YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Hocam ödeme yaptım ancak ödeme bildirimi yapamıyorum. Yazı yazamıyorum paneldeki ödeme bildirimi kısmına

Arkadaşlar Youtube İşlenme sorunu düzelmiştir. Kapanmayan ve %90 Ünlem Geçme oranıuyla YTKazan tekrardan eksiksiz bir şekilde çalışmaktadır.

YTKazan ile daha fazla kazanırsınız, kapanmada en aza iner.

Çok merak ediyorum video yüklerken belirli aralıklarla yükleme ne zaman gelecek?

Bunun yapılması çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

Otamatik yükleme talimatı ile verdiğim kanalların alayı kapatılıyor.

Hocam artık gelecek gibi cümleler kurmayın. Bir tarih verin şu zamanda gelecek deyin.

Çok merak ediyorum video yüklerken belirli aralıklarla yükleme ne zaman gelecek?

Bunun yapılması çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

Otamatik yükleme talimatı ile verdiğim kanalların alayı kapatılıyor.

Hocam artık gelecek gibi cümleler kurmayın. Bir tarih verin şu zamanda gelecek deyin.
yapılması zor / zor değil, olay bundan çok yapılacak işlemin yoğunluğu hocam.

Hepsini tamamlayırak yeni temaya geçmeyi planlıyoruz. en geç iki gün içerisinde bu dediğinizide yapacağız, Otomatik yüklemelerde geçerli, video upload sayfasından yapılacak manuel toplu yükleme için geçerli olmayacaktır.

şuan da vdsmizde ki videolara ünlem geç ile rahatça dolar yakabilir miyiz?
ayrıca başlık, açıklama özgünleştirmede sorun var mı hocam ?

yapılması zor / zor değil, olay bundan çok yapılacak işlemin yoğunluğu hocam.

Hepsini tamamlayırak yeni temaya geçmeyi planlıyoruz. en geç iki gün içerisinde bu dediğinizide yapacağız, Otomatik yüklemelerde geçerli, video upload sayfasından yapılacak manuel toplu yükleme için geçerli olmayacaktır.

en geç 2 gün içerisinde dediginiz sadece bu mesajda bahsi geçen konu mu yoksa en geç 2 gün sonra yeni sisteme mi geçiceksiniz?

en geç 2 gün içerisinde dediginiz sadece bu mesajda bahsi geçen konu mu yoksa en geç 2 gün sonra yeni sisteme mi geçiceksiniz?
Yapılacakların büyük kısımı bitti zaten (Tema entegrasyonu, Destek Mesaj bölümü, Ödeme bildirimi, Gizli-Herkese Açık yükleme olayı, Telif sil - Ünlemsil olayı, Menü düzeni vs. Daha sayamadığım şeyler) 2 gün içinde diğer şeyleri bitirdikten sonra tamamen geçiş yapacağız vds kullanıcılarınıda güncelleyeceğim

inşallah bian önce biter ve sorunsuz kullanırız yine sistemi.botlarla ugraşmaktan kafayı yedim bu ara :) bi kanala hiç video atamıyoruz,digerine her videoyu onlarca defa atıyor ve onları silmekle ugraşıyoruz derken resmen botu iptal ettirip,manuel yükleme yapsam daha az zamanımı alıcak gibi geliyor artık :D

Yapılacakların büyük kısımı bitti zaten (Tema entegrasyonu, Destek Mesaj bölümü, Ödeme bildirimi, Gizli-Herkese Açık yükleme olayı, Telif sil - Ünlemsil olayı, Menü düzeni vs. Daha sayamadığım şeyler) 2 gün içinde diğer şeyleri bitirdikten sonra tamamen geçiş yapacağız vds kullanıcılarınıda güncelleyeceğim

deneme hesabı rica edebilir miyim hocam?

Yasin skypeden bi bana ulaşabilir misin ?

Arkadaşlar Gün içerisinde Skypeden cevap vereceğim ve Buradan pmlere cevap vereceğim

inşallah bian önce biter ve sorunsuz kullanırız yine sistemi.botlarla ugraşmaktan kafayı yedim bu ara :) bi kanala hiç video atamıyoruz,digerine her videoyu onlarca defa atıyor ve onları silmekle ugraşıyoruz derken resmen botu iptal ettirip,manuel yükleme yapsam daha az zamanımı alıcak gibi geliyor artık :D
Hocam şükür bittirdik, MÜkerrer yükelmeleride tamamen kaldırdık ortadan ama Şu video zamanlama olayını yapmaktayız daha sonra geçireceğiz sorunsuz şekilde...
deneme hesabı rica edebilir miyim hocam?
Hocam gün içerisinde göndereceğim size
Yasin skypeden bi bana ulaşabilir misin ?

skype bakıyomusunuz?
[email protected] skype adresim yazar mısınız

Hocam öncelikle yaptıgınız çalışmalardan dolayı tebrik ederim. Konuyu 1. sayfadan itibaren okudum. Elinizden gelini her zaman yapıyorsunuz.

una eminimki 1 sene sonra bizler adımızı, soyadımızı, istediğimiz kanal kategorilerini, şifreyi ve adsensemizi yazıp tamama tıklayacağız ve bundan sonra kanal otomatik açılacak istediğimiz sayıda video otomatik gelecek. Biz sadece oturduğumuz yerden bugun ne kadar para kazanmışız diye bakacağız :)

Bu arada yeni temaya geçtiniz mi? Eğer geçtiyseniz pazartesi bir deneme hesabı alıp, ardından 3 aylık paketinizden yada musaitse vds li sistemden satın alacağım deneme sonucuna göre.

Selamlar...

Hocam öncelikle yaptıgınız çalışmalardan dolayı tebrik ederim. Konuyu 1. sayfadan itibaren okudum. Elinizden gelini her zaman yapıyorsunuz.

una eminimki 1 sene sonra bizler adımızı, soyadımızı, istediğimiz kanal kategorilerini, şifreyi ve adsensemizi yazıp tamama tıklayacağız ve bundan sonra kanal otomatik açılacak istediğimiz sayıda video otomatik gelecek. Biz sadece oturduğumuz yerden bugun ne kadar para kazanmışız diye bakacağız :)

Bu arada yeni temaya geçtiniz mi? Eğer geçtiyseniz pazartesi bir deneme hesabı alıp, ardından 3 aylık paketinizden yada musaitse vds li sistemden satın alacağım deneme sonucuna göre.

Selamlar...

Bir sene beklemeye gerek kalmadan, yakın vakitte Sistem üzerinden kanal satışımızda başlayacak.

Deneme hesabı alabilir miyim?
Gönderildi
@Rigobert

pm atıp 2 soru sordum, cevaplarsanız alacağım.
Cevap ve deneme hesap verildi

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] dostum toplu videolar'da video ortası reklam girebiliyozmu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri