YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Hocam site açılmıyor ilgilenirseniz sevinirim..

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

kardeş kaç gündür siteye doğru dürüst girilmiyor neden sıkıntı mı var 4-5 gündür randıman alamadık

abi neden ilgilenmiyorsunuz ki.....
dün sabah giremedik saldırı var dediniz
bugün saat 1 oldu hala giremiyoruz..ben değil sadece.linki başka iki arkadaşa daha verdim pc m de mi sorun var diye..
onlar da giremiyor..

kimse de yazmıyor sorun var diye..anlamadım bu botu kullanan 3-5 kişi miyiz sadece

---------- Mesaj saat 11:56:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:22:58 civarında gönderildi. ----------

düzeldi.

Evet saldırı yapan arkadaşlar mevcut. ben ona çözüm buldum. artık bu denli uzun kesintileri yaşamayacaksınız.
Kendisini sürekli otomatik kontrol eden bir sistem yaptım, eğer ki yne girme sorunu yaşarsa sistem hemen resetleyecek kendisi.

o arkadaşları hiç iyi anmıyorum keşke bulabilseydim onları,
[MENTION=5486]UgurSeyma[/MENTION] buraya sorun var yazmanız sorunun daha hızlı çözülmesini sağlamaz, skype üzerinden yazmanız çok daha etkili olacaktır çünki, diğer müşterilerimizde aynı şekilde skypeden yazmaktadır

Paypal bilgileri alabilirmiyim biraz acil [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Beyler yasin ünlemle alakalı hani forumda bir konu açılmıştı ya
videoların rengini mozaik falan yaparak ünlemi atlayabiliyoduk
yasin bugün bu özelliği ytkazana ekliycek
işin en güzel yanı toplu olarak kanallardaki tüm videolara bunu uygulayabilecez

hey gidi yutub daha bizi durduramayacaksın :D:D:D:D::D:D

Beyler yasin ünlemle alakalı hani forumda bir konu açılmıştı ya
videoların rengini mozaik falan yaparak ünlemi atlayabiliyoduk
yasin bugün bu özelliği ytkazana ekliycek
işin en güzel yanı toplu olarak kanallardaki tüm videolara bunu uygulayabilecez

hey gidi yutub daha bizi durduramayacaksın :D:D:D:D::D:D

niye yazıyorsunuz abi Yasin sürpriz yapacaktı kullanıcılara :D bozdun tüm sürprizi :D

bu özellik videoların yüklenme sürelerini etkiliycek ama değer bence süper bir özellik.Acaba otomatik hesaplarda geçerli olurmu

bu özellik videoların yüklenme sürelerini etkiliycek ama değer bence süper bir özellik.Acaba otomatik hesaplarda geçerli olurmu

Hayır hocam yükleme sürelerine etki etmeyecek, Youtube da Kanalınızdaki videları Yine youtube üzerinden düzenlediğimiz için sadece youtubenin kendi işlemesini beklemek durumundayız.

kaç hesap aldık sayamadık kafa karıstı ama ilgisine teşekkürler. yeni bir hesap alındı birazdan paypala yatıyorum hocam diğer hesabı uzatacağız

konuyla ilgili bi pm alabilirmiyim acaba 1-2 sorum olucak

YTKazan'a herkesi yakından ilgilendiren özellikler gelmiştir!

KULLANIM VİDEOLARI EKLENECEKTİR.

yuklu-video-islemleri.jpg

- Bir ilk !! Youtube Kanalınızdaki Yüklü videolarınıza Ek Açıklama Ekleyebilirsiniz!
ytkazan-annotinons.jpg

Tüm Videlarınıza tek seferde uygulatabilirsiniz.
Süre Belirtebilirsiniz
Video Linki ( Bağlantı ) Ekleyebilirsiniz.

yuklu-video-ek-aciklama.jpg

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

- Youtube Kanalınızdaki Yüklü TÜM VİDEOLARA TEK SEFERDE ya da TEK TEK Video Ortası Reklam verebilirsiniz.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

- Kanalınızdaki Videolara Başlık,Açıklama ve Etikete Ek Kelimeler ekletebilirsiniz

yuklu-video-baslik-aciklama.jpg

- Yüklü Olan Videolarınızı TEK TEK ya da TÜM VİDEOLARINIZI Tek Seferde Açıklama ve Etiketini Özgünleştirebilirsiniz.( Başlıklar Alakasız olmaması için başlıklarda özgünleştirmeyi önermiyorum ve eklemiyorum ).
yuklu-video-ozgunlestirme.jpg

- Yüklü Videoların Resimlerini Değiştirme.

Youtubedaki gibi sizin Uğraştırmayacak şekilde hazırlanmış Resim değiştirme aracımızı ile videlarnızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

BOMBA PATLADI. ÜNLEM GEÇME %90 BAŞARI

Herşeyden önce @masterthone ve @slsrcn Nickli arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Buldukları bu formulü forumda konu açarak bizlere sundukları için.

Sisteme Entegre etme işlemini bitirdim.

+Video Düzenleyicisine gelir,
+Renk ayarlarını en aza indirir,
+Mozik Kaplar,
+2x Slowmotion yapar,
+Farklı kaydeder.

unlemgecme.png

Gördüğünüz Gibi Gri ve mozaik şekilde kayıt eder videoları, Bundan sonra Youtube'un videları işlemesini bekleyeceğiz,
Ondan sonra Para kazanmayı aktif ederek, Videoları Eski haline döndüreceğiz.

ÜSTELİK BUNU TEK TEK YAPMA EZİYETİNDEN KURTARIYORUZ SİZİ.

+ İsteyen müşterilerimiz ID tablosuna ! olan videoların ID lerini aralarında virgül(,) şekilde ekleyebilir. Hepsini bir anda düzenlemelerini yaptırtabilirsiniz.
+ İsteyen müşterilerimiz ise Kanaldaki tüm açık videolara tek seferde uygulatabilir.

pm atamıyorum bana bi skype adresi iletirseniz konusalım botu alacağım :)

Hocam Satın almak istiyorum ama pm alabilir miyim?

Bir tanede sorum olacak hocam eklediğimiz videoyu direk blogumuza konu olarak açma botu mevcut mu?

1 özellik bekliyoduk döktürmüşsün gene üstad ;)

[email protected] Skype

Bir tanede sorum olacak hocam eklediğimiz videoyu direk blogumuza konu olarak açma botu mevcut mu?

mevcut [email protected] Skype

Ekledim ancak henüz kabul edilmedi o yüzden buraya yazdım hocam.

Kendisine özel mesaj atarsanız ulaşabilirsiniz arkadaşlar Yasin bu aralar yoğun

1 özellik bekliyoduk döktürmüşsün gene üstad ;)
Çok sağol üstadım eğer istediğin özellikler varsa yazman kafidir bana.

Evet hocam yüklenilen videoları;
+ Wordpress Sitelerinizde
+ Worpress.com Ücretsiz bloglarınızda
+ Blogspot ücretsiz bloglarınızda Paylaştırabilirsiniz.

R10 üzerinden deneme Hesabınız gönderilmiştir hocam
Kendisine özel mesaj atarsanız ulaşabilirsiniz arkadaşlar Yasin bu aralar yoğun
Sağolasın üstat senin vds e de ekliyorum özellikleri

yasin adamın dibisin ya
şunlarla alakalı anlatım videosu bekliyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri