriği varsa zaten almaya gerek yok.

Dünya engeli için forumdakilerden farklı birşey yok. [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] da sormuştu bu soruyu.

dosya açılmıyor adobe ve başka program denedim

http://www.makaleciniz.net/ adresinden sipariş verebilirsiniz.

Eşleşen geçme maalesef yok. Forumdaki yöntemleri uyguladığınızda büyük olasılıkla geçiyor.

hocam paypal,vb hangi yöntemle ödeme yapılıyo onu ögrenmek istedim...malesef kredi kartı kullanmadığımdan paypal hesabımda para olmadığından...ögrendikden sonra başka kişi tarafından odeme yapılacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri