YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Ekli dosyayı görüntüle 1302
Ekli dosyayı görüntüle 1303 Biri beni aydınlatsın daha gerisi var gelecek admin skype den bi türlü denk gelmedik bu arada

Yüklenen videoları sil dersen bekleyen videoları kanalına yükler. Listeden siler. Silmede dersen bekleyen videoları kanalına yükler. Listeden silmez aynı videoları başka kanalına yükleye bilirsin yani

Özgünleştirmede bekleyen videoları özgünleştire biliyorsun tümünü dersen tüm bekleyen videoları özgünleştiriyosun. Eğer kanaldaki videoları özgünleştirmek istiyorsan yüklü video işlemlerinden özgünleştiriyosun.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Arkadaşlar şuanda bazı şereften yoksun şahsiyetsiz kişisel saldırmakta. düzeltmeye çalışıyorum 10 Dakikalık kesinti yaşanabilir.

Saldırıları kestim arkadaşlar. şuanda sorunsuz hızlı şekilde giriş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Yasin arkadaşım Bu bot işini gerçekten cok iyi yapıyor Kesinlikle tavsiye ediyorum ısrarla

bir adet bot satın alısmıtır. [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] tsk ler..

banka hesap Bilgileri alabilirmiyim.

hocam hangi bottan yüklersem yükleyeyim bu hatayı veriyor biran önce düzeltmenizi umuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1316

hocam hangi bottan yüklersem yükleyeyim bu hatayı veriyor biran önce düzeltmenizi umuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 1316
yeni bir kanal ekleyip deneyebilir misiniz ?

Arkadaşlar bu akşam kına gecesi var ablamın o nedenle şuandan itibaren cevap veremeyeceğim maalesef.

sırf ünlem geç için bile alınır.
tek tek işkence oluyordu.

yeni bir kanal ekleyip deneyebilir misiniz ?

Arkadaşlar bu akşam kına gecesi var ablamın o nedenle şuandan itibaren cevap veremeyeceğim maalesef.

tamam hocam bu hatayı veriyor ama videoları yükleyip listeden siliyor problem yok iyi geceler...

Türkiyenin en çok kazandıran, Limiti ortadan kaldıran YTKazan GERÇEK %100 Ünlemi Geçme Sistemi ve Eşleşen videoları Dahi Para kazanmaya aktif ettirebilen bot anlamında En gelişmiş Youtube Uploader Botudur.

Sistem sizelere Farklı gelebilir arkadaşlar ancak Emin olun Alıştığınızda gerçek farkı sizde göreceksiniz. tekrar tekrar söylüyorum.

Sayılarımla.

Türkiyenin en çok kazandıran, Limiti ortadan kaldıran YTKazan GERÇEK %100 Ünlemi Geçme Sistemi ve Eşleşen videoları Dahi Para kazanmaya aktif ettirebilen bot anlamında En gelişmiş Youtube Uploader Botudur.

Sistem sizelere Farklı gelebilir arkadaşlar ancak Emin olun Alıştığınızda gerçek farkı sizde göreceksiniz. tekrar tekrar söylüyorum.

Sayılarımla.
arkadaştan 3 aylık paket alınmıştır önce dediği gibi farklı geliyordu fakat şuan bota %40 hakimim diyebilirim bu haliyle bana yeter fakat bota tam anlamıyla hakim olunca yada Rigobert istenilen bi kaç düzenlemeyi yapınca tadından yenmez beyler .

bir adet deneme hesabı almak isterim dediğiniz gibi %90 ünlem geçme olayı varsa.

bir adet deneme hesabı almak isterim dediğiniz gibi %90 ünlem geçme olayı varsa.
Tabiki var hocam %90 değil %100 şekilde başarılı şekilde de diyebiliriz ;)
arkadaştan 3 aylık paket alınmıştır önce dediği gibi farklı geliyordu fakat şuan bota %40 hakimim diyebilirim bu haliyle bana yeter fakat bota tam anlamıyla hakim olunca yada Rigobert istenilen bi kaç düzenlemeyi yapınca tadından yenmez beyler .

Çalışmalara başladım bile üstat bu gece bitireceğim. 105 Botuda o şekilde kullanabileceksiniz.

Tabiki var hocam %90 değil %100 şekilde başarılı şekilde de diyebiliriz ;)

Çalışmalara başladım bile üstat bu gece bitireceğim. 105 Botuda o şekilde kullanabileceksiniz.
Kolay gelsin üstad ALLAH kalbine göre versin saolasın beklıyoruz :)

BOT DÜNYASINDAKİ ATOM BOMBASI PATLADI. BİRAZ SESSİZLİK.

"Eşleşen veren(%75) videolar ile ünlem yemiş(%100) videoları dolar yapma" işlemi İLK ve TEK YTKazanda aktiftir.Para kazandırmak için sizleri beklemekte :)
Youtube Ünlem Sorunu ve Çözümü YTKazan - YouTube

Yasin arkadaşımız ile ünlem derdi yok kafan rahat günde 1 tane kanal yaparsın bu adam sayesinde 20 30 kanalına bedel olur 3 5 snylik calıscagına adsense hesabına bagladım ünleme düştü yok 1 senelik kanal olsun yine dolar

Eline sağlık hocam adamsın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri