YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

kanal sayısını arttırmayı düşünüyoruz hocam onuda yakın zamanda arttıracağız inşallah. sayfanın açık kalmasını beklemeden yükletme özelliğimiz vardır. 2000 videoya kadar talimat verebiliyorsunuz.

beklerim her daim

Ne kadar arttırmayı planlıyorsunuz hocam
Söyle bi 30 40 olsa :p

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Ne kadar arttırmayı planlıyorsunuz hocam
Söyle bi 30 40 olsa :p

o kadar olmaz hocam ama en azından 20 gibi düşünüyorum.

o kadar olmaz hocam ama en azından 20 gibi düşünüyorum.
Hocam artırdığınızda bende alıp denemek istiyorum botunuzu. Kolay gelsin hayırlı işler..

Özel Vds Alacakların Bilgisine - Alacaklar Dikkatli Okusunlar Lütfen.
---------------------
Vds özellikleri
2gb Ram
60Gb SAS hdd
1gbport Hat
1 ip
Sisteme Eklenen Botlar Her daim Güncellenecek.
UP/DOWN Performansı Yüksek Tutulması amaçlı bu Şekilde Özellikler Sunulmuştur.
IP adresini sizden başkası kullanamayacak.
2 Hesap vereceğim. 25 Kanal eklemeli.
1 Hesabı ben kullanırım bir hesabı arkadaşıma kullandırırım olayı kesinlikle yasaktır
Toplamda 50 Kanal eklemeli olacak şekilde.
Fiyatı Aylık 50 TLdir.

--------------------------------------------------------------------------------

hocam şu maddenizi biraz açarmısınız.
vds + 2 ayrı bot (her biri 25 kanal eklemeli) aylık 50tl.mi
yada ben yanlış anladım kusura bakmayın.

Hocam artırdığınızda bende alıp denemek istiyorum botunuzu. Kolay gelsin hayırlı işler..
Tabi hocam. sağolun sizede kolay gelsin.

Özel Vds Alacakların Bilgisine - Alacaklar Dikkatli Okusunlar Lütfen.
---------------------
Vds özellikleri
2gb Ram
60Gb SAS hdd
1gbport Hat
1 ip
Sisteme Eklenen Botlar Her daim Güncellenecek.
UP/DOWN Performansı Yüksek Tutulması amaçlı bu Şekilde Özellikler Sunulmuştur.
IP adresini sizden başkası kullanamayacak.
2 Hesap vereceğim. 25 Kanal eklemeli.
1 Hesabı ben kullanırım bir hesabı arkadaşıma kullandırırım olayı kesinlikle yasaktır
Toplamda 50 Kanal eklemeli olacak şekilde.
Fiyatı Aylık 50 TLdir.

--------------------------------------------------------------------------------

hocam şu maddenizi biraz açarmısınız.
vds + 2 ayrı bot (her biri 25 kanal eklemeli) aylık 50tl.mi
yada ben yanlış anladım kusura bakmayın.

hocam o vds olayı artık eskidi. V1 sürümü kuruyordum normalde ama artık onun satışını yapmamaktayız. ilk mesajda da kalmış öylecek.

onun açıklamasıda şöyle," sadece sizin kullanabilecğeiniz bir vds e temiz ip sağlayarak botu kuruyordum, iki üyelik veriyorum her üyelik 25 kanal eklemeli şekilde. tolam 50 kanal ekleme" idi.

böyle bir kampanyanız yokmu artık.
artık sadece botmu veriyorsunuz bu dönemde
botlar 10 kanal eklemeli sanırım değilmi

böyle bir kampanyanız yokmu artık.
artık sadece botmu veriyorsunuz bu dönemde
botlar 10 kanal eklemeli sanırım değilmi

20 kanal yapacağız hocam.
kampanya derken nasıl birşey diyorsunuz acaba?

Eski meski vds kampanyası efsaneymiş yalnız. :)
Şuanda o fiyatlarda böyle bir kampanya mümkün değil heralde.

Eski meski vds kampanyası efsaneymiş yalnız. :)
Şuanda o fiyatlarda böyle bir kampanya mümkün değil heralde.

Güncellemeler yapmaktayız hocam. herşeyi bitirdikten sonra son versiyonu vds e hazır hale getirerek almak isteyenlere vds ile birlikte satacağım böylece çoğu arkadaşımız vds + bot derdinden kurtulacak hemde böyle bir sisteme sahip olacak.

Güncellemeler yapmaktayız hocam. herşeyi bitirdikten sonra son versiyonu vds e hazır hale getirerek almak isteyenlere vds ile birlikte satacağım böylece çoğu arkadaşımız vds + bot derdinden kurtulacak hemde böyle bir sisteme sahip olacak.

bu kampanyadan bahsetmiştim vds+bot fiyat uygun olursa diye

kampanyayıda tekrardan aktif edeceğiz inşllah

Destek Bekliyoruz, Bot Panelinde İşlem yapamıyorum.

Saygılarımla

Bir sorum daha olacak bir de uploadı kendi serveriniz tarafından yapılıyor değil mi? Yani vds almak zorunluluğumuz yok. Eğer kendi pcmiz ise 8 mbit internetle bir işe yaramaz emin olmak adına soruyorum birkaç sayfa baktım ama emin olamadım.

Bir sorum daha olacak bir de uploadı kendi serveriniz tarafından yapılıyor değil mi? Yani vds almak zorunluluğumuz yok. Eğer kendi pcmiz ise 8 mbit internetle bir işe yaramaz emin olmak adına soruyorum birkaç sayfa baktım ama emin olamadım.

download/upload kendi sunucularımızda yapılmakta.
sizin internetiniz ile alakalı değil yani

Tamamdır teşekkürler o halde bugün ya da yarına alıyorum.

BOTU TEST ETMEK İSTEYEN HERKESE 1 GÜNLÜK DENEME HESABI VERİLMEKTEDİR. TEST ETMEDEN ALMAYIN!

*Sistemde Geniş Çaplı Düzenlemeler Yapılmıştır.

*KANAL EKLEME SAYISI 20 YE YÜKSELTİLMİŞİR.

*TAM 93 SİTEDEN TOPLU VİDEO ÇEKEBİLİR, TOPLU ŞEKİLDE SINIRSIZCA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

*Özgünleştirme Sistemimizi Geliştirdik Böylece Çok daha fazla izlenme oranlarına Sahip olacaktır.

*Ünlem Geçme sistemi aktiftir. Videolarınızı ünlemden geçirebilirsiniz. (Başarı oranı %90'dır. Sürekli ünleme düşen kanalda başarı oranı daha da düşüktür.)

sistemdeki botların Tamamının Onarımı yapılmış olup 95 Tane bot mevcuttur.
ilerleyen günlerde isteklere göre 20 tane daha TOPLU ÇEKİM yapabilecek şekilde bot eklenecektir

*Logo Ekleme işlemi videoya boyutu ile değişken hale getirilmiş olup MB SINIRI BULUNMAMAKTADIR

*Video ortası Reklam Eklemede Video Sınırı belirtme özelliği eklendi ( İsterseniz tek seferde bütün videolarınıza ekler, isterseniz sadece son 50 Videoya ekler gibi)

*BİLGİSAYAR KARŞISINDA BEKLEMEDEN 2000 videoya kadar "BEN YOKKEN YÜKLE" Seçeneği ile Yükleme talimatı vererek çok daha hızlı yükleme yapabilme imkanı sunuyoruz. EK SUNUCULAR İLE BU HIZ DAHA DA ARTMIŞ BULUNMAKTADIR.

Önerdiğim güncellemelerin eklenmesine çok sevindim hocam. Bu hız ve ilgi , alaka için teşekkür ederim. Başarılarının devamını diliyorum.

BOTU TEST ETMEK İSTEYEN HERKESE 1 GÜNLÜK DENEME HESABI VERİLMEKTEDİR. TEST ETMEDEN ALMAYIN!

*TAM 93 SİTEDEN TOPLU VİDEO ÇEKEBİLİR, TOPLU ŞEKİLDE SINIRSIZCA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

*Özgünleştirme Sistemimizi Geliştirdik Böylece Çok daha fazla izlenme oranlarına Sahip olacaktır.

*Ünlem Geçme sistemi aktiftir. Videolarınızı ünlemden geçirebilirsiniz. (Başarı oranı %90'dır. Sürekli ünleme düşen kanalda başarı oranı daha da düşüktür.)

ilerleyen günlerde isteklere göre 20 tane daha TOPLU ÇEKİM yapabilecek şekilde bot eklenecektir

*Logo Ekleme işlemi videoya boyutu ile değişken hale getirilmiş olup MB SINIRI BULUNMAMAKTADIR

*Video ortası Reklam Eklemede Video Sınırı belirtme özelliği eklendi ( İsterseniz tek seferde bütün videolarınıza ekler, isterseniz sadece son 50 Videoya ekler gibi)

*BİLGİSAYAR KARŞISINDA BEKLEMEDEN 2000 videoya kadar "BEN YOKKEN YÜKLE" Seçeneği ile Yükleme talimatı vererek çok daha hızlı yükleme yapabilme imkanı sunuyoruz. EK SUNUCULAR İLE BU HIZ DAHA DA ARTMIŞ BULUNMAKTADIR.

eline koluna yüreğine klavyene sağlık

çok iyi olmuş yasin kardeşim, eline sağlık

şu para kazanma ve ünlem-telif-eşleşen silmeyi de otomatik hale getirsen tadından yenmeyecek valla :)

onuda bitireceğiz en kısa sürede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri