Ytizlenim.com Ücretsiz 4000 Saat, Abone, İzlenim ve Daha Fazlası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

underworld25

Kayıtlı Üye
Merhaba ücretsiz Youtube 4000 Saat, Youtube Abone, Youtube Begeni ve Youtube İzlenim arttıracagınız sistem yayında. Ytizlenim sitesinin mantığı şöyledir siz başkalarına abone olarak video izleyerek kredi kazanıyorsunuz ve belli bir kredi karşılığında abone ve izlenme kasabiliyorsunuz, isterseniz direk kredi satın alarakda kullanabilirsiniz.

Site Adresimiz: https://ytizlenim.com

Sistemimizin Özellikleri

* Script bize ait lisanslı olup yeniden kodlandı youtube api ler bize aittir.
* Bir kullanıcı aynı videoyu 1 kez izleyebilir böylelikle aynı video kesinlikle defalarca izlenmez.
* Bir kişi sadece 1 ipden üye olabilir çoklu üyeliğe izin verilmez. Vds ve benzeri sistemler yasakdır.
* Kanalınızı kısa sürede büyütebilirsiniz
* İsterseniz kazandıgınız kredileri TL ye çevirip ödeme alabilirsiniz.
* Ayrıca zaman zaman 1000 saat degerinde ücretsiz kredi dagıtımı yapılacaktır takib etmeniz yeterlidir.
* Ödeme Yeri papara
* Min. çekme miktarı 1 Tl

Sitemizdeki Fiyatlandırma Bilgisi
* 4000 Saat 200 Tl
* 3000 Saat 150 Tl
* 2000 Saat 100 Tl
* 1000 Saat 50 Tl
Ortalama fiyatlar bu şekilde denk gelmektedir.

Sitenizden coin alıp bu şekilde kullanabilirsiniz. İster izlenim, ister abone istersenizde saat doldurma.
https://ytizlenim.com/?page=buy

Site Görünümü

Binlerce Memnun Kullanıcı

Youtubeda böyle kaynak sağlayan bir site görmedim herkesin eline saglık

Firefoxdaki sorun çözülmüş, otomatik geçiş yapıyor. Güzel sistem. :)

Çok iyi bir sistem olmuş , kazan kazandır. Başarılarınızın devamını diliyorum

güzel görünüyor. tebrikler

Ellerine Sağlık Cidden Güzel Oldu Bu Çalışma <3:D

Yeni kanalım icin izlenim amaçlı üye oldum. Suan sistem güzel calisiyor.

gerçekten çok güzel bir site olmuş. Teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.

arkadaşımız çok yardım sever gerçekten çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun hemen kayıt oluyorum

sistem çok güzel işliyor da sanırım biraz daha online kullanıcıya ihtiyaç var. elinize sağlık

hayırlı olsun hocam sistem güzel olmuş bende kayıt oldum :)

üye oldum çok teşekkürler.

Biraz daha online kullanıcıyla gayet güzel işler çıkarılabilir.genede sistem şu haliylede güzel

güzel sistem başarılar.

faydalanmak isteyen için akıllı bir iş olmuş

güzel paylaşım teşekkürler...

ben kullanıyorum ve oldukça kullanışlı. ilk günden beri sistemdeyim:):):D:D

Kayıt oldum. Çok güzel görünüyor.
Hayırlısı bakalım.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikir bulmak için on numara yer. Yeni başlayanlarda muhteşem fikirler oluyor. Var mı başka böyle siteler bilen?

Hayırlı olsun, güzel bir sistem. İçeriğine girip baktığımda beğendim. Üye artmasıyla beraber güzel işler çıkarabilir

hayırlı olsun üye oldum kullanmaya başladım :)

Yeni gördüm direk üye oldum fikir çok güzel kullanıcı arttıkça herkes kazanır başarılar

Site hayırlı olsun, yeni başlayanlar için abone ve izlenme saati konusunda fayda sağlayacağını düşünüyorum.

hayırlı olsun hocam

hayırlısı olsun ins güzele benziyor:)

üye oldum denedim güzel sistem başarılar

Siteye üye oldum,güzel bir sisteme benziyor

hemen üye oldum gerçekten benzer sitele göre daha avantajlı ve adil görünüyor başarılar dilerim

Hayırlı olsun hocam

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hacı abim, ortalama video süresi X tamamlanma süresini belirtirsen daha bir açıklayıcı olur

Hayırlı olsun hacı abim, ortalama video süresi X tamamlanma süresini belirtirsen daha bir açıklayıcı olur

Teşekkürler hocam her zamanki destegin için. Sitedeki kullanıcı sayısına göre tamamlanma süresi değişkenlik gösterir ilerleyen durumda sitede daha açıklayıcı bilgi verilecektir.

Siteye üye oldum,güzel bir sisteme benziyor

hemen üye oldum gerçekten benzer sitele göre daha avantajlı ve adil görünüyor başarılar dilerim

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Konuya yorum yapın kazanın yazıyor da neye göre benim yorum yaptığımı anlayacaksınız. :)

Edit: bu cevabın linkini kaydettim.

Son düzenleme:
100 tıklama gözüküyor şuan. Kullanmaya başladığım 10 görüntüleme vardı 28 e çıktı ve öyle kaldı. Fakat şuan 100 tıklama gitmiş olması lazım. Sanırım görüntülemeler hemen güncellenmiyor.

100 tıklama gözüküyor şuan. Kullanmaya başladığım 10 görüntüleme vardı 28 e çıktı ve öyle kaldı. Fakat şuan 100 tıklama gitmiş olması lazım. Sanırım görüntülemeler hemen güncellenmiyor.

Hocam 4000 saate eklediyseniz her 30 saniyede kredi verdiği için 30 saniyede 1 tık sayıyor. Yinede kontrol edeceğiz tesekkürler.

Hocam 4000 saate eklediyseniz her 30 saniyede kredi verdiği için 30 saniyede 1 tık sayıyor. Yinede kontrol edeceğiz tesekkürler.

Hocam sistemi anlamaya çalışıyorum. :) Tıklama başı tbm ne kadar yüksek olursa o kadar çok mu tıklama geliyor? Yoksa videomuz ön sıralarda mı çıkıyor?Sistem de Tbm nin önemi nedir?

İzlenimi saymadı nedense 4000 saat olana video eklemiştim

Hocam sistemi anlamaya çalışıyorum. :) Tıklama başı tbm ne kadar yüksek olursa o kadar çok mu tıklama geliyor? Yoksa videomuz ön sıralarda mı çıkıyor?Sistem de Tbm nin önemi nedir?

Evet hocam videonuz ön planda olur örnek 10 kişi tbm 10 verdi ama siz 15 verdiniz videonuz o 10 kişinin önünde olur.

İzlenimi saymadı nedense 4000 saat olana video eklemiştim

Sayar hocam henuz çok kişi izlememiştir ondan. Userler cogalınca farkı daha net göreceksiniz. Ayrıca üye olurken verilen kredi ile malesef cok izlenim gelmez ücretsiz şekilde kredi kasıp deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
hayırlı olsun umarım güzel şekilde büyür sistem

Peki bu sistem PK açılmış kanalda sıkıntı çıkarır mı yani YouTube veya adsense anlayabilir mi ?

Evet hocam videonuz ön planda olur örnek 10 kişi tbm 10 verdi ama siz 15 verdiniz videonuz o 10 kişinin önünde olur.

Sayar hocam henuz çok kişi izlememiştir ondan. Userler cogalınca farkı daha net göreceksiniz. Ayrıca üye olurken verilen kredi ile malesef cok izlenim gelmez ücretsiz şekilde kredi kasıp deneyebilirsiniz.

Şimdi baktım tekrar sayılmış izlenimler geç yansıyor biraz, kullanıcı sayısı artarsa güzel olur iş yapar gibi görünüyor

Şimdi baktım tekrar sayılmış izlenimler geç yansıyor biraz, kullanıcı sayısı artarsa güzel olur iş yapar gibi görünüyor

Sağol hocam kullanıcıyı arttıkmak için hem kendi kitlemi hemde ekibce diger kitleleri çekiyoruz umarım en kısa sürede beraber büyüyeceğiz suan +150 kullanıcımız oldu aktif henuz site açılalı 1 hafta bile olmadı bakalım teşekkürler mesajlarınız için.

üye oldum denedim güzel sistem başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri