YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

arkadaşlar ünlem konusunda bi çalışmanız oldumu eğer varsa almayı düşünüyorum

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

arkadaşlar ünlem konusunda bi çalışmanız oldumu eğer varsa almayı düşünüyorum
%100 bir sonuç yok hocam.
Yeni kanal açarak, içerisinde 500 vide atarsınız. onlarıda para kazanmaya çevirip, geri kanal videolar ile o kanalı adsense e bağlarsınız.
sürekli bu işlemler ile kanallarınız olmuş olur.

illa yt yt yapmak zorunda da değilsiniz. 100 ü aşkın yt dışı site mevcut sistemde

%100 bir sonuç yok hocam.
Yeni kanal açarak, içerisinde 500 vide atarsınız. onlarıda para kazanmaya çevirip, geri kanal videolar ile o kanalı adsense e bağlarsınız.
sürekli bu işlemler ile kanallarınız olmuş olur.

illa yt yt yapmak zorunda da değilsiniz. 100 ü aşkın yt dışı site mevcut sistemde

Hocam mail.ru botu yazabildiniz mi ?

henüz başlamadım hocam ona hocam

Botun bağlanabilidiği 105 sitenin listesini yollayabilir misiniz?

Resimlerden Video Yapma işlemi Yarın Aktif Olacaktır.
Özelliklerden Bazıları
* Resimleri GOOGLE IMAGES ile aratıyoruz. Alakasız saçma sapan resimler olmayacaktır
* Her Resim için Ayrı Bir METİN YAZABİLİRSİNİZ. YTKazan sistemi Onu -İNGİLiZCE | ALMANCA | FRANSIZCA | İSPANYOLCA- 4 Farklı Lehçede okutabilirsiniz.
* Resimler için Tek Tek Saniye Belirtebilirsiniz.
* Seçtiğiniz telifsiz müziği tekrar ederek video sonuna kadar devam ettirir.,

Allah ytkazanı yapandan razı olsun onun sayesinde artık 4 haneli rakamlar kazanıyorum hem kullanışı çok kolay hemde çok hızlı video indiriyor

deneme hesabı yollarmısın hocam

bot içinden paypalla uzatabiliyoruz dimi

otomatik site çekme sorunlumu liveleak seçtim ama yüklemiyor

Deneme hesabı yollar mısın hocam.

otomatik site çekme sorunlumu liveleak seçtim ama yüklemiyor
Bakıyorum ona hocam ama mail adresiniz gerekli. sorunun tam olarak ne olduğunu anlayabilmemiz adına

hayırlı işler.
deneme hesabı alabilirmiyim acaba
daha önce denme hesabı almıştım deneme fırsatım olmamıştı.
teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam. Upload hızı yüksek sanırsam vds server kullanıyorsunuz. Peki 10 tl lik pakete vds in yüksek upload hızı dahil mi ?

Edit: ek olarak deneme süresi alabilirmiyim hocam ?

hayırlı işler.
deneme hesabı alabilirmiyim acaba
daha önce denme hesabı almıştım deneme fırsatım olmamıştı.
teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam. Upload hızı yüksek sanırsam vds server kullanıyorsunuz. Peki 10 tl lik pakete vds in yüksek upload hızı dahil mi ?

Edit: ek olarak deneme süresi alabilirmiyim hocam ?

deneme süresi olarak 24 saat eklenmiştir hocam. Umarım beğenirsiniz ve özeliklerin farkına varırsınız umarım, Diğer botlarda olmayan özellikleri barındırır ve en hızlı şekilde yüklemeyi yapar. LİMİTSİZ ŞEKİLDE

deneme süresi olarak 24 saat eklenmiştir hocam. Umarım beğenirsiniz ve özeliklerin farkına varırsınız umarım, Diğer botlarda olmayan özellikleri barındırır ve en hızlı şekilde yüklemeyi yapar. LİMİTSİZ ŞEKİLDE

Hocam çerceve ile özgün video bölümü yarın akşama gelir mi bol bol mail açtım :)

çerçeve değil ama;

Resimlerden Birleştirerek, Yazılardan Ses yaparak videoyapma işlemi gelecek hocam bu akşam onun son aşamalarını yapıyoruz.

Bugün ikinci üyeliğimi aldım
yasine böyle bir bot yaptığı için kendisine nekadar tşk etsem az
2 3 gün önce ismini vermek istemiyorum masaüstü bir botla vds aldım toplamda 80 TL ye aldım 800 video basıyodum 400 çekiyodu 400 çekemiyodu resmen saçmalıktı
bana bu sorunun youtubeden kaynaklı olduğunu söylediler, resmen saçmalık
sonunda bu botu ve vds yi 40 TL ye satarak 40 TL zararla kapattım
neyse beni bilenler bilir ben ekmeğimin peşindeyim
kimseyi kötüleme niyetinde değilim,
ytkazanı daha bir ömür boyu kullanacağım
şuanda mart ayı kazancı olarak
birinci adsensemde 7500 TL
ikinci adsensemde 1800 TL
üçüncü adsensemde 400 TL
dördüncü adsensemde 130 TL
beşinci adsensemde 70 TL var
bunları tamamen ytkazana borçluyum

ben bi eleştiri yapıcam bot hakkında
Arayüz sayfası hiç güzel olmamış biraz daha çekici olabilirdi bende insanalr siteye girince ben bu botu almalıyım demeli gerçi diyceksiniz bize arayüz lazım değil özellik lazım diye ama ben takıldım arayüze işte ama yi,nede botun özellikleri beni cezbettim özellikle sınırsız yükeleme özelliği birde botu nasıl alacagımı bir bilebilsem

[email protected] Skype

Botun sahibinin skype

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri