Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YTKazan'a girmekte sıkıntısı olan varmı? Ben son 3 saattir siteye giremiyorum. Hata veriyor.
yukarda kırmızı harflerle kapalı yazmış zaten
kanal takip açılıyor mu ona bakar mısın bi kardeş
Kanal Takip açık. Artık o dediğiniz mükerrer yüklemelerde ortadan kaldırıldıkanal takip de kapalı mı ?
Güncelleme yaptık hocam yeni temaya Geçtik.YTKazan'a girmekte sıkıntısı olan varmı? Ben son 3 saattir siteye giremiyorum. Hata veriyor.
Hadi hayırlısı bakalım .YTKazan YENİ tasarımına geçmiş bulunmaktadır.
Neler Değişti?
- - Destek Kısımı güncellendi.
- - İŞLENİYORda kalan videolar için güncelleme yapıldı. Artık İŞLENİYORDA günlerce videolarınız beklemeyecek.
- - Mükerrer yükleme sorunu Ortadan kaldırıldı.
- - Bozuk karakterler ile yükleme ortadan kaldırıldı.
- - GOOGLE TRANSLATE SİSTEMİ tekrardan elden geçirildi ve 109 Dilde çeviri yapabilirsiniz. Google translate ile çevirileriniz, diğer translate sistemlerine göre yüksek oranda başarılıdır.
- - Zaman Ayarlı yüklemeler Aktif edilmiştir. Kanalınıza yükleyecek videolar için araya Minumum yüklenme aralığını girebileceksiniz.
- - Otomatik / Site Kanal Takip bölümü ile 70 Siteden otomatik yükleme kısımı Düzeltilmiştir. Artık çok daha sağlıklı şekilde çalışmaktadır.
- DİPNOT : Youtube Kanal Takip ederek YT to YT spam yapmadan, Youtube videoları ilk siz atabilirsiniz.
- - İmleme için Wordpress ve Blogger sitelerinizde paylaşım yapabilirsiniz.
- - YTKazan ile yüklenecek videolarınıza GÜÇLÜ imleme sistemi entegre edilmektedir. Yarına ( 11-06-2014) aktif hale gelecektir. Videolarınız Hem index alacak hemde %200 oranında izlenme oranına sahip olacaktır.
- - ÜNLEM GEÇME SİSTEMİ AKTİFTİR. Ünlem geçme oranını yükseltecek yeni bir işlem daha eklenmiştir.
- - HİÇ BİR BOTTA YOK.! Videolarınızın içine Ek açıklama ekleyerek, Daha fazla abone kazanabilir, izlenimlerinizi diğer videolara aktarabilir siniz.
- Ödeme bildirimi sayfamız ile Ödemelerinizi oradan bildirebilirsiniz.
- YTKazanı test etmek isteyen arkadaşlar site anasayfasından kayıt olarak deneme süresi isteyebilirler.
Bugün için bütün üyelerimize +1 Gün eklemesi yapılacaktır.
Yarın Tanıtım videomuzu çekeceğim.
Kanal Takip açık. Artık o dediğiniz mükerrer yüklemelerde ortadan kaldırıldı
Güncelleme yaptık hocam yeni temaya Geçtik.
sitemiz üzerinden üyelik alarak deneme süresi isterseniz, süre ekleme yapalım sizde deneyini duymak yerine kendiniz test edin.Kanal kapanma yaşanıyor mu sizin botta? Sizin bot ile kanal kapanma olmuyor diye duyum aldım bu mümkün ise deneme süresi almak istiyorum.
cevap atıldıHocam ben pm yoluyla birkaç soru sordum size cevap alamadım yoğunsunuz herhalde.Yeni tema hayırlı olsun.Sorduğum sorulara cevap alabilirsem almak istiyorum bottan.Sanırım max 3 aylık paket var 6 aylık paket koymayı düşünüyor musunuz?
Yeni tema hepimize hayırlı olsun. İlk izlenimim baya güzel. Başlayalım bakalım.
Ayrıca +1 gün eklemeniz çok ince bir düşünce. 2 gün sonra üyeliğimi yenileceğim. Teşekkürler, İyi çalışmalar...
Mail adresinize iyi bakın. boşluk olmasın sağında solundaHacım Yeni temada alt kanal eklemiyor e posta hatalı diyo
beğenmenize sevidim sağolunHayırlı olsun yeni tema , emeğinize sağlık .
Mail adresinize iyi bakın. boşluk olmasın sağında solunda
[email protected] olacak.
beğenmenize sevidim sağolun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.