YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Otomatik yükleme yaptım 384 videodan 100 tane atmış 12 saatte bu soruna bir çözüm bulunmalı [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam.

Kardeşim

Error loading data.[object Object]

bu hatayı mı verdi ?

Kardeşim bu hatayı ben çoğu zaman alıyorum ayrıca sadece video upload sayfasında değil videoları sil diyorum aynı hatayı veriyor siliyor vs bunun acilen çözülmesi gerek.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

bot nasil ala bilirim ?

Kardeşim

Error loading data.[object Object]

bu hatayı mı verdi ?

Yok hocam bu hatayı veriyor bende kanal çekerken.

118b707.png

Yok hocam bu hatayı veriyor bende kanal çekerken.

118b707.png

o hatayı bende alıyordum artık almıyorum ama bu baş belası error loading hatası var işte :(

arkadaşlar yeni kanallar eklenmeme sorunu devam ediyormu hala yükleme yapamıyorum kaç günüdr

Bi Çözüm Bul Şu İllete Ya Off

Error Loading object hatası alıyorum kardeşim. 236 video talimatı verdim otomatik yükleme yapmadan, yapmak istemiyorum çünkü rastgele ve çok ağır attığı için. Akşam sabah kalktım 2 tane atmış 236 videodan sadece. 20 dk üstü videolar bu hatadan dolayı yüklemeye yapamadım bir türlü

Şuna bi çözüm bul kardeşim rica ediyorum.

Bunu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ??????

Aynen Kardeş 300 Tane Video Koydum Sabah Bi Baktım 250 Tanesi Duruyor

Otomatik yükleme yaptım 384 videodan 100 tane atmış 12 saatte bu soruna bir çözüm bulunmalı @Rigobert hocam.
Bu olayı internetim olmadığı için yarıda kalmıştı güncellemem. şuanda çalışmalar devam ediyor. daha hızlı ve hepsini yükleyecek şekilde hazırlıyoruz. Google güncelleme yaptı onu entegre ediyoruz azcık sabır.
arkadaşlar yeni kanallar eklenmeme sorunu devam ediyormu hala yükleme yapamıyorum kaç günüdr
Güncellemeyi aktif ediyoruz şuanda devam ediyoruz yani.

Bi Çözüm Bul Şu İllete Ya Off
az daha sabır hocam bekleyin yahu kolay birşey sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz

Şöyle anlatayım ben cuma akşamı yeni çıkan fragmanları attım kanala kendim sonra cumartesi günü otomatik takip kullanayım dedim ayarladım işte neyse cumartesi akşamı site 1 tane video yüklemiş yeni, botta yeni olduğunu algılayıp yükleme yapmış ama hem yeni 1 videoyu hem de cuma günü kendim eklediklerimi de eklemiş
Anladım hocam ama Otomatik yüklemelerde Kendi yüklediklerini kontrol edip, tekrar yüklemez. Manuel olarak yüklediklerinizin yüklenip yüklenmediğini kontrol etmez. o nedenle o hatayı almışsınızdır.

Bu olayı internetim olmadığı için yarıda kalmıştı güncellemem. şuanda çalışmalar devam ediyor. daha hızlı ve hepsini yükleyecek şekilde hazırlıyoruz. Google güncelleme yaptı onu entegre ediyoruz azcık sabır.

Güncellemeyi aktif ediyoruz şuanda devam ediyoruz yani.

az daha sabır hocam bekleyin yahu kolay birşey sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz

Anladım hocam ama Otomatik yüklemelerde Kendi yüklediklerini kontrol edip, tekrar yüklemez. Manuel olarak yüklediklerinizin yüklenip yüklenmediğini kontrol etmez. o nedenle o hatayı almışsınızdır.

Teşekkürler hocam bilgi için güncelleme 1-2 gün içinde bitermi?

Peki şöyle bir şey yapabilir misin?
Otomatik komutunu verdiğimde siteyi tarayacak ve en son yüklenen videoyu bulup ismini veya kodunu kaydedecek daha sonra kontrol ettiğinde videoların kodlarını karşılaştırıp eşleşirse ondan sonrasını yüklemeyecek, daha sonra yine en son yüklediği videonun kodunu kaydedecek böyle böyle bir döngü içinde olacak yani

Biliyorum yazması kolay ama kodlaması işkence kodlamayla biraz uğraşmışlığım var, çok zahmetli olacaksa zaten benden başka şikayet eden yok yapmasanda olur :o

bot gelgitlerde

Çalışmalar devam hocam. API v3 özellik bakımından çok iyi yeni özellikleride ekleyeceğiz

rigobert hocam ya ben toplu vido yüklemeye çalışıyom tekrar dene hatası alıyorum daha sonra mysql flen diyor tarayıcı flen değiştirdm yine aynı

Bu kadar sorunlu çalışan berbat bir bot görmedim. Bot yapamıyorsan eğer satmayacaksın. Para iadesi gelmedi !

Şu para iadesini yap canımı sıkma RİGOBERT !

Bu kadar sorunlu çalışan berbat bir bot görmedim. Bot yapamıyorsan eğer satmayacaksın. Para iadesi gelmedi !

Şu para iadesini yap canımı sıkma RİGOBERT !

Boyle saygisizlik yapilmasina musade edilmemeli lutfen yoneticiler gerekeni yapabilrler mi. Ayrica ben botu aldim 2 haftadir kullaniyrum toplu video yukleme unlem gecirmeyle ilgili bir problem yasamadim. Gayet guzel bir bot ve odedigim parayi hakettgini dusunuyorum. Bot yapamiyosan satmayacaksin cumlene de bir cevabim olucak "bot kullanmayi bilmiyorsan çamur atmiycaksin "

Boyle saygisizlik yapilmasina musade edilmemeli lutfen yoneticiler gerekeni yapabilrler mi. Ayrica ben botu aldim 2 haftadir kullaniyrum toplu video yukleme unlem gecirmeyle ilgili bir problem yasamadim. Gayet guzel bir bot ve odedigim parayi hakettgini dusunuyorum. Bot yapamiyosan satmayacaksin cumlene de bir cevabim olucak "bot kullanmayi bilmiyorsan çamur atmiycaksin "

Ne saygısızlığından bahsediyorsun sen gardaş ?

botun neyini öğrenecek mişim ?

Üstteki şikayetleri okuyorsun galiba ? Adam aylık ücretini verecek yok bekle yok şunu yapıyorum yok bunu yapıyorum yok sabredin ?????????????????

Daha sonra üstüne iadesi yoktur diye konu da belirteceksin ha ? Ne güzel işmiş bu.

Bot sorunlu ve berbat tekrar söylüyorum bunu. O sorunları kendisi de gördü zaten yapmaya çalıştı yapamadı. Ve başından beri aynı hatayı alıyorum ve düzelmedi. Bende iadesini istedim bu kadar basit ama o iade gelmedi paypala. Gönderdiğini söylediği halde.

İlgilenmesine hiç bir şey demiyorum elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama bana sonuç önemli çözüme ulaşması önemli en önemlisi bu.

senin yaptığın gider adminlerin hoşuna gider.

Adam haklı bot, doğru söylüyor bot sorunlu ve sorunların çözülmesi için hiç bir şey yapılmıyor.. Şöyle bahsedeyim;

* Sen kurumsal olmaya çalışıyorsun toplu bot satımı yapıyorsun 25 tl den en az 300 kişiye versen 7500 tl aylık getirisi olur bak en az diyorum.. belki bunun 10 katı..
* Eğer gerçekten sen üye kazanmak istiyorsan o destek 24 saat online olacak, bunu yapamıyorsan bi yazılımcı tutacan o destek ticketlarına cevap verecek..
*Gündüz skype da ofline olup gece online olmak la bot sistemi ayakta tutulmaz..
*Ben arkadaşın yüzünden bu gün resmen yattım, Mailin şifresini sildim diyorum yanlışlıkla oldu bu bot da kayıtlı kanalım bu şifre bana lazım kanala giremiyorum diyorum, botda, skypden, mailden, destekden bildirim açıyorum hiç bir dönüş yok. Sonradan öğrendim botun masa üstü versiyonu varmış şifreler orda gözüküyormuş şifreler, yasine ulaş versin diyorlar :) ah bide yasine ulaşabilsek..
* Gün içersinde SQL hatası verdi..
*100 Vİdeo atıyoruz 80 ünlemli 20 dolar yanıyor, x firmasında % 50 yanıyordu..

EĞER GERÇEKTEN DÜZGÜN BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAN ''YAPABİLECEĞİNİ SÖYLEME, SÖYLEDİĞİNİ YAP''
BU ŞEKİLDE ÜYE KAZANMAZSIN KAYBEDERSİN..
20 GÜN SÜREM VAR İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM BU GÜN DEN İTİBAREN KULLANMAMAYA KARAR VERDİM.. BU ARADA YASİN BEY ŞU KANALLARIN ŞİFRELERİ İÇİN MASA ÜSTÜ YAZILIMINIZI RİCA EDİYORUM..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri