YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Bot yüklemeyi sunucudan yapıyor yoksa bizim internetimizdenmi ?

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

@mikail skypeden yazar mısın
[MENTION=4919]Swordfish[/MENTION] sizin internetinizi katti suretle kullanmaz. yüksek hızda kendi sunucularımız içerisinde yükler.

Deneme süresi alabilir miyim ? Tesekkürler .

Ünlem Geçirme Sistemi Manuel Olarak TAMAMİYLE AKTİF HALDEDİR.

YTKazan ile Ünlemlerden Kurtulmak için Yaptığımız uygulamada "Videoyu Orjinaline Çevirme" Eklenmiştir. Artık çok daha kolay şekilde videoları Orjinaline çevirebilirsiniz.

YTKazan ile kazanmak çok kolay ve sınırsız ;)

özelliklere eyvallah
ama
kesmedir bölmedir kırpmadır videoyu editleyip öyle yüklemeye kalkıştığım her defasında dayanamayıp kapatıyorum sayfayı..yani tamam edit yaptın mı normal yüklenme hızının 3 de 4 de birine düşmesi normal ama aradan bir saat geçiyor bakıyorum tık yok.sıkıntı
bunun dışında herşey çok güzel.

Ünlem Geçirme Sistemi Manuel Olarak TAMAMİYLE AKTİF HALDEDİR.

YTKazan ile Ünlemlerden Kurtulmak için Yaptığımız uygulamada "Videoyu Orjinaline Çevirme" Eklenmiştir. Artık çok daha kolay şekilde videoları Orjinaline çevirebilirsiniz.

YTKazan ile kazanmak çok kolay ve sınırsız ;)

Önerdigim. düzenlemeyi yaptınızmı acaba? hocam :)

Önerdigim. düzenlemeyi yaptınızmı acaba? hocam :)
Yaptım hocam. Şimde de uyguladım. Video Upload sayfasında artık düzenleme yapabileceksiniz. Yandex chrome gibi tarayıcılarda kasma yaşamazsınız umarım. ben 1 gb ramli bir sanal makinede denedim son derece hızlı şekilde kullanabildim. ama yinede sizinde fikirinizi duymak isterim hocam.
özelliklere eyvallah
ama
kesmedir bölmedir kırpmadır videoyu editleyip öyle yüklemeye kalkıştığım her defasında dayanamayıp kapatıyorum sayfayı..yani tamam edit yaptın mı normal yüklenme hızının 3 de 4 de birine düşmesi normal ama aradan bir saat geçiyor bakıyorum tık yok.sıkıntı
bunun dışında herşey çok güzel.
Uğur hocam şuanda Herşeyi elden geçirerek en iyi seviyeye çekiyorum. Bu dediğin olay içinde ek sunucular sipariş ederek daha fazla verim alınmasını sağlayacağım. Eleştirin için teşekkür ederim.

-------------------------
Ben Yokken Yükle Modülünde Güncelleme yapılmıştır.

Önceden -> Listenizdeki Videoları yalnız Tek kanala yükletebiliyordunuz.

ŞİMDİ ->
Listenizdeki Video sayısı aralığını belirterek 20 Kanalınıza birden video yükleme emri verebilyorsunuz. Sayfa Kapalı haldeyken bile yükleme yapar.Ben Yokken Yükleme emirlerinizi Anasayfadan Belirtebilirsiniz.

YTKazan Türkiyenin En büyük, En geniş video ağı olan, Sınırsız yükleme özelliği bulunan Tek Botudur.

TÜM ÜYELERİMİZE MASAÜSTÜ TELİF/ÜNLEM SİLME VE PARA KAZANMA AÇMA KANAL KONTROL SİSTEMİ HEDİYEDİR.

Yaptım hocam. Şimde de uyguladım. Video Upload sayfasında artık düzenleme yapabileceksiniz. Yandex chrome gibi tarayıcılarda kasma yaşamazsınız umarım. ben 1 gb ramli bir sanal makinede denedim son derece hızlı şekilde kullanabildim. ama yinede sizinde fikirinizi duymak isterim hocam.
Hocam güzel olmus tesekkürler. toplu olarak özel kücük resim degistirebilirmiyiz? acaba.

Hocam güzel olmus tesekkürler. toplu olarak özel kücük resim degistirebilirmiyiz? acaba.

Toplu olarak değiştirmek çok zor hocam. sonuçta resim seçerek değiştirilme yapıyor.

Toplu değiştirmede her videoya Aynı resim mi koyulacak *

Toplu olarak değiştirmek çok zor hocam. sonuçta resim seçerek değiştirilme yapıyor.

Toplu değiştirmede her videoya Aynı resim mi koyulacak *

Anladım. hocam

evet hocam aynı resim koyulcak her videoya

söz vermek gibi olmasın hocam ama yapmak için çalışacağım. Emin olabilirsiniz.

bugune kadar farklı bot kullanıyordum namı diyar ama bu botu denedim tek sıkıntı diğer bota olan alışkanlığım yoksa bot canavar 550 video attım 490 videoyu dolar yaktı 3 aylık bot alınmıştır başarılar hocam

Hayırlı olsun umarım eksiksiz her işini görecektir bu sistem.

hocam hesap bilgilerinizi yollarsanız botu satın almak istiyorum. [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Ünlem geçme konusunda oranı yüzde 90 demişsiniz ama bende % de 100 başarı ile çalışıyor :) Çalışma sisteminiz harika başarılarınız devamını dilerim.

ünlem geçmek için hangi yöntemi kullanıyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri