YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

deneme hesabı alabilirmiyim

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Yasin vds+ytkazan 2 satışlarını bekliyorum almak için :(

Yasin vds+ytkazan 2 satışlarını bekliyorum almak için :(
bunun ayarlamaları için az biraz daha zaman gerekiyor çünki braz teferruat gerekiyor, hem hızlı ve kaliteli vds kullanabileceksiniz hemde Sınırısız özellikli bot kullanabileceksiniz. ben bunu sağlamaya çalışıyorum
deneme hesabı alabilirmiyim
Gönderilmiştir hocam
ŞU an bende siteye girmiyor . Dün kanal çekme emri verdim yavaştı normalden.

site de yavaşlık mı var yoksa bende mi sorun var?
Bu akşamlık bir sorun oldu hocam. şuan onun için çalışmalarımızda var çok az kaldı. ondan sonra 0 sorun olarak aksamayan bir sisteme sahip olacağız hocam

Arkadaşlar bir noktanın altını çizmek isterim.
YTKazan da Sınırsız youtube hesaplarınızı ekleyip kontrol ettirebileceğiniz Masaüstü uygulaması Ücretsizdir. Müşterilerimiz BURADAN indirebilir, YTkazandaki K.adı ve Şifreleri ile birlikte Kullanabilirler. sizleri sınırlara boğmak istemem Gönlünüzce Spam yapabilirsiniz. Toplu yüklemede de sınırımız yoktur.

hocam o masaüstü uygulaması bütün kanallara aynı ip ile mi giriyor yoksa proxy filan mı kullanıyor

hocam o masaüstü uygulaması bütün kanallara aynı ip ile mi giriyor yoksa proxy filan mı kullanıyor
Masaüstü uygulaması hocam. Sizn ip adresinizi kullanıor.

Masaüstü uygulaması hocam. Sizn ip adresinizi kullanıor.

hmm anladım hocam peki çünkü 30 tane kanala da aynı ip den giriş yaptırırsam telif kontrolü filan için belli süre sonra hepsini elime verirler gibime geliyor :) birşey olmaz dimi

bunun ayarlamaları için az biraz daha zaman gerekiyor çünki braz teferruat gerekiyor, hem hızlı ve kaliteli vds kullanabileceksiniz hemde Sınırısız özellikli bot kullanabileceksiniz. ben bunu sağlamaya çalışıyorum

Gönderilmiştir hocam

Bu akşamlık bir sorun oldu hocam. şuan onun için çalışmalarımızda var çok az kaldı. ondan sonra 0 sorun olarak aksamayan bir sisteme sahip olacağız hocam

Arkadaşlar bir noktanın altını çizmek isterim.
YTKazan da Sınırsız youtube hesaplarınızı ekleyip kontrol ettirebileceğiniz Masaüstü uygulaması Ücretsizdir. Müşterilerimiz BURADAN indirebilir, YTkazandaki K.adı ve Şifreleri ile birlikte Kullanabilirler. sizleri sınırlara boğmak istemem Gönlünüzce Spam yapabilirsiniz. Toplu yüklemede de sınırımız yoktur.

seni beklersek :)
neyse büyük paketten bir adet alalım skype de bekliyorum

seni beklersek :)
neyse büyük paketten bir adet alalım skype de bekliyorum
inan ki kolay değil, [email protected] senin skype neysi :confused:
hmm anladım hocam peki çünkü 30 tane kanala da aynı ip den giriş yaptırırsam telif kontrolü filan için belli süre sonra hepsini elime verirler gibime geliyor :) birşey olmaz dimi
bir yıldır bu işteyim hocam. Ben şunu anladım kanallarda "mailin ilk açıldığı ip" ip adresi önemlii. giderse bu yüzden gider. diğer şekilde bir sorun çıkmaz. Başka yoldan yapıyoruz diyenlerede pek itibar etmeyin

hocam site falan yok mu nerden giriş yapacağız botunuzu denemek için ?

Deneme hesap gönderildi.

Çalışmalarımız tüm Hızıyla devam etmekte arkadaşlar. çalışmalar sonunda "0 hatalı" bir sistem sizleri bekliyor olacaktır.

--------------------
Resimlerden video yaparak video yükleme işlemi eklenmiştir.

* Resimler Google imagesten Seçilmekte.
* Resim Saniyelerini Belirtebilmektesiniz. Her Resim için farklı saniye belirtebilirsiniz. (1. resim 30 Saniye, 4. resim 5 saniye gibi)
* Resimler için "Yazıyı Sese Çevirebilirsiniz." Hangi resimde nelerin söylenmesi gerektiğini siz belirtebilirsinz.
*Yabancı haber, Yabancı magazin tarzı Haberleri

YENİ EKLENMİŞTİR. BİR TAKIM UFAK SORUNLARI OLABİLİR. BİZE BUNLARI BİLDİRİRSENİZ SORUNLAR TAMAMEN ORTADAN KALDIRILACAKTIR.

yasin bunu şiddetle bekleyeceğim

Site hata veriyor video yükleme hızları zaten eskisi gibi değil çok düşük hocam ilgilenirseniz sevinirim.

botun server değişimi iyi olmadı sanırım. bir kaç gündür çok sancılı işler. bugun de sabahtan beri bot sayfasına erişilemiyor

yasin
bu vds+ytkazan, bu nezaman çıkıcak
benim acil ihtiyacım var
hem herkesin kendi vds sinde olacak bot, bu kasma gibi durumlarda önlenilmiş olacak
benim harbi buna acil ihtiyacım var

Yasin kardeşim şuan ytkazan botuna giremiyotum ytkazan.com a dahi giremiyorum sorun nedir acaba özelden yazdım dönen olmadı acil bakabilirmisiniz , odeme gonderecegım sorunun cozulmesını beklıyorum

---------- Mesaj saat 13:31:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:24:27 civarında gönderildi. ----------

Ytkazan botu kullanan arkadaslarda sorun yaşayan var mı suan acaba .

Yasin kardeşim şuan ytkazan botuna giremiyotum ytkazan.com a dahi giremiyorum sorun nedir acaba özelden yazdım dönen olmadı acil bakabilirmisiniz , odeme gonderecegım sorunun cozulmesını beklıyorum

---------- Mesaj saat 13:31:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:24:27 civarında gönderildi. ----------

Ytkazan botu kullanan arkadaslarda sorun yaşayan var mı suan acaba .

Eski sisteme döndüğünde yasin hocam süre eklemesi yapar zaten bir kaç gündür sıkıntılı evet.

yasin
bu vds+ytkazan, bu nezaman çıkıcak
benim acil ihtiyacım var
hem herkesin kendi vds sinde olacak bot, bu kasma gibi durumlarda önlenilmiş olacak
benim harbi buna acil ihtiyacım var

+1 Şuan siteye girmiyor yakında düzelir :)

Eski sisteme döndüğünde yasin hocam süre eklemesi yapar zaten bir kaç gündür sıkıntılı evet.

yo mevzu süre değil zatende bot kontrolü birakırda telif yerim diye korkuyorum :)

şuan kanallara gelen 3.taraf elif ünlemi mauel olarak takıpo etıp silmem gerekiyor , bunu yapmaktan gocunmuyorum da bot öncesi secici yukluyordum risk azdi şimdi bot anahtar kelimeye gore atıyor ama denetimini yapmıyor buda korkutuyor beni adsense bişey olacak diye

Arkadaşlar kesintiler olmuş kusura bakmayın. amacımız eski ytkazandan da iyisini yapmak.

kontrolleri aksatmamak adıne ekstra işlemleri yapacağım.

herkese gün süresi eklenecektir. gerçekten üzgünüm bu denli uzamasına.

k.bakmayın herkese cevapları daha sonra yazacağım arkadaşlar.

botta yasadıgım bir sorunu online destekten yasin hocama bildirdim, kendisi de sğolsun hemen ilgilendi ve sorun çözüldü. şu an sorunsuz şekilde video yukluyorum. ayrıca botta yaptıgım toplu işlemlerle video kesme biçme özgünleştirme vs derken, ünlem sorunu da büyük olasılıkla aşılıyor. 100 video yukledim 3 ünlem verdi sadece.

eline koluna sağlık yasin kardeşim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri