O
Online Düello
Guest
Hocam merhaba kolay gelsin. Hesabımda 100.000 (100K) üzeri koin vardı. Bu sabah ekranı açtığımda koin sayısının 100 olduğunu gördüm. İlgilenirseniz sevinirim. Hesap adı : Deepblue
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam merhaba kolay gelsin. Hesabımda 100.000 (100K) üzeri koin vardı. Bu sabah ekranı açtığımda koin sayısının 100 olduğunu gördüm. İlgilenirseniz sevinirim. Hesap adı : Deepblue
6k coin vardı, 100 olmuş.
yukarıdaki yorumda arkadaşın 100k varmış o da 100 olmuş
şimdi 1 video izledim 91 coinlik, hesabım 191 oldu.
şimdi ne neye göre düzenlendi?
oranlar değiştirilmemiş, izleyip kazandığımız koinler silinmiş
Otomatik video izleme tam anlamıyla çalışırsa 7/24 iş yeri bilgisayarından kasarım. Zaten hep açık![]()
hocam yt para üyelerine ek koin sağlıyorsanız ben de almak isterim, teşekkürler![]()
Zam gelir, indirim yapılır, biraz daha zor koin kasma olayı olabilir vs. ama kafama takılan şey gelecekte eklenecek koinlerin yeni fiyatlandırma ile eklenmesi gerekirken kullanıcıların hesaplarındaki & kazandıkları koinlerin düşürülmesi, hani bu güven kaybettirici bir durum oluyor ki az bir rakam da düşmemiş![]()
Sistem yine değişmiş , 4000 saat olan kısımda video izlerken önceden 30 sn'yede 15 coin veriliyorken 10 olmuş günlük verilen ödüller de azalmış.
30 sn için video izletmek için 30 coin veriyorum ama izleyince bana 10 coin geliyor aşırı az.
bendede 1000 civarı vardı gitmiş7000 coinim vardı silinmiş üzdü
Üye olmadan soracaklarim var hocam şimdi. Üye olduk videoları pc de açık bırakabiliyor muyuz kanalımı ekleyip aynı anda kanalı izleyebilir miyim
ana sayfadaki yarışmayı anlamadım etkinlik puanı nedir kastımız puanlarmı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.