YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

kullanıcı : mermer1 (aylık paket)
kullanıcı : mermer2 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer3 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer4 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer5 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer6 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer7 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer8 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer9 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer10 (3 aylık paket)

bu hesapların ödemesi paypal dan yapıldı. (29 Haziran 2014 - Saat : 13:43)ödeme formları dolduruduldu. cevap bekleniyor.

Son düzenleme:
Hocam video arasi yukleme zaman araligi yok mu benmi goremedim saygilar

Hocam video arasi yukleme zaman araligi yok mu benmi goremedim saygilar
Kanal eklemesi yaparken 2.sırada yazıyordu
kullanıcı : mermer1 (aylık paket)
kullanıcı : mermer2 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer3 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer4 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer5 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer6 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer7 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer8 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer9 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer10 (3 aylık paket)

bu hesapların ödemesi paypal dan yapıldı. (29 Haziran 2014 - Saat : 13:43)ödeme formları dolduruduldu. cevap bekleniyor.
Hepsine süre eklemesi yapıldı.

YTKazan Ünlem geçirme işlemi %100 e varan oranlarla çalışmaktadır. Bilmeyen müşterilerimize buradan duyurulur.
Screenshot by Lightshot
wgKD0Yk.png

Hocam destek talepleri çok geç yerine geliyor. Çok basit işlemler bile çok geç yerine geliyor.. Dün konuşmuştuk toplu olarak orjinale çevirmememiz için bi buton olsun. Oradaki videoları toplu silebilelim,toplu orjinale geçirebilelim vs vs.. Sanıyorum ki çok zor bir şey değil bu istediğim.

Ünlem geçme özelliği güzel çalışıyor lakin video upload etmek çok uzun sürüyor . Bu sorunda çözülürse bot güzel.

sistem kağnı gibi çalışıyor
işlem yapmak için tuşa bastığınızda site tepki vermiyor
bugüne özelmi bilmiyorum ama ben yeni kullanmaya başladım ve aldığıma pişmanım

Aynen hocam kaç gün oldu sahibine söyledim hala tek bir ufak değişiklik yok. Sistemi hiç geliştirmiyor. Bazen bi hatayla karşılaşıyorum yok yani hayır olamaz bu diyorum bu ayrıntı gözden kaçmış olamaz diyorum ufak tefek şeyler ama maalesef ki gözden kaçan o kadar çok hata var ki saymakla bitmez demek abartı kaçsada hayli bir eksiği var sistemin.

Hocam destek talepleri çok geç yerine geliyor. Çok basit işlemler bile çok geç yerine geliyor.. Dün konuşmuştuk toplu olarak orjinale çevirmememiz için bi buton olsun. Oradaki videoları toplu silebilelim,toplu orjinale geçirebilelim vs vs.. Sanıyorum ki çok zor bir şey değil bu istediğim.

Aynen hocam kaç gün oldu sahibine söyledim hala tek bir ufak değişiklik yok. Sistemi hiç geliştirmiyor. Bazen bi hatayla karşılaşıyorum yok yani hayır olamaz bu diyorum bu ayrıntı gözden kaçmış olamaz diyorum ufak tefek şeyler ama maalesef ki gözden kaçan o kadar çok hata var ki saymakla bitmez demek abartı kaçsada hayli bir eksiği var sistemin.
şimdi genelde isteklere göre eklemeler yapmaktayız, daha sonra kullanıma göre eklemeler de yapmaktayız. o nedenle mutlaka olması gereken şeylerin olmaması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. bu eksiklikleri bize bildirirseniz o eksikliğide gidereceğiz

Ünlem geçme özelliği güzel çalışıyor lakin video upload etmek çok uzun sürüyor . Bu sorunda çözülürse bot güzel.
Video upload sayfasından mı yavaş? yoksa otomatik yükleme mi yavaş?
Deneme süresi alabilir miyim?
deneme süresi için Destek kısımından yazmanız gerekmektedir.
Keşke almadan önce deneme süresi isteseydiniz hocam, şimdi TOplu vide yüklemelere bşalattığınızda ilk videolar yüklemeye başlar bittiğinde ikincisine geçer ve yüklmeye başlar.

kullanıcı : mermer11 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer12 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer13 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer14 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer15 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer16 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer17 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer18 (3 aylık paket)

bu hesapların ödemesi paypal dan yapıldı. (01 Temmuz 2014 - Saat : 19:38)ödeme formları dolduruduldu. cevap bekleniyor.

Üyelikleriniz hayırlı olsun [MENTION=17473]codertr[/MENTION]

YTKazan üye sayısı son bir ayda %110 luk bir artış göstermiştir.(ücretsiz üyelikler hariç, sadece ücretli üyelikler) ve 1 dakika içerisinde 276 kişi ile online olma(günlük ziyaret değildir.) ile kendi rekorunu kırmıştır.

Sistem üzerinde değişiklikler yapılmaktadır o nedenle skype üzerinden yardımcı olmadım fazla geçte olsa dönüş yapmaya çalışmaktayım kusura bakmayın lütfen.

Üyelikleriniz hayırlı olsun [MENTION=17473]codertr[/MENTION]

YTKazan üye sayısı son bir ayda %110 luk bir artış göstermiştir.(ücretsiz üyelikler hariç, sadece ücretli üyelikler) ve 1 dakika içerisinde 276 kişi ile online olma(günlük ziyaret değildir.) ile kendi rekorunu kırmıştır.

Sistem üzerinde değişiklikler yapılmaktadır o nedenle skype üzerinden yardımcı olmadım fazla geçte olsa dönüş yapmaya çalışmaktayım kusura bakmayın lütfen.

Hocam mesela bi videoyu daha doğrusu toplu video çekerken, o videolara toplu olarak ünlem geç yapmadan çerçeve ekleyerek kanalıma atılmasını istiyorum. Bunu nereden nasıl yapabilirim? Tek tek yapmasını biliyorum ama toplu olarak yapabileceğim bi alan göremedim.

kullanıcı : mermer11 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer12 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer13 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer14 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer15 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer16 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer17 (3 aylık paket)
kullanıcı : mermer18 (3 aylık paket)

bu hesapların ödemesi paypal dan yapıldı. (01 Temmuz 2014 - Saat : 19:38)ödeme formları dolduruduldu. cevap bekleniyor.

mermer11 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer12 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer13 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer14 - işlem yapılmamış - 3 aylık paket açılmamış :confused:
mermer15 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer16 - işlem yapılmamış - 3 aylık paket açılmamış :confused:
mermer17 - işlem yapılmamış - 3 aylık paket açılmamış :confused:
mermer18 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:

mermer11 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer12 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer13 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer14 - işlem yapılmamış - 3 aylık paket açılmamış :confused:
mermer15 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
mermer16 - işlem yapılmamış - 3 aylık paket açılmamış :confused:
mermer17 - işlem yapılmamış - 3 aylık paket açılmamış :confused:
mermer18 - 3 aylık istedim - 1 aylık açılmış :confused:
Hepsi baştan aşağı düzeltildi. kontrol edildi. Kusura bakma hocam

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] mesaja bakarmısın

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam mesaj kutunuz dolu sanalpazardada hata var deneme üyelik alabilirmiyim ?

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] merhaba hocam para yatırdım 30 TL sanırım banka 6 TL kestiği için 24 Tl yatmış ödeme bildirimi geçtim onaylarsanız sevinirim :)

Hayırlı olsun hocam.

Sistemde değişiklikler yaptığım için foruma bakamamaktayım.

Elimde ihtiyaç fazlası 17 günü olan ytkazan var, ihtiyacı olan ve ilk öm gönderen arkadaşa ücretsiz vereceğim.

Edit: Hesap ilk mesajı atan [MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] a teslim edilmiştir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri