Ytizlenim.com Ücretsiz 4000 Saat, Abone, İzlenim ve Daha Fazlası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam merhaba kolay gelsin. Hesabımda 100.000 (100K) üzeri koin vardı. Bu sabah ekranı açtığımda koin sayısının 100 olduğunu gördüm. İlgilenirseniz sevinirim. Hesap adı : Deepblue

Hocam merhaba kolay gelsin. Hesabımda 100.000 (100K) üzeri koin vardı. Bu sabah ekranı açtığımda koin sayısının 100 olduğunu gördüm. İlgilenirseniz sevinirim. Hesap adı : Deepblue

Merhaba 100k coin 1 TL yapmaktaydı yeni orana göre 5000 coin 1 tl yapmaktadır. Oranlar değiştirildiği için yeni orana göre düzenlendi. Sadece ücretli bakiye alanların coinleri değiştirilmedi.

6k coin vardı, 100 olmuş.
yukarıdaki yorumda arkadaşın 100k varmış o da 100 olmuş
şimdi 1 video izledim 91 coinlik, hesabım 191 oldu.
şimdi ne neye göre düzenlendi?
oranlar değiştirilmemiş, izleyip kazandığımız koinler silinmiş

6k coin vardı, 100 olmuş.
yukarıdaki yorumda arkadaşın 100k varmış o da 100 olmuş
şimdi 1 video izledim 91 coinlik, hesabım 191 oldu.
şimdi ne neye göre düzenlendi?
oranlar değiştirilmemiş, izleyip kazandığımız koinler silinmiş

100k coin 1 tl ediyordu. suan 5000 coin 1 tl yapıyor tabiki düzenlenecek.Aynı değişen birşeyler yok 100k coin toplayıp 1 tl ödeme alacagınıza 5000 coin toplayıp 1 tl alabilirsiniz.

6000 coininiz eski orana göre zaten ortalama 0,05 tl felan ediyordu.

Bu arada sayfa ekleyenler istedigi oranı verebiliyor kimi 10 coin verir kimi 100 coin verir.

Zam gelir, indirim yapılır, biraz daha zor koin kasma olayı olabilir vs. ama kafama takılan şey gelecekte eklenecek koinlerin yeni fiyatlandırma ile eklenmesi gerekirken kullanıcıların hesaplarındaki & kazandıkları koinlerin düşürülmesi, hani bu güven kaybettirici bir durum oluyor ki az bir rakam da düşmemiş :)

Zam gelir, indirim yapılır, biraz daha zor koin kasma olayı olabilir vs. ama kafama takılan şey gelecekte eklenecek koinlerin yeni fiyatlandırma ile eklenmesi gerekirken kullanıcıların hesaplarındaki & kazandıkları koinlerin düşürülmesi, hani bu güven kaybettirici bir durum oluyor ki az bir rakam da düşmemiş :)

Hocam düşülen coinler tekrar yükleniyor zaten bu kitle çekmek için kısa süreliğine olan birşeydir örnegin eski oranda 100k toplayan kişinin coini 1 tl yapıyordu suan 5000 coin toplayan kişinin coini 1tl yapıyor sadece buna dönüştürüldü kısa süreliğine. Zaten isteyen arkadaşlarda yazabilir fazla fazla coin gönderimi yapıyorum o konuda herkese yardımcı oluyorum.

Anasayfaya yarışma eklendi günlük en çok etkinlik yapan ilk 15 kişi sıralandı birinci arkadaşa 10 Tl günlük ödül vardır 2 ve3. kişiler daha az isterseniz sizlerde katılabilirsiniz günlük miktarlar duruma göre değişcektir. Kazananların hesabına 00:00 dan sonra yatırılacaktır ister coin alın isterseniz direk çekim yapın.

Sistem yine değişmiş , 4000 saat olan kısımda video izlerken önceden 30 sn'yede 15 coin veriliyorken 10 olmuş günlük verilen ödüller de azalmış.

30 sn için video izletmek için 30 coin veriyorum ama izleyince bana 10 coin geliyor aşırı az.

Sistem yine değişmiş , 4000 saat olan kısımda video izlerken önceden 30 sn'yede 15 coin veriliyorken 10 olmuş günlük verilen ödüller de azalmış.

30 sn için video izletmek için 30 coin veriyorum ama izleyince bana 10 coin geliyor aşırı az.

Yükseltme olacak hocam en iyi deger olana kadar test yapılıyor suan zaten günlük yarısma var örnegin 1.ye 10 tl veriliyor. İlk 10 a girersenizde 10000 coin veriliyor hergün. 10000 coin ilk 10 için güzel rakam. Tesekkürler.

1000 üyeye çok az kaldı herkese teşekkürler. Özellikle pk sı açık kanallar cogaldı izlenme ve silinme nerdeyse 0.

Üye olmadan soracaklarim var hocam şimdi. Üye olduk videoları pc de açık bırakabiliyor muyuz kanalımı ekleyip aynı anda kanalı izleyebilir miyim

ana sayfadaki yarışmayı anlamadım etkinlik puanı nedir kastımız puanlarmı ?

Üye olmadan soracaklarim var hocam şimdi. Üye olduk videoları pc de açık bırakabiliyor muyuz kanalımı ekleyip aynı anda kanalı izleyebilir miyim

Videoları açık bırakıyorsunuz ama program vs kesinlikle yoktur yani 4k saatte video izleyecekseniz 4k saate geliyorsunuz videoları izliyorsunuz olay cok basit.

ana sayfadaki yarışmayı anlamadım etkinlik puanı nedir kastımız puanlarmı ?

Etkinlik sizin yaptıgınız işlemler örnegin video izlediniz abone oldunuz begeni yaptınız vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri