YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

ya herşey süper özellikle mozaik ve limit olmaması ama bendeki mi sorun bilmem hızı sevmiyorum diğer botların da öyle..bot vds nin kat kat hızlısı diyorlar..aynı çekim birebir çekim için konuşuyorum editleyerek yapma ayrı dünya zaten.
mesela vds de 1.5 saatlik bir videoyu bir dk da indirir dvdsoft un uploader programıyla 3 dk da yüklesin hadi max.. burda ise tek video için deniyorum 10 dk sürüyor ya maalesef..videoyap da öyle sözüm sadece bu bota değil
burda olumlu eleştiri olacağı gibi olumsuz eleştiriye de saygı duyulur diye çekinmeden yazıyorum
neyse zaten sınavlarım var , birazdan yine başka bi şahane özellik olan ben yokken yükleyi kullanacağım 2500 sınırı var..başka yerlerde hak parayla alınıyor..kanalları hazırlıyorum..2500 ü yayıp çıkacağım
sonuçları buraya yazarım yüklemeleri bittiğinde..sırf bunun için botu uzatırım .d ama bakalım yarıda tıkanmazsa

şuan için o hız serverların durumuna göre değişiklik gösterebilir hocam. Ben yokken yükle işleminde şuanda sınır bulunmuyor kaldırdım tamamen. henüz güncellemeleri tam bitirmediğim için o uyarıyı koymuştum.

şuanda yaptığımız güncelleme ile Bot ile arama yaparken Kanal seçeceksiniz. listeye eklediğiniz gibi Ben yokken yükle yapmışcasına işlem görecek ve yükleme yapacaktır.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Hocam skype ye ekledim. Uzun zamandır bot kullanmıyordum. Baya güzel özellikler eklemişsiniz. Deneylim bakalım. Umarım işimizi görür.

25 liralık paketten alacağım da banka hesap bilgilerini gönderir misin hocam

hocam öncelikle sana çok teşekkürediyorum ben bu ünlemden çok çanım yandı yeni kanal açıyorum 50.60 tane video atıyorum ertesi gün ne atsam ünlem oluyordu bu yüzden 30 tane kanalıma video atamıyorum öyle duruyor kafayı yemek üzereydim allahtan şu ünlem olayını çözdün 5 günlük kanallarım var güncel video atıyorum 20 tane atıyorsam 1.2 tanesi ünlem oluyor onuda senin botla hallediyorum

Not: Arkadaşlar yaptığım işlem şu yeni kanal açıyorum içine çok fazla deyil 50 tane kadar video atıyorum hepsi $ yanmıyor tabiki 10 tane kadar ünlem oluyor ŞURAYA DİKAT:
Ünlem olan 10 tane videoyu ytkazan botla dönüştürüp $ yakıp tekrar eski haline getiriyorum
PEKİ ERTESİ GÜN NE OLUYOR ?
Normalde ertesi gün ne atsam ünlem oluyordu ama fazla kasmadan 15.20 tane atıyorum inanın 1 yada 2 tanesi ünlem oluyor onuda botla dönüştürüyorum bu işlemi 5 gündür yapıyorum hiç bir sıkıntı yok acaba sadece bendemi oluyor desadüfmü bilmiyorum başkasıda benim gibi yapıyormu haberim yok bu şekilde çalışmamı yasin hocam söyledi nasıl anlattıysa aynen öyle yaptım adsense günlük 40.50 tl civarı bu aralar TBM çok düşük 08.09 yoksa eskisi gibi olsa ;)

Bugün gelen youtube'den video ararken kanala otomatik yükleme emri verebilme özelliği beni benden aldı hakikaten. Süper kolaylık. Gitgide kendini aşıyor bot elinize sağlık Yasin hocam. Birde video upload sayfasında detayları azaltabilirseniz süper olacak fazla video olunca illaki kasılıyor bilgisayar ;)

Bugün gelen youtube'den video ararken kanala otomatik yükleme emri verebilme özelliği beni benden aldı hakikaten. Süper kolaylık. Gitgide kendini aşıyor bot elinize sağlık Yasin hocam. Birde video upload sayfasında detayları azaltabilirseniz süper olacak fazla video olunca illaki kasılıyor bilgisayar ;)

aynen bunu bende kendisine söyledim

Tam olarak bitiremedim güncellemeleri hocam. O yüzden yazmadım. üyelere sınır koymayı istemiyorum. Yükleyebildiğiniz kadar yükleyeceksiniz inşallah.

Sizlere Sınır Koymadan, Hem ben Kazanacağım, Hem sizler Kazanacaksınız. Paranızı daha fazla almak istemem.

Tam olarak bitiremedim güncellemeleri hocam. O yüzden yazmadım. üyelere sınır koymayı istemiyorum. Yükleyebildiğiniz kadar yükleyeceksiniz inşallah.

Sizlere Sınır Koymadan, Hem ben Kazanacağım, Hem sizler Kazanacaksınız. Paranızı daha fazla almak istemem.

İşte bu botu ben bu yüzden kullanıyorum çok sağolun hocam sınırsız yükleme ve otomatik kanal çekimi için :)

özgünleştirmede bi sorun var galiba funnycatsdeki videoları özgünleştirmiyor :(

Funnyanimals mi hocam ? 105 tane bot var her birisi ile tek tek değiştirdim gerçekten biraz beyinde yoruldu ufak kodsal hata olmuş olabilir. düzeltiriz.

Funnyanimals mi hocam ? 105 tane bot var her birisi ile tek tek değiştirdim gerçekten biraz beyinde yoruldu ufak kodsal hata olmuş olabilir. düzeltiriz.

evet :) çok kullanışlı olmuş böle :)

Reyizzz nabon bea uzun zaman oldu ödemeyi alınca cekeyim bi yt kazan bot

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet :) çok kullanışlı olmuş böle :)
[MENTION=5308]paragöz[/MENTION] nickli hakan hocam istekte bulundu açıkcası bende eksikliğini yüksek derecede gördüm. Olabildiğince kullanışlı hale getiriyorum sistemi. önerileriniz var ise her daim dinlemek isterim.

Reyizzz nabon bea uzun zaman oldu ödemeyi alınca cekeyim bi yt kazan bot

Bıraktığın gibi değil uğur :)

[MENTION=5165]Kara[/MENTION]goz nickli hakan hocam istekte bulundu açıkcası bende eksikliğini yüksek derecede gördüm. Olabildiğince kullanışlı hale getiriyorum sistemi. önerileriniz var ise her daim dinlemek isterim.

Ne var ne yok değişen reyizzz perşembe alayım da 1 haftaya çözerim artık tecrübe aldık youtubeden az çok yapcaz bişiler

Arkadaşlar saldırı almaktayız. o nedenle taşıma yapıyorum şuanda 00:30 da tekrar aktif hale getirilecektir sistem.
Ne var ne yok değişen reyizzz perşembe alayım da 1 haftaya çözerim artık tecrübe aldık youtubeden az çok yapcaz bişiler

Aklına ne geliyorsa var kardeşim. eğer olmayan birşey görürsende bildirmen yeter.

Sistem tekrar aktif Hale Getirilip, Otomatik Yükletmeler için Güçlendirme çalışması bu gece yapılacaktır. Yüklemeleriniz çok daha hızlı şekilde yerine getirilecektir.

@Karagoz nickli hakan hocam istekte bulundu açıkcası bende eksikliğini yüksek derecede gördüm. Olabildiğince kullanışlı hale getiriyorum sistemi. önerileriniz var ise her daim dinlemek isterim.

karagöz değil hocam paragöz :)

yasin hocam ben yokken ekle kisminda birden fazla hesap secebilme imkanimiz varmi mesela 3 4 hesap secip hepsine birden ben yokken ekle diyebilirmiyiz yoksa tek hesapmi secebiliyoruz kolay gelsin

Sistem tekrar aktif Hale Getirilip, Otomatik Yükletmeler için Güçlendirme çalışması bu gece yapılacaktır. Yüklemeleriniz çok daha hızlı şekilde yerine getirilecektir.
[MENTION=5308]paragöz[/MENTION] abi bu botu övüyorsa vardır bir bildiği 8gün kaldı görüşecez inşallah.

yasin hocam ben yokken ekle kisminda birden fazla hesap secebilme imkanimiz varmi mesela 3 4 hesap secip hepsine birden ben yokken ekle diyebilirmiyiz yoksa tek hesapmi secebiliyoruz kolay gelsin
bir video için bir kanal seçebilirsiniz.
Arama Yaparken Farklı kanalları seçebilir listeye video ekletip yükletebilirsiniz.
karagöz değil hocam paragöz :)
Pardon Hocam düzelttim :D
@paragöz abi bu botu övüyorsa vardır bir bildiği 8gün kaldı görüşecez inşallah.
Beklerim herdaim hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri