YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

arkadaşlar ytkazan otomatik bot sayesinde düşen kazançlarım tekrar tavan yaptı eline sağlık yasin yeni özelliklerle daha güzel olmuş

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hocam destekten bir tane site verdim onun botunu eklerseniz çok sevinirim

Gördüm hocam en kısa sürede ekleyeceğim.

Arkadaşlar bildiğiniz üzre Ünlem geçme işlemini %99 Oranında başardık. YTKazan ile GERÇEK veriler ile Videolarını ÜNLEM BELASINDAN KURTARABİLİYORSUNUZ.

ARTIK BİR BOMBA DAHA PATLATIYORUM.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR ANCAK %100 BAŞARI ORANI YAKALADIĞIM BİR EŞLEŞEN GEÇME ÖZELLİĞİ VAR. Onuda [MENTION=939]BesimCatalkaya[/MENTION] hocam istemişti bende deneyerek buldum. YTKazan ile Ünlem ve eşleşenler olmadan daha fazla kazanacaksınız. Yalan yok gerçek var.! ;) YAKINDA EKLEYECEĞİM BURADAN DA BİLDİRECEĞİM

selam hocam iyi calışmalar skpy verebilir misiniz skpydan konusa bilir miyiz?

Deneme sürümü alabilirmiyim ? [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

1 adet bot alinmistir... Arkadasin botu gercekten saglam arkadaslar bir cogu videoyu gecirebilirsiniz..

deneme sürümü edinmek istiyorum

Gerekli cevaplar atılacaktır, deneme sürümleri gönderilecektir. Düğün telaşı var o nedenle bugün-yarın çok fazla online olmayacağım. 2 saat sonra herkese gerekli bilgileri yollamış olacağım.

Merhaba, iyi günler. Şu anda biri php diğeride masaütü olmak üzere iki tane bot kullanıyorum. Sizin botunuzuda denemek isterim. Teşekkürler.

Tüm Deneme hesapları gönderilmiştir. skypeden de cevap vermeye başladım arkadşalar

bot süper gözüküyor hocam 1 günlük deneme verırsenız beğenirsem büyük paket alacağım

Yasin bende seni bekliyordum,ytkazan hesap bilgileri ile paypal adresini yollasana.

Gönderildi hocam

hocam 1 günlük deneme hesabı alabilir miyim ?

Hocam sistem hoşuma gitti.
10 TL'lik paketten almak istiyorum varsa garanti bankası hesap bilgilerinizi yollar mısınız ?
Yoksa eğer alternatif ödeme seçeneklerini belirtirseniz sevinirim.

Not : Özel mesaj yollayamadım sanırım mesaj sayım az olduğu için.

1 adet satın alındı yasin hayırlı, isler dilerim bol kazanclar.

Hocam sistem hoşuma gitti.
10 TL'lik paketten almak istiyorum varsa garanti bankası hesap bilgilerinizi yollar mısınız ?
Yoksa eğer alternatif ödeme seçeneklerini belirtirseniz sevinirim.

Not : Özel mesaj yollayamadım sanırım mesaj sayım az olduğu için.
Bilgiler yollandı hocam
1 adet satın alındı yasin hayırlı, isler dilerim bol kazanclar.
Hayırlı olsun hocam. Bol kazançlar dilerim.

Arkadaşlar yarın ablamın nikahı olduğu için şimdi yatmam gerek. yarın akşam gelebilirim en erken. iyi geceler / iyi günler şimdiden herkese

Dostum banada ödeme yollarını gönderirmisin

Hocam 1 günlük deneme hesabı alabilir miyim ?

Gördüm hocam en kısa sürede ekleyeceğim.

Arkadaşlar bildiğiniz üzre Ünlem geçme işlemini %99 Oranında başardık. YTKazan ile GERÇEK veriler ile Videolarını ÜNLEM BELASINDAN KURTARABİLİYORSUNUZ.

ARTIK BİR BOMBA DAHA PATLATIYORUM.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR ANCAK %100 BAŞARI ORANI YAKALADIĞIM BİR EŞLEŞEN GEÇME ÖZELLİĞİ VAR. Onuda [MENTION=939]BesimCatalkaya[/MENTION] hocam istemişti bende deneyerek buldum. YTKazan ile Ünlem ve eşleşenler olmadan daha fazla kazanacaksınız. Yalan yok gerçek var.! ;) YAKINDA EKLEYECEĞİM BURADAN DA BİLDİRECEĞİM

Hocam bu dediğiniz özellikler kaç gün içinde eklenir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri