Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bot yine sizlere ömür beyler
Büyük ihtimalle Sunucuda Var Olan Bir Arıza Beklemeliyiz![]()
sw 2 yi deneyin hocam çalışıyor.
sw 2 yi deneyin hocam çalışıyor.
Link rica edebilir miyiz?
server2.ytkazan.com/yserver/ ben 1 ay önce burdan giriyordum hep. domain düşmüş olabilir normalde böyle bişey olamaz ama eski hesabıma girdiğimde normalde hesabınızın süresi bitmiştir demesi lazımdı öyle yazmadı yani hesabınız çalınmasın ondan uyardım![]()
Öyle bir ihtimal yok sadece ben değilim giremeyen
---------- Mesaj saat 17:37:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:46 civarında gönderildi. ----------
[email protected]
Beyler skype ta böyle yazmış Yasin buraya mail atın bir sorun olursa demiş yazalım hepimiz meseleyi
---------- Mesaj saat 17:41:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:37:14 civarında gönderildi. ----------
Ben mail attım siz de atın arkadaşlar
---------- Mesaj saat 18:19:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:43 civarında gönderildi. ----------
Yasin e siz de mail atın arkadaşlar görsün
---------- Mesaj saat 18:20:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:39 civarında gönderildi. ----------
Tekrar açılmış beyler umarım bu kez kapanmaz
---------- Mesaj saat 20:16:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:20:12 civarında gönderildi. ----------
Yine gitti beyler aşırı yüklenmeden gidiyor bence
Bot ta Yasinle birlikte tatie cıktı Yandık desenize
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.