Y
yeniuye
Guest
Merhaba farklı amaçlar ile aldigim fakat işlerin yoğunluğundan dolayi boşta kalan ytextra.com domain ve hosting benden olmak şartı ile işletecek arkadaş arıyorum tekliflerinizi bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizde youtubepara.com youtubepara.net var öyle boş duruyor![]()
Youtubepara.com yüzünden Serkan abinin başı belaya girmişti diye hatırlıyorum Youtube kelimesinden dolayı. Öyle duymuştum yani.
Yanlış hatırlıyorsunuzdur içinde youtube geçen ne domainler var reglenmiş![]()
reglenmiş olabilir ama youtube istediği zaman o domainleri elinden alabilir diye biliyorum.hatta geçen gün r10 da bir konu görmüştüm adam ünlü bir markanın sonunda free diye olan domain almış.marka yetkilileri domain konusunda uyarı yollamışlar.sonuçta google la ilgili de bir sürü domain reglenmiş durumda ama bunlar -youtubepara.com- serkan ın başına bela oluyordu ...eskiler daha iyi bilir.bende duyduğum bu şekilde diye hatırlıyorum.Yanlış hatırlıyorsunuzdur içinde youtube geçen ne domainler var reglenmiş![]()
reglenmiş olabilir ama youtube istediği zaman o domainleri elinden alabilir diye biliyorum.hatta geçen gün r10 da bir konu görmüştüm adam ünlü bir markanın sonunda free diye olan domain almış.marka yetkilileri domain konusunda uyarı yollamışlar.sonuçta google la ilgili de bir sürü domain reglenmiş durumda ama bunlar -youtubepara.com- serkan ın başına bela oluyordu ...eskiler daha iyi bilir.bende duyduğum bu şekilde diye hatırlıyorum.
eğer aynı kulvarda iş yapmasanıza sorun olmaz aynı sektörde bir site açarsanız haksız rekabetten dolayı size dava açıp domaini alabilirler ama alaksız bir site açarsanız birşe yapamazlar www.kanald.com bakın kanald alamamıştır![]()
Youtubepara.com yüzünden Serkan abinin başı belaya girmişti diye hatırlıyorum Youtube kelimesinden dolayı. Öyle duymuştum yani.
reglenmiş olabilir ama youtube istediği zaman o domainleri elinden alabilir diye biliyorum.hatta geçen gün r10 da bir konu görmüştüm adam ünlü bir markanın sonunda free diye olan domain almış.marka yetkilileri domain konusunda uyarı yollamışlar.sonuçta google la ilgili de bir sürü domain reglenmiş durumda ama bunlar -youtubepara.com- serkan ın başına bela oluyordu ...eskiler daha iyi bilir.bende duyduğum bu şekilde diye hatırlıyorum.
vay be bu çok iyiymişTurkcell.org u benim yeğenden Turkcell almıştı malesef, Mahkeme kararı ile anında el koyuyorlar normalde domaine , kanald Bi umut oldu şimdi benim için
![]()
zaten ilk site açıldığında youtubepara.com idi , hiç detayına bakmamıştım,birde youtube bu kadar ilgimde yoktusonra baktım domain ytpara olmuştu.....youtubepara.com domaine ne oldu youtubemi aldı.?
Senin yeğen korkmuş vermiştir, öyle birşey yok alamazlar. Türkiye'de mahkemeler böyle kararlar verebiliyor[du] oda domain nedir hosting nedir bilmiyorlardı, 4 yıl uğrastım bende ama kazandım.
Sen gidip gercek Turkcell ile alakası olan ticari bir iş yapmadığın sürece birşey olmaz, öyle yaparsanda tazminat ödersin, alan adının uluslararası sözleşmeleri var, önce gelen alır.
Yegenin Turkcell'den iyi bir para alabilirdi, ama korrkmuş muhtemelen sizin avukatta Turkcell'inkilerden para almış sizi korkutarak olayı kapatmıştır.
vay be bu çok iyiymişTurkcell.org u benim yeğenden Turkcell almıştı malesef, Mahkeme kararı ile anında el koyuyorlar normalde domaine , kanald Bi umut oldu şimdi benim için
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.