YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

7 saattir manuel yükleme yapamıyorum hocam destekten yazdım ama bi bakabilirmisiniz [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

manuel - otomatik-hızlı hepsini denedim ama hiçbirisi yükleme yapmıyor .Benden başka şuan bu problemi yaşayan varmı ?

Arkadaşlar bugün kişisel işlerimden ötürü hiç ilgilenemedim sistem ile. Şuanda yeni Youtube kanal çekme botunu bitireceğim aktif edeceğim ve destek kısımına bakarak cevap vereceim.

hayırlı satişlar hocam yakında almayı düşünüyorum 25 tl lik paketten bilginize biliyorum en iyi bot ama bi kullanıcı yorumlara bakalım kullanmadım ama bakmakta fayda var

Arkadaşlar bugün kişisel işlerimden ötürü hiç ilgilenemedim sistem ile. Şuanda yeni Youtube kanal çekme botunu bitireceğim aktif edeceğim ve destek kısımına bakarak cevap vereceim.

Hocam bizim siparişi unuttunmu :)
Skypedan hallettiysen bilgileri gönderirsen sevinirim ayrıca ip bilgisinide yazarsan sevinirim.

Hocam ünlem geç yaptım videoyu orjinale döndürdüm ama video yine aynı duruyor bembayaz oynatıyor düzeltemiyorumda ne nasıl düzelteceğiz bu sorunu ?

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam modüllerde problemmi var ? her modülde hata alıyorum

1505 - Hata
Yazılımcı ile Görüşün.

skypedan mesaj attım,burdanda yazayım hocam.benim vpsli hesap vardı,o şekilde tekrar bi hesap ayarlarsan sevinirim.hazır oldugunda skypedan haber verirsen ödemeyi yapar,hesabı alırım ;)

skypedan mesaj attım,burdanda yazayım hocam.benim vpsli hesap vardı,o şekilde tekrar bi hesap ayarlarsan sevinirim.hazır oldugunda skypedan haber verirsen ödemeyi yapar,hesabı alırım ;)
skypeden görüşüldü hayırlı olsun tekrardan.
@Rigobert hocam modüllerde problemmi var ? her modülde hata alıyorum

1505 - Hata
Yazılımcı ile Görüşün.

anlık bir hataydı tekrardan düzeltilme yapıldı.
@Rigorbert hocam geldiğinizde ödemeyi onaylarsanız :)
süreniz uzatıldı
Hocam ünlem geç yaptım videoyu orjinale döndürdüm ama video yine aynı duruyor bembayaz oynatıyor düzeltemiyorumda ne nasıl düzelteceğiz bu sorunu ?
video orjinale çevir dedikten sonra İŞLENİYOR olduktan sonra mı beyaz olarak kaldı?
Hocam bizim siparişi unuttunmu :)
Skypedan hallettiysen bilgileri gönderirsen sevinirim ayrıca ip bilgisinide yazarsan sevinirim.
hazırlandı hocam. skypeden bilgi verildi

Hocam Video yüklerken çerçeve ekleme özelliği getirmeyi düşünüyormusun ?

Yeni Youtube Arama botumuz aktiftir.
Botun özellikleri aşağıdaki gibidir

Video Süresi olarak seçim yapabileceksiniz.
-* 20dkdan uzun videolar,
-* 4-20dk arasındaki videolar,
-* 4 dakikadan Kısa videolar.

Video Araması yaparken sıralamasını ayarlayabilirsiniz. dilerseniz Çok izlenenleri yüklersiniz dilerseniz yenileri yüklersiniz.

HD - HD olmayan videolarıda ayırt edebilirsiniz. Dünya geneli videlar genelde HD olan videolara geldiğini düşünürsek eğer herkesin işine çok fazla yarayacak bir özelliktir.

Videonun Yüklenme süresinide ayırt ederek (Bugün - Bu hafta - Bu Ay - Bu Yıl) arama yapabilirsiniz.
XfZUp1h.png

Son düzenleme:

Video Araması yaparken sıralamasını ayarlayabilirsiniz. dilerseniz Çok izlenenleri yüklersiniz dilerseniz yenileri yüklersiniz.

HD - HD olmayan videolarıda ayırt edebilirsiniz. Dünya geneli videlar genelde HD olan videolara geldiğini düşünürsek eğer herkesin işine çok fazla yarayacak bir özelliktir.

Videonun Yüklenme süresinide ayırt ederek (Bugün - Bu hafta - Bu Ay - Bu Yıl) arama yapabilirsiniz.
XfZUp1h.png

Hayırlı olsun :)

XfZUp1h.png

Eline sağlık

bu hatayı alıyorum nedir bu ?

UC ile Kanal ID girmiş. Devam
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\charisma\modules\video_search.php(43) : eval()'d code on line 48
Sonuç Yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri