Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!
şuan için o hız serverların durumuna göre değişiklik gösterebilir hocam. Ben yokken yükle işleminde şuanda sınır bulunmuyor kaldırdım tamamen. henüz güncellemeleri tam bitirmediğim için o uyarıyı koymuştum.
şuanda yaptığımız güncelleme ile Bot ile arama yaparken Kanal seçeceksiniz. listeye eklediğiniz gibi Ben yokken yükle yapmışcasına işlem görecek ve yükleme yapacaktır.
ya herşey süper özellikle mozaik ve limit olmaması ama bendeki mi sorun bilmem hızı sevmiyorum diğer botların da öyle..bot vds nin kat kat hızlısı diyorlar..aynı çekim birebir çekim için konuşuyorum editleyerek yapma ayrı dünya zaten.
mesela vds de 1.5 saatlik bir videoyu bir dk da indirir dvdsoft un uploader programıyla 3 dk da yüklesin hadi max.. burda ise tek video için deniyorum 10 dk sürüyor ya maalesef..videoyap da öyle sözüm sadece bu bota değil
burda olumlu eleştiri olacağı gibi olumsuz eleştiriye de saygı duyulur diye çekinmeden yazıyorum
neyse zaten sınavlarım var , birazdan yine başka bi şahane özellik olan ben yokken yükleyi kullanacağım 2500 sınırı var..başka yerlerde hak parayla alınıyor..kanalları hazırlıyorum..2500 ü yayıp çıkacağım
sonuçları buraya yazarım yüklemeleri bittiğinde..sırf bunun için botu uzatırım .d ama bakalım yarıda tıkanmazsa
şuan için o hız serverların durumuna göre değişiklik gösterebilir hocam. Ben yokken yükle işleminde şuanda sınır bulunmuyor kaldırdım tamamen. henüz güncellemeleri tam bitirmediğim için o uyarıyı koymuştum.
şuanda yaptığımız güncelleme ile Bot ile arama yaparken Kanal seçeceksiniz. listeye eklediğiniz gibi Ben yokken yükle yapmışcasına işlem görecek ve yükleme yapacaktır.