YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hocam gram anlatım yok yeni bşey anlamadım zaten :D şimd videoları kopyalıyor para kazanma açıyor peki dıger unlemlı videoları oto siliyormu?

kanal eklerken orada otomattik parakazanma telif silme ünlem silme seçeneklerini aktif ediyorsunuz siliyor galiba görmediniz ben ilk zamandan beri kullandığım karışık gelmiyor

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

otomatik site/kanal takip emri verdım cekmiyor hocam kanal ? 2 gundur 21 vıdeo attı kanala :S
O konuda mükerrer yükleme sorununu aşmak amaçlı yükletmeleri kapatmıştık şuandaki denemeelerde ise yapmadığını gördük. tekrarden tüm yükleme yerlerini aktif ederek hızlandıracağız
Hepsi 0 gözüküyor. Youtube yine işler çeviriyor hayırlısı artık

Hocam şimdi baktım 54 yüklemeden kalan video sayısı 0 :)
Hiçbir telif, eşleşen v.s yok. Para kazanmalarıda açık değildi :)
Ancak videolar birden yok oldu ortada :)
Açtığım kanal sağlam duruyor.
Ben hiçbirşey anlamadım bu işten
Kanalda Para kazanmasının aktif olması gerekyior. Eğer o Kanalın Para kazanması deaktif ve ünlem sil aktif ise eğer hepsini siler 30lu şekilde. Para kazanma açık ise sadece Ünlem olanları siler. o noktaya dikkat çekin.
Hocam sisteminiz gerçekten çokçok karışık en kısa zamanda 2 3 gun ıcıdne topluca bi sesli anlatım yapın veya ortaya 1 2 aylık hedıye koyun bırı şunun seslı analtımını yapsın 2 3 dakkalık anlatımla yapmıssınız zaten bot karışık :p

3: botu kötülemiyorum şuan ama herşey çok karışık arap saçı gibi şu videoya bakarmsınız

mesela dıger botlarda hersey tek tıka bakıyor sizde herşeyı tek tıkla yapsanız olmazmı acaba? video ıdlernı al kopyala tekrar koy cart curt botu kullananlar tavsıye edıyor ama çokta ugrastırıyor :D

hocam gram anlatım yok yeni bşey anlamadım zaten :D şimd videoları kopyalıyor para kazanma açıyor peki dıger unlemlı videoları oto siliyormu?

size gönderdiğim üyelik bilgilerinizde kanal ekleme anlatımı vardı. orada otomatik silme para kazanma açma nasıl olduğunu anlattım. bizde o kısımla ayrı ayrı değil tek yerdedir.

Ünlem geçme için eski videoları neden izlediniz ki ?

bir kaç ayardan sonra tamamen anlatımı yapacağım. Bu bot işi bilenler için idealdir hocam.
Tekrar gönderdim.
Gönderildi deneme hesabınız.

artık açılan kanallar bir taslak kontrolden sonra işleme alınıyor egerki uygunsa video index ve sayım gerçekleşiyor 3 gündür uyumadan burdayım mesajlarıma bakın gece gündüz yazdım videoları yüklenmeyin yani adamları uyandırmayın ilk videonuzu pc den atın bekleyin sayım indez olsun ondan sonra atın.

hocam ünlemle ilgili ciddi sıkıntılar yaşamaktayım. ne yaptıysam geçemiyorum. pikselleştirdim gri uyaotım değerleri alt üst ettim yok olmuyor. elle denedim yine olmuyor. yani ben %50 ye de razıyım. yepyeni kanalda 50 video atıyorum 40-45 tanesi ünlem oluyor. özel bir taktiğiniz varsa özelden atar mısınız?. bu botu sırf ünlemi geçiyor diye almıştım. bu haliyle hiç işimi görmüyor

sıfır bir kanalla bende ünlem geçme denedim şimdi 104 videodan 27 tanesi ünlemi geçti bunlardan 20 si 1 saat üstü. yaptıklarım %100 ünlem geç ve sonrasında da pixelle ünlem geç yaptım toplu sekılde para kazanmayı actım sonuc bu. daha yüksek bekliyodum ama yüzde 25 lik bi sonuc elde ettim .

hocam ünlemle ilgili ciddi sıkıntılar yaşamaktayım. ne yaptıysam geçemiyorum. pikselleştirdim gri uyaotım değerleri alt üst ettim yok olmuyor. elle denedim yine olmuyor. yani ben %50 ye de razıyım. yepyeni kanalda 50 video atıyorum 40-45 tanesi ünlem oluyor. özel bir taktiğiniz varsa özelden atar mısınız?. bu botu sırf ünlemi geçiyor diye almıştım. bu haliyle hiç işimi görmüyor

sıfır bir kanalla bende ünlem geçme denedim şimdi 104 videodan 27 tanesi ünlemi geçti bunlardan 20 si 1 saat üstü. yaptıklarım %100 ünlem geç ve sonrasında da pixelle ünlem geç yaptım toplu sekılde para kazanmayı actım sonuc bu. daha yüksek bekliyodum ama yüzde 25 lik bi sonuc elde ettim .

ünlem geçme için ekstra değerler ekleyeceğim hocam.
1-) süre Kesme
2-) Döndürme

şuanda ytkazan botu ünlem işinde nasıl beyler %lik bir ortalama belirtirmisiniz kullananlar?

size gönderdiğim üyelik bilgilerinizde kanal ekleme anlatımı vardı. orada otomatik silme para kazanma açma nasıl olduğunu anlattım. bizde o kısımla ayrı ayrı değil tek yerdedir.

Ünlem geçme için eski videoları neden izlediniz ki ?

bir kaç ayardan sonra tamamen anlatımı yapacağım. Bu bot işi bilenler için idealdir hocam.
Hocam hocam 1sanıye ben daha ben daha uyelık bılgısı falan ıstemedım yanı daha bişey yollamadınız test hesabı falan almadım :D ayın 22sını beklıyorum gelsın gmaıllerı alıp sızden yole test hesabı ıstıcem :D

hocam sizin botunuzda da spamdan kapanma sorunu var mı?

Yok hocam ben 1 aydir kullaniyorum herhangi bir kapanma olmadi .

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam ayın 18inde herhangi bir ip değişimi felan oldumu. Oto hesap yönetime bağlı olan bir kanalımda geçersiz işlem tespiti olmuş. Farklı bir ipden giriş yapılmaya çalışılmış gibi uyarı veriyordu demin gördüm. Şifreyi felan değiştirdim Allah'tan spam algılayıp kapatmamış.

Arkadailar şu botun lınkını atsanıza şuraya botun linki yok hanı nerde :D forumdan taıklıyorum dırek foruma yonlendıryıor dunden berı ytkazan sıtesinni lınkını bulamadım

şuanda ytkazan botu ünlem işinde nasıl beyler %lik bir ortalama belirtirmisiniz kullananlar?
videoya göre başarı oranı değişir ama genel itibari ile soracak olursanız yüksektir. Seçenekleri değiştirerek ünlem geçme şansınızı arttırabilirsiniz

spamdan nedeniyle toplu kapanma olmaz
hangi satıcı var der.deneme sürümü al test et gör
siz toplu kapanma yaşadınız mı ?
Hocam ayın 18inde herhangi bir ip değişimi felan oldumu. Oto hesap yönetime bağlı olan bir kanalımda geçersiz işlem tespiti olmuş. Farklı bir ipden giriş yapılmaya çalışılmış gibi uyarı veriyordu demin gördüm. Şifreyi felan değiştirdim Allah'tan spam algılayıp kapatmamış.
tabiki hocam düzenli olarak ip adreslerimizde değişiklikler yapmaktayız 6-7 ay aynı ip adresini kullanırsak mahvoluruz :) arada o şekilde uyarılar verebilir.
Hocam hocam 1sanıye ben daha ben daha uyelık bılgısı falan ıstemedım yanı daha bişey yollamadınız test hesabı falan almadım :D ayın 22sını beklıyorum gelsın gmaıllerı alıp sızden yole test hesabı ıstıcem :D

Arkadailar şu botun lınkını atsanıza şuraya botun linki yok hanı nerde :D forumdan taıklıyorum dırek foruma yonlendıryıor dunden berı ytkazan sıtesinni lınkını bulamadım

Ben dışarıdan üyelik alımına açmadım, kapalı yani siz giriş yapamazsınız. illaki login ekranını merak ediyorsanız alın bakın ::: AdminiaYoutubeUploadSytem 'e Hoşgeldiniz :::

Hocam skypden ayzdım bakın bi

baba istersen yükleme hızını onda birine düşür ama artık şu yüklemelerin ortasındayken giriş bilgilerinde sorun var uyarısı gelmesine bi son ver ya ! şimdi hangi video nereye arap saçı gibi durum oluyor böyle.

sabahtandır 3.kez yaşadım bunu..ilk uyarıda yazmıyorum...

siz toplu kapanma yaşadınız mı ?

yaşamadım 1-2 kanalım tek gitti ancak arkadaşın deneme sürümü diye bişey varken kendisinin test etmesi daha mantıklı olur diye yazdım öyle.

Mail attım dönüş bekleniyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri