YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

@Rigobert

şuan dolu hocam bekleyen 31 tane var ama secilen hesap aktif değil diyor 15 tane filan yükledi daha önceden fakat artık aktif değil diyor

Aktif Değil dediği hesabı hesabı düzenleden sorun var olanı sorun yok yapıp kaydedin. Hesap aktif olur yüklemeye devam edin

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Aktif Değil dediği hesabı hesabı düzenleden sorun var olanı sorun yok yapıp kaydedin. Hesap aktif olur yüklemeye devam edin

iki şıkta da sorun yok yazıyor hocam o şekil kaydetmiştim

iki şıkta da sorun yok yazıyor hocam o şekil kaydetmiştim

k.adı ve şifreni atar mısın ya da team verirsen bakalım beraber

merhaba deneme için teşekkürler
botunuzu almak istiyorum
ödeme paypal ile olacak
detaylar lütfen

Gönderildi hocam.

Gönderildi hocam.

alım işlemini biraz sonra gerçekleştiricem ama son sorum
vds falan gibi şeyler almama gerek varmı?yoksa sistem videoyap şeklimdemi çalışıyor?
teşekkürler

YTKazan vds gerektirmez.
forumda bizim sistemimizi bilmeyen arkadaşlar masaüstü bot diye tanıtıyor. MASAÜSTÜ BOT DEĞİLDİR! Yüksek hızda indirme ve yüklemeyi kendi sunucularımız içerisinde yapmaktadır

güzel program ucuzda düşünüyorum.

Yasin tartışmasız bu işte bir numara.

sitede ödeme sayfasını bir türlü bulamadım

Arkadaşlar son 3 günde Yüklemelerdeki gerçek hız düşüş sebebi ne yazıkki 720p ve 20 dakika üstü videolarda Renk açma, Ses Silme ve Üstten ve alttan kırpmalardır.

Youtube a atılmış HD(720p,1080p vs.) videoları kırpma işlemi geçirmek için bir hayli çok kesmeaniz gerekmekte.Üstten ve alttan 150 pixel keserek, buda videonun izlenilebilinirliliğini olumsuz olarak etkilemektedir.

sizlere tavsiyem bu kesme işlemlerinizi tamamen 480p ve 360p videolara uygulayın .

Hem hız hemde $ açısından çok daha karlı durumda olacağınızı söyleyeyim.

----------------------------------------
YTKazan Özgün Video Nasıl yapılır ?

ytkazan v2 Özgün Video Yapma - YouTube

Buda videoda gösterdğm hazırlamış olduğum videodur.

Miley cyrus Sexy Photos - YouTube

Bot gerçekden harika sınırız video yükleme 100lerce kaynak sitesi hızlı takip sistemi acıkcası 4 5 civarında bot kullandım bugüne kadar aralarındaki en hızlı kaynak sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir bot tavsiye ederim bot alacak arkadaşlara

Teşekkür ederim hocam. Bol kazançlar dilerim

# Facebook botunda Başlıklar gelmiyordu düzeltildi .
# Mail.ru Dünyanın en büyük rus video yükleme sitesi sisteme entegre ediliyor
# Resimlerden Video Yapma konusunda Albüm çalışmaları devam ediyor.

# Otomatik işlemler aksatılmadan devam etmekte,
# Ben Yokken Sistemi ile Yüklemeler Son hızla yüklenmekte, Bekleme yapmanıza, Yüklenmeme korkusuna kapılmayın,
# Oto Hesap Yönetim ile Sorunsuzca yt dışı 70 siteden video çektirebilirsiniz. Bunlara Logo ve intro Bastırabilirsiniz.

Belli bir izlenim alamamış videoları silmeyi sisteme entegre edebilirsen çok iyi olur yasin hocam

Belli bir izlenim alamamış videoları silmeyi sisteme entegre edebilirsen çok iyi olur yasin hocam

otomatik Video Ortası Reklam ekleme ve izlenmeyen videoları sildirme işlemlerinide yapacağız

-----------------
Tüm Üyelerimize +5 Gün eklenmiştir.

Taşıma işlemi nedeni ile biraz aksamalar yaşandı. umarım telafi edersiniz.

şuanda hız konusunda sorun yaşanmamakta. dediğim gibi video kesme işlemleri süreyi uzatır.

sanırım bi vk.com botu bi de çerçeve kaldı..gerçi sınırsız toplu video hakkı çok fark yaratan bi özellik
vk.com da eklense hoş olur

vk.com u ilk ekleyen bot bizimki zaten hocam.vk.com botu mevcut yani. ancak vk sunucularından kaynaklı yavaşlık mevcut ne yazikki

vk.com u ilk ekleyen bot bizimki zaten hocam.vk.com botu mevcut yani. ancak vk sunucularından kaynaklı yavaşlık mevcut ne yazikki

hadi ya o zaman süper :) ben alacağım zaten de ödeme bekliyorum bi yerden..gün içinde kısmetse

her açıdan harika duruyor , kanalları takip etme vk mail ru falan gibi botlar toplu videonun sınırsız olması şu sesli okutma özelliği aklıma gelen önemli şeyler..
daha da geliştireceğinize şüphe yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri