Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+++bu bot istediği kadar özelliklerini arttırsın iyi özellikleri baskılamadıkça , aralara karalayıcı özellikler kattıkça hakettiği yere gelemeyecek.
sana mı kaldı diyebilirsin , tabi ki beni ilgilendirmez ama ince mesajların satış ahlakına çok ters , şahsen ben bile rahatsız oluyorum.
söylemek istediğim ama söyleyemediğim onca şey varki, bende rahatsız oluyorum (teknik kısımlar yani göz göre göre yalan söyleniyor) elbet bende laf sokmaktan sıkılıp bırakacağım onuda elbet bir zaman.bu bot istediği kadar özelliklerini arttırsın iyi özellikleri baskılamadıkça , aralara karalayıcı özellikler kattıkça hakettiği yere gelemeyecek.
sana mı kaldı diyebilirsin , tabi ki beni ilgilendirmez ama ince mesajların satış ahlakına çok ters , şahsen ben bile rahatsız oluyorum.
video yükleme için dakika başı para ödemeyi kesin, YTKazan ile 25 TL ödeyerek sağlam kanallar oluşturabilir kanalları kenara koyarak para kazanmaya devam edebilirsiniz.
# Tema işlemi %80 Tamamlanmıştır arkadaşlar Devame diyoruz.
# Özel Vds kurulumlarını Yeni tema ile yapacağım.
# Kapanma dertlerinizi en aza indirin
# Ünlem Geç ile Kazancınızı arttırın.
Özellikle son dönemde kapanan kanalların yerlerini doldurursanız çok ciddi meblağlar kazanırsınız.
Botu temiz ip ile vdse kuruyoruz, yalnızca siz kullanıyorsunuz xxx.ytkazan.com olarak giriş yapıyorsunuz ve uzak masaüstü ile bağlanamıyorsunuz.Hocam bu ozel vds nedir tam olarak?
Botu temiz ip ile vdse kuruyoruz, yalnızca siz kullanıyorsunuz xxx.ytkazan.com olarak giriş yapıyorsunuz ve uzak masaüstü ile bağlanamıyorsunuz.
aynen hocam sadece sizin hesabınız olacağı için başka müşterilerin videoları vs. sizi alakadar etmezYani hiz sadece bize ait oluyor bekleme filan yok peki ucret ne kadar hocam.
aynen hocam sadece sizin hesabınız olacağı için başka müşterilerin videoları vs. sizi alakadar etmez
40 kanal, 120 otomatik kaynak ekleme ve diğer tüm özellikleri ile aylık 70 TL
Son olarak hocam kanal ekleme limitimi 40 tane.Birde vdsyi sizmi karsiliyorsunuz yoksa o ayrimi ve upload download hizi yuksekmi?Merak ettigim icin soruyorum gunluk 200 gb dosya inse mesela VDSnin harddiski dolmuyormu otomatikmi bosaltiyor.Birde hep ayni ipden yukleme yapmak spam sebebi ip degisimi oluyormu? VDSnin rami yuksekmi olmasi lazim hizli yuklemesi icin?Hocam kusuruma bakmayin merak ettigim icin soruyorumsuan vaktim yok haftaya yenileyecegim uyeligi bir dahaki aya insallah ozel olani alirim.
indirilen dosya siliniyor, hdd dolma olmaz.
2 gb ramli şekilde açıyorum
1gbps internet hattı var
vdsi kendi sunucumdan karşılamaktayım
isteğe göre ip değişikliği yapabiliriz ama ek ücrete tabidir.
1gbps hat var hocam. kullanıma göre hız yavaşlar / yavaşlamaz siz etkilenmezsiniz ama sistem hızlı ve durmaksızın çalışırCok tesekkurler hocam cevap verdiginiz icinson sorum peki upload download yavaslik oluyormu yoksa son hizda yuklermi surekli ozel bot?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.