Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunun ayarlamaları için az biraz daha zaman gerekiyor çünki braz teferruat gerekiyor, hem hızlı ve kaliteli vds kullanabileceksiniz hemde Sınırısız özellikli bot kullanabileceksiniz. ben bunu sağlamaya çalışıyorumYasin vds+ytkazan 2 satışlarını bekliyorum almak için![]()
Gönderilmiştir hocamdeneme hesabı alabilirmiyim
ŞU an bende siteye girmiyor . Dün kanal çekme emri verdim yavaştı normalden.
Bu akşamlık bir sorun oldu hocam. şuan onun için çalışmalarımızda var çok az kaldı. ondan sonra 0 sorun olarak aksamayan bir sisteme sahip olacağız hocamsite de yavaşlık mı var yoksa bende mi sorun var?
Masaüstü uygulaması hocam. Sizn ip adresinizi kullanıor.hocam o masaüstü uygulaması bütün kanallara aynı ip ile mi giriyor yoksa proxy filan mı kullanıyor
Masaüstü uygulaması hocam. Sizn ip adresinizi kullanıor.
bunun ayarlamaları için az biraz daha zaman gerekiyor çünki braz teferruat gerekiyor, hem hızlı ve kaliteli vds kullanabileceksiniz hemde Sınırısız özellikli bot kullanabileceksiniz. ben bunu sağlamaya çalışıyorum
Gönderilmiştir hocam
Bu akşamlık bir sorun oldu hocam. şuan onun için çalışmalarımızda var çok az kaldı. ondan sonra 0 sorun olarak aksamayan bir sisteme sahip olacağız hocam
Arkadaşlar bir noktanın altını çizmek isterim.
YTKazan da Sınırsız youtube hesaplarınızı ekleyip kontrol ettirebileceğiniz Masaüstü uygulaması Ücretsizdir. Müşterilerimiz BURADAN indirebilir, YTkazandaki K.adı ve Şifreleri ile birlikte Kullanabilirler. sizleri sınırlara boğmak istemem Gönlünüzce Spam yapabilirsiniz. Toplu yüklemede de sınırımız yoktur.
inan ki kolay değil, [email protected] senin skype neysiseni beklersek
neyse büyük paketten bir adet alalım skype de bekliyorum
bir yıldır bu işteyim hocam. Ben şunu anladım kanallarda "mailin ilk açıldığı ip" ip adresi önemlii. giderse bu yüzden gider. diğer şekilde bir sorun çıkmaz. Başka yoldan yapıyoruz diyenlerede pek itibar etmeyinhmm anladım hocam peki çünkü 30 tane kanala da aynı ip den giriş yaptırırsam telif kontrolü filan için belli süre sonra hepsini elime verirler gibime geliyorbirşey olmaz dimi
bunun ayarlamaları için az biraz daha zaman gerekiyor çünki braz teferruat gerekiyor, hem hızlı ve kaliteli vds kullanabileceksiniz hemde Sınırısız özellikli bot kullanabileceksiniz. ben bunu sağlamaya çalışıyorum
Yasin kardeşim şuan ytkazan botuna giremiyotum ytkazan.com a dahi giremiyorum sorun nedir acaba özelden yazdım dönen olmadı acil bakabilirmisiniz , odeme gonderecegım sorunun cozulmesını beklıyorum
---------- Mesaj saat 13:31:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:24:27 civarında gönderildi. ----------
Ytkazan botu kullanan arkadaslarda sorun yaşayan var mı suan acaba .
yasin
bu vds+ytkazan, bu nezaman çıkıcak
benim acil ihtiyacım var
hem herkesin kendi vds sinde olacak bot, bu kasma gibi durumlarda önlenilmiş olacak
benim harbi buna acil ihtiyacım var
Eski sisteme döndüğünde yasin hocam süre eklemesi yapar zaten bir kaç gündür sıkıntılı evet.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.