YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hocam ben bu hatayı alıyorum ünlem geçmede "[email protected] adlı hesabınıza giriş yapılamadı. Google Güvenlik nedeni ile engelledi. )"

bütün ayarlar doğru video yüklerken sıkıntı yok ama ünlem geçme sistemine tıkladığım zaman yukarıdaki uyarıyı alıyorum.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hocam ben bu hatayı alıyorum ünlem geçmede "[email protected] adlı hesabınıza giriş yapılamadı. Google Güvenlik nedeni ile engelledi. )"

bütün ayarlar doğru video yüklerken sıkıntı yok ama ünlem geçme sistemine tıkladığım zaman yukarıdaki uyarıyı alıyorum.

Google girişe izin vermemiş hocam.
tekrardan bir sefere mahsus izin verme işlemi yaparak. 15 Dakika içinde Ünlem geçmeyi yapar mısınız

Hocam 1 günlük deneme alabilir miyim?

ödeme geçildi hesabın aktifleştirilmesi bekleniyor..
skype dan yazdım fakat yerinizde yoktunuz..
ödeme paypal

manuel kontrola bastım

3-4 kanal için ''Müşteriye Rapor Bilgiler Gönderildi'' dedi , bir sağlam kanalım içinse ''Kontrol edilecek Hesap yok ulan'' yazdı sonuç olarak

bu kaba tavrınızdan ötürü 10 günlük hak uzatma davası açacağım size :D

YTKazanda Yeni Ünlem Geçme Sayfasının Detaylı Anlatımı. - YouTube

Arkadaşlar o değerli 15 dakikanızı ayırarak %90 Ünlem geçme işlemini anlattığım videoyu izlemenizi rica edeceğim. Kulaklarınızı tırmalayabilirim :)

Hocam tam aradığım özellik çok güzel olmuşta bir sorun var :D 100 tane videoya uygulasam tek tek yapmak çok zor olucak hemde çok zaman kaybı.Video yükleme sayfasındaki gibi tümünü seç gibi bir buton ekleyebilirmisiniz?

Teşekkürler....

hocam tümünü seç eklese bile sorun olur 45 den fazla yt izin vermiyor belli bi süre ile yapıyorun böle olması daha iyi

hocam tümünü seç eklese bile sorun olur 45 den fazla yt izin vermiyor belli bi süre ile yapıyorun böle olması daha iyi

Nasıl yani ben geçen gün 50 tane yaptım?Genede eklensin bence 45 tane toplu seçeriz.

Skype'a yazdım hocam dönüş yapabilirseniz ?
Dönüş yapıldı hocam. 1 aylık satıldı hayırlı olsun

Yasin bu kadar geliştirme şu botu bir gün kalpten gidicem bak :)
Hocam biraz daha geliştirmeye gerek var. ciddi anlamda insanların ytkazan'ın farkına varmaları gerekiyor artık. biraz daha geliştirme şart. otomatikleştiriyorum sistemi.
ben 2.defadır ytkazan demosunu aldım bu sefer kesin geçiyorum farklı bir bot kullanıyordum ama anladım ki kıyas a bile girmezmiş..
ardaşlarda çok ilgili herkeze tavsiye ederim..

Hayırlı olsun hocam. Umarım aradaki farkı herkes görecektir.
Şuanda Piyasadaki En iyi bot ytkazan Ne istersen var yok yok ellerine sağlık yasin kardeşim
Sağolasın kardeşim. eksiklikleri her daim kapatacağım .
Yasin hocam youtube botunda aramada video sürelerini göstersin seni bekliyorum eklemiyorum video :)
evet hocam Gösterteceğim, Kaynak sitelerde video süresi yazıyorsa onları gösterteceğim

Hocam 1 günlük deneme alabilir miyim?
Deneme sürümü istiyorum, deneme sürümü verebilir misiniz.
Deneme hesabı gelmedi. :) Sanırım gözden kaçtı, rica etsem gönderebilir misiniz?
Deneme hesaplar gönderildi

manuel kontrola bastım

3-4 kanal için ''Müşteriye Rapor Bilgiler Gönderildi'' dedi , bir sağlam kanalım içinse ''Kontrol edilecek Hesap yok ulan'' yazdı sonuç olarak

bu kaba tavrınızdan ötürü 10 günlük hak uzatma davası açacağım size :D
Botun dilini biraz daha yumuşattım hocam :D normalde o hatayı almamanız gerekiyordu ama sanırım silinmiş kanalınızı kontrol etmeyi denediniz.

Hocam tam aradığım özellik çok güzel olmuşta bir sorun var :D 100 tane videoya uygulasam tek tek yapmak çok zor olucak hemde çok zaman kaybı.Video yükleme sayfasındaki gibi tümünü seç gibi bir buton ekleyebilirmisiniz?

Teşekkürler....

Nasıl yani ben geçen gün 50 tane yaptım?Genede eklensin bence 45 tane toplu seçeriz.

hocam şimdi olayı özet Geçecek olursak Kanalda Anlık olarak İşlenmeler devam ettiği müddetçe Eş zamanlı 50 tane yapabilirsiniz.

Şimdi "Tümünü Seç" işlemi yapılabilinir mi evet. Sayfada bulunan gözle görülen 30 videoya seçilen işlemde( üzerine yaz - Farklı kaydet ) şeklinde işlemleri tek seferde yaptırabiliriz. ama tabi bu youtubeun o 50 kotasını aşma gibi birşey kesinlikle değildir.

bir deneme hesabı rica edebilir miyim hocam?

Hocam 1 günlük deneme süresi almam mümkünmü

Gönderildi bilgiler.

hocam iyi çalışmalar diliyorum dün hesap aldım ve bu hesabı deniyorum örnek bir kanalımda . Birşey sormak istiyorum izninizle bir toplu link bölümü var ya orada maximum kaç link ekleyebiliyoruz? ve aynı zamanda toplu video ekleme bölümlerinde sınır mevcut mudur?

hocam iyi çalışmalar diliyorum dün hesap aldım ve bu hesabı deniyorum örnek bir kanalımda . Birşey sormak istiyorum izninizle bir toplu link bölümü var ya orada maximum kaç link ekleyebiliyoruz? ve aynı zamanda toplu video ekleme bölümlerinde sınır mevcut mudur?

Tek Seferde 120 Ye kadar Link Ekleyebilirsiniz. Aynı sayfayı Farklı Sekmelerde açarak Dilediğinizce videoları yükleyebilirsiniz.

GÜNLÜK SINIR MEVCUT DEĞİLDİR.

hocam benim toplamda 100 kadar kanalım mevcut fakat en büyük sorunum content id den dolayı para kazanmaların belli bir süre sonra kapanması bu konuda nasıl bir çalışma izliyorsunuz ? Bu sorun siz de mevcut mu

hocam benim toplamda 100 kadar kanalım mevcut fakat en büyük sorunum content id den dolayı para kazanmaların belli bir süre sonra kapanması bu konuda nasıl bir çalışma izliyorsunuz ? Bu sorun siz de mevcut mu

Videolarda bulunan youtube imzasını sildirerek youtube a yüklüyoruz.

Bu yüzden müşterilerimizden Sıkça " xxx botuyla yüklediklerim ! , ytkazanla yüklediklerim $oluyor" diyorlar.

hocam 1 aylık paket satın almak istiyorum . Skype üzerinde ekleme yaptım.

dün bir arkadaşımı daha YTKAZAN ile buluşturdum, bana yazdığı tek cümle "tüm attığım videoların hepsi dolar yanıyor 1 tane bile ünlem yok, süper bir şey"

Hocam botun altyapısı nedir daha önce belirtmediniz merak ettim (dedicated falan kaç tane) :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri