Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam 1 günlük deneme süresi alabilirmiyim size zahmet
Hocam ödeme yaptım ancak ödeme bildirimi yapamıyorum. Yazı yazamıyorum paneldeki ödeme bildirimi kısmına
deneme hesabı alabilirmiyim
Arkadaşlar Youtube İşlenme sorunu düzelmiştir. Kapanmayan ve %90 Ünlem Geçme oranıuyla YTKazan tekrardan eksiksiz bir şekilde çalışmaktadır.
YTKazan ile daha fazla kazanırsınız, kapanmada en aza iner.
yapılması zor / zor değil, olay bundan çok yapılacak işlemin yoğunluğu hocam.Çok merak ediyorum video yüklerken belirli aralıklarla yükleme ne zaman gelecek?
Bunun yapılması çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
Otamatik yükleme talimatı ile verdiğim kanalların alayı kapatılıyor.
Hocam artık gelecek gibi cümleler kurmayın. Bir tarih verin şu zamanda gelecek deyin.
videonun youtube da yüklü olması yetiyor.şuan da vdsmizde ki videolara ünlem geç ile rahatça dolar yakabilir miyiz?
ayrıca başlık, açıklama özgünleştirmede sorun var mı hocam ?
yapılması zor / zor değil, olay bundan çok yapılacak işlemin yoğunluğu hocam.
Hepsini tamamlayırak yeni temaya geçmeyi planlıyoruz. en geç iki gün içerisinde bu dediğinizide yapacağız, Otomatik yüklemelerde geçerli, video upload sayfasından yapılacak manuel toplu yükleme için geçerli olmayacaktır.
Yapılacakların büyük kısımı bitti zaten (Tema entegrasyonu, Destek Mesaj bölümü, Ödeme bildirimi, Gizli-Herkese Açık yükleme olayı, Telif sil - Ünlemsil olayı, Menü düzeni vs. Daha sayamadığım şeyler) 2 gün içinde diğer şeyleri bitirdikten sonra tamamen geçiş yapacağız vds kullanıcılarınıda güncelleyeceğimen geç 2 gün içerisinde dediginiz sadece bu mesajda bahsi geçen konu mu yoksa en geç 2 gün sonra yeni sisteme mi geçiceksiniz?
Yapılacakların büyük kısımı bitti zaten (Tema entegrasyonu, Destek Mesaj bölümü, Ödeme bildirimi, Gizli-Herkese Açık yükleme olayı, Telif sil - Ünlemsil olayı, Menü düzeni vs. Daha sayamadığım şeyler) 2 gün içinde diğer şeyleri bitirdikten sonra tamamen geçiş yapacağız vds kullanıcılarınıda güncelleyeceğim
Hocam şükür bittirdik, MÜkerrer yükelmeleride tamamen kaldırdık ortadan ama Şu video zamanlama olayını yapmaktayız daha sonra geçireceğiz sorunsuz şekilde...inşallah bian önce biter ve sorunsuz kullanırız yine sistemi.botlarla ugraşmaktan kafayı yedim bu arabi kanala hiç video atamıyoruz,digerine her videoyu onlarca defa atıyor ve onları silmekle ugraşıyoruz derken resmen botu iptal ettirip,manuel yükleme yapsam daha az zamanımı alıcak gibi geliyor artık
![]()
Hocam gün içerisinde göndereceğim sizedeneme hesabı rica edebilir miyim hocam?
Yasin skypeden bi bana ulaşabilir misin ?
[email protected] skype adresim yazar mısınızskype bakıyomusunuz?
Hocam öncelikle yaptıgınız çalışmalardan dolayı tebrik ederim. Konuyu 1. sayfadan itibaren okudum. Elinizden gelini her zaman yapıyorsunuz.
una eminimki 1 sene sonra bizler adımızı, soyadımızı, istediğimiz kanal kategorilerini, şifreyi ve adsensemizi yazıp tamama tıklayacağız ve bundan sonra kanal otomatik açılacak istediğimiz sayıda video otomatik gelecek. Biz sadece oturduğumuz yerden bugun ne kadar para kazanmışız diye bakacağız
Bu arada yeni temaya geçtiniz mi? Eğer geçtiyseniz pazartesi bir deneme hesabı alıp, ardından 3 aylık paketinizden yada musaitse vds li sistemden satın alacağım deneme sonucuna göre.
Selamlar...
GönderildiDeneme hesabı alabilir miyim?
Cevap ve deneme hesap verildi
yüklü video işlemlerinden giriliyor@Rigobert dostum toplu videolar'da video ortası reklam girebiliyozmu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.