YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

denemek gerek aslında ama hala güvenemiyorum

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

girilmiyor

Yasin geldiğinde düzeltecektir şuanda girilmiyor. [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

arkadaşlar saat 17:45 civarı bir kontrol edeyim dediğinde girilmediğini gördüm ve düzeltmiştim. Kusura bakmayınız. Kendisini kontrol edecek şekilde programı aktif etmemişim. onuda aktif ettim. sistem 17:45ten itibaren sorunsuz şekilde son sürat çalışmaktadır.

PM ve Skype cevap vermeye başlayacağım birazdan.

hocam skypden yazdım henüz bi cevap alamadım sizden

Hocam süremi uzatmak istiyorum da sanal pazar linkinizi verebilirmisiniz acil .

edit youtub geleneksel 500 server eror hatası, botla bir alakası yok

Skypeden mesajları cevapları yazmaya devam ediyorum. bir gün bakamadığım gerçekten çok fazla mesaj var bekleyen. herkes ile ilgileneceğim arkadaşlar.

1 aylık satın alındı, hayırlı işler,bol kazançlar.

Hayırlı olsun hocam. Bol kazançlar dilerim

Selam, deneme süresi alma imkanımız var mı ? Özel mesaj atamıyorum :)

Gönderildi hocam

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

hocam video önü kendi intromuzu ekleyebiliyormuyuz. videoyap gibi özgün video oluşturma mevcut mu ?

videoyap aldım ama ondada intro özelliği yok burdada sanırım özgün video oluşturma yok

deneme süresi alabilirmiyim

deneme süresi alabilirmiyim
Gönderildi hocam
hocam video önü kendi intromuzu ekleyebiliyormuyuz. videoyap gibi özgün video oluşturma mevcut mu ?

videoyap aldım ama ondada intro özelliği yok burdada sanırım özgün video oluşturma yok
tam olarak işlevini bilmesemde hocam bizde Özel Video hazırlama mevcut Resimlere tek tek gösterim süresi belirtebilirsiniz ya da Resimlerde "Okunacak Metni SESE ÇEVİRTİP" Özgün ve Anlatımlı videolar yapabilirsiniz.
http://www.ytpara.com/341866-post3051.html

intro(Video Öncesi Video) ve outro (Video Sonrası video) ekleyebilirsiniz

Gönderildi hocam

tam olarak işlevini bilmesemde hocam bizde Özel Video hazırlama mevcut Resimlere tek tek gösterim süresi belirtebilirsiniz ya da Resimlerde "Okunacak Metni SESE ÇEVİRTİP" Özgün ve Anlatımlı videolar yapabilirsiniz.
http://www.ytpara.com/341866-post3051.html

intro(Video Öncesi Video) ve outro (Video Sonrası video) ekleyebilirsiniz

deneme süresi veriyorsanız bende alabilirmiyim.

edit : sanırım özgün video oluşturmanın tek eksiği müzik ekleyemiyor olmamız. birde ilk 20 resim 3 saniye gerisi 30 saniye olsa iyi olurmuş

herneyse mümkünse ben deniyeyim en iyisi hocam sonra yorum yazarım

Özgünlükte son nokta.
YTKazan ile kendi haberlerinizi Kendiniz Oluşturun.

RESİMLERİ ANLATAN METİN İLE BU ŞEKİLDE AKLINIZA GELİP GELEBİLECEK ÖZGÜN VİDEOLAR OLUŞTURABİLİRSİNİZ.

https://www.youtube.com/watch?v=Qp16_Lxyvew
Bu Video YTKazan İle Ünlem geçme işlemini Deneme Amaçlı Oluşturulmuştur.

sizde buna benzer resimler ile Video yapabilir, Yazacağınız yazıları da bu hoşsesli Bayana okutabilirsiniz!
hocam örnek video teliften gitmiş bakamadık bile neden ????

o kanal gitti maalesef hocam.
Miley cyrus Sexy Photos - YouTube
Buyurun burda da başka bir örnek mevcut.

müzik ekleme de yapılacak hocam. Videoların sonunda Toplam süre hesaplaranarak video süresinde Müzik devem ettirilecek şekilde eklenecektir

Yeni yapılan güncellemeler ile site içerisinde oluşan "Sayfanın Geç Yüklenmesi" sorunu tamamen ortadan kaldırılmıştır.

o kanal gitti maalesef hocam.
Miley cyrus Sexy Photos - YouTube
Buyurun burda da başka bir örnek mevcut.

müzik ekleme de yapılacak hocam. Videoların sonunda Toplam süre hesaplaranarak video süresinde Müzik devem ettirilecek şekilde eklenecektir

Yeni yapılan güncellemeler ile site içerisinde oluşan "Sayfanın Geç Yüklenmesi" sorunu tamamen ortadan kaldırılmıştır.

Hocam belki gözünüzden kaçtı tekrar sorayım ünlemi %99 geçme özelliği ne zaman eklenicek?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri