Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Referans varsa youtube beğeni için alırım![]()
Bakiyeniz güven altinda, DB miz saatlik yedeklenmektedir.hesabımda 250 tl falan olması lazım. 1 seneye yakın oldu kullanmıyorum. Onu geri alabilme imkanım var mı ? Edit: Neyse kalsın belki lazım olur.
Ref alabilirmiyiz?
Muhteşem hız ilgili bir arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorumReferans videomuz konuda eklidirCok uzun zamandir bu sektordeyiz fakat 100 begeni gonderelim size
Bakiyeniz güven altinda, DB miz saatlik yedeklenmektedir.
Referans videomuz konuda eklidirCok uzun zamandir bu sektordeyiz fakat 1000 izlenme gonderelim size
![]()
Muhteşem hız ilgili bir arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorum
Site tasarımı zaten ortada kötü diyecek kusur bulacak laf yok![]()
hayırlı satışlar konu yeni açılmış galiba, eski konuyu göremedim, arkadaş ilgili arkadaşdır, her zaman skype destek verir cevaplar, ben çok alış veriş yaptım, izlenme aldım, gayet memnunum, hayırlı ramazanlar dilerim...
Merhaba hocam hayırlı satışlar çok merak ettiğim bir durum var yüksek müsadenizle sormak istiyorum izlenimleri siz kendinizmi yapıyorsunuz yoksa x firmalardan bayilik alıp onların alt yapısı sayesindemi satıyorsunuz.
İzlenimleri siz kendi geliştirdiğiniz programlar sayesinde yapıyorsanız rica etsem bir adet video vericem hemen şimdi başlatma şansınız varmı 4 5 saat geçmeden aradan eger böyle birşey yapma şansınız varsa sizin ile çalışabilirim.
Merhaba,
Izlenimleri kendimiz yapiyoruz. Tam otomatik sistem calisiyoruz. 4-5 saat icinde 25 k izlenimde gonderebiliriz fakat sistemi kullanan kisi sayimiz cok fazla, gunluk minimum 80 ile 200 arasinda video gelmekte o yuzden kisisel gonderim yapmamaktayiz, buna ragmen ortalama ilk 6-12 saat icinde ilk izlenmeler videoya yansimaya baslar, ortalamada 24 - 48 saat icinde tamamlanir. Suanda sitedeki izlenme gonderim ve bakiye yuklemede insansal faktor yoktur![]()
İzlenimler yavaşmı geliyor?
Panelde 4 gün önce sipraiş verdiğim 1000 izlenme hala Talep alındı yazıyor.
Videolara hit geliyor ama bana doğal yollardan gelen hit gibi geliyor.
Site üzerinden videoların izlenimlerinin tamamlanıp tamamlanmadığı görülmüyor. Sadece talep alındı yazıyor başka birşey yok. Skype üzerinden sordum siz linki verin biz kontrol edelim dediler bitip bitmediğini. Bu durum can sıkıcı.
İzlenim çok ama çok yavaş geliyor. Sanki hiç gelmiyor gibi hissettiriyor normal organik izleniyor sanıyorsunuz. 1000 izlenim siparişten itibaren 5 gün gibi sürede geliyor ortalama. hele 2000 aldıysanız bu süre sanırım 8 günde geliyor
Yüklediğim bakiyeye pişman oldum diyebilirim.
Sitenin iyileştirilmesi gerekmekte. ilk safyada belirttiğim, aldığım reften memnun kaldım onun harici ücretle satın aldığım hizmet çok kötü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.