YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

Kanal bağlama sayısı yüksek olsa keşke hocam :)

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

botun kralı

bu botu deneme şansımız varmı acaba ?
teşekkürler...

tabi hocam. RTMP download olayınıda yapıyorum.

bir kez daha söylüyorum buradan.

Günlük yükleme limiti YOK.
Sayfanın Açık kalma zorunluluğu YOK.
Ünlem Derdi YOK.
105+ Siteden Toplu Yükleme VAR.
Youtube Link ile Ekleme SINIRI YOK.
Youtube Kanaldan Tek seferde 1000 video Çekme VAR.
Toplu Video Ortası Reklam Ekleme VAR.
Toplu Translate Sistemi VAR.
Toplu Özgünleştirme Sistemi VAR.

Youtube işi ile uğraşan herkes kanallarına giriş yapan ip adreslerini kontrol etsin. kendi ipleri dışında sürekli başka bir ipden giriş var ise ve bunların hepsi aynı ip adresi ise sıkıntı büyük demektir.
hocam ünlem derdi yok derken son zamanlardaki ünlem sorunnumu kast ediyorsunuz.

hocam ünlem derdi yok derken son zamanlardaki ünlem sorunnumu kast ediyorsunuz.

kast ediyor idik hocam ancak ne yazıkki yine %100 olumlu sonuç alamadık.

genel düzeyde $ işareti yanmakta.

---------- Mesaj saat 01:06:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:58 civarında gönderildi. ----------

Kanal bağlama sayısı yüksek olsa keşke hocam :)
Bunu en yakın zamanda arttırmaı düşünüyoruz hocam.
bu botu deneme şansımız varmı acaba ?
teşekkürler...

3 aylık bot alındı emeğine sağlık

Arkadaşlar şuan için ünleme kesin olarak çözüm Yeni kanallardır.

Gece boyu yaptığım testlerde attığım normal videoları tekrar yeni kanallara yükledim. videoların %95 i para kazanmaya açıldı ve çok az bir video ( yani 2-3 ay önceki gibi ) ! işaretinde kaldı.

yeni kanal açarak YTkazan ile Sınırsızca videoları TOPLU ŞEKİLDE YÜKLEYEREK bu videosuz zamanlarınıza biraz daha hareket getirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

yasin hocam dediğin şşekilde yeni kanal açtım ve haklı çıktın. genel itibariyle videolarda doalr ışıgı yanıyor. bir kısmı da yine ünleme düşüyor.

ama eski kanallara hiç video atamazken yeni kanalla 3-5 bişeyler kazanmaya çalışmak lazım. bilgilendirme için teşekkurler

Gece boyu yaptığım testlerde attığım normal videoları tekrar yeni kanallara yükledim. videoların %95 i para kazanmaya açıldı ve çok az bir video ( yani 2-3 ay önceki gibi ) ! işaretinde kaldı.

yeni kanal açarak YTkazan ile Sınırsızca videoları TOPLU ŞEKİLDE YÜKLEYEREK bu videosuz zamanlarınıza biraz daha hareket getirerek kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

dediklerine katılıyorum yasin hocam,yeni kanallarımda ünlem %10-%30 arası çıkyor..

Başlık değiştiriyor musun? Eğer böyle yapıyorsan malesef kısa sürede dolarlar ünleme dönüşcek

Başlık değiştiriyor musun? Eğer böyle yapıyorsan malesef kısa sürede dolarlar ünleme dönüşcek
hayır değiştirmeden.

Arkadaşlar istekleriniz için çok teşekkür ederim.
Olabildiğinde sistemi istediğiniz ölçülerde geliştirmeye devam ediyoruz.

YTkazan1.gif

Çok daha fazla kazanmanız dileğiyle.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Avantajlarınız cazip geldi özellikle yükleme sınırı olmaması çok ilgimi çekti.
Kanal sınırını artırırsanız ve yükleme sınırı sınırsız olarak kalırsa birkaç güne kesinlikle alıp denicem arkadaşım sizin botu.

Ayrıca ünlem işi dediğiniz gibiyse kafadan + dasın benim için. Ancak baştada dediğim gibi yükleme sınırı olmaması çok cazip hız konusunda sorun yaşamıyorsak eğer.

Avantajlarınız cazip geldi özellikle yükleme sınırı olmaması çok ilgimi çekti.
Kanal sınırını artırırsanız ve yükleme sınırı sınırsız olarak kalırsa birkaç güne kesinlikle alıp denicem arkadaşım sizin botu.

Ayrıca ünlem işi dediğiniz gibiyse kafadan + dasın benim için. Ancak baştada dediğim gibi yükleme sınırı olmaması çok cazip hız konusunda sorun yaşamıyorsak eğer.

kanal sayısını arttırmayı düşünüyoruz hocam onuda yakın zamanda arttıracağız inşallah. sayfanın açık kalmasını beklemeden yükletme özelliğimiz vardır. 2000 videoya kadar talimat verebiliyorsunuz.

beklerim her daim

Unlemde %70 gecme garanti mi?

Giriyorum ilk once Bye sonrada
Kullanıcı Adı veya Şifre Hatalı diyor.

Giriyorum ilk once Bye sonrada
Kullanıcı Adı veya Şifre Hatalı diyor.

Mesajınızı düzenlerseniz(alıntıyı silmenizi) sevinirim.

bizim sistemimizden üyelik almış mıydınız?

Bu nasıl alıntı ya? Editle lütfen mesajını.
Bencede hocam ya. Bot sahibinin son mesajını alıntı yapsanda olurdu. İncelemeyi zorlaştırmış alıntı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri