YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Hocam kanal kopyalamada sorun var sanırım. Video Ara kısmından Youtube botunu seçince kanal çekme işleminde bu hatayı veriyor ''Video Yok Bulamadım. Videonun Var olduğundan Emin iseniz Yazılımcı ile Görüşün lütfen. Arama yaptığınız kelime "xxxx"

Youtube kanal botu ile kanal kopyalamaya kalktığımda bana kopyalayacağım kanalda olmayan alakasız videolar gösteriyor.

İlgilenirseniz sevinirim.

yeni botta Gerekli düzeltme yapıldı hocam. tekrar deneyip sorun var ise bildirir misiniz.

Tüm forum halkı ve müşterilerimiz Kadir gecesi mübarek olsun. Allah herkese hayırlı, helal ve yalansız kazançlar kazandırmayı nasip etsin.

Video Yüklenemedi. yükleme işlemi tekrar denemeyecek

bu sorun nedir 100 videodan 77 tanesinde bunu yazdı

-site aşırı yavaş bi sayfadan bi sayfaya 7-8 saniyede giriyor nedeni nedir ?
-özgünleştirirken bazı videoları özgünleştirmiyo bekletiyor nedeni nedir ?

Son düzenleme:
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] kanal cekmede sorun devam ediyor kanalda 30 sayfa varsa sadece ilk sayfayı cekiyor neden degistirdin sistemi anlamadım , eski sistem ne güzeldi cekiyorduk kolayca.
video ortası reklam hala calısmıyor.

yeni botta Gerekli düzeltme yapıldı hocam. tekrar deneyip sorun var ise bildirir misiniz.

Tüm forum halkı ve müşterilerimiz Kadir gecesi mübarek olsun. Allah herkese hayırlı, helal ve yalansız kazançlar kazandırmayı nasip etsin.

Hocam skypedan yazdım buradanda yazaym.

- Sistemde manuel video yükleme kısmı neden kapalı acaba? Mp4 linki ile video yükleyebileceğm bir yer yokmu sitede?
- Yüklemede yine takıldı. 98 video yine takılı kaldı kuyrukta 1 tane bile yüklenmesi 1-2 saattir.

İlgilenirsen sevinirim.

200 videom yüklenmedi ''Video Yüklenemedi. yükleme işlemi tekrar denemeyecek'' şeklinde hata vermiş.

Hızlı video yükleme de çalışmıyor.

Toplu video linki eklediğimde aynı videoyu isimlerini değiştirerek ekliyor.

Ünlem geçme kısmında sadece 1. sayfadaki videoları görüyor diğer sayfalardaki videoları görmüyor.

Son düzenleme:
200 videom yüklenmedi ''Video Yüklenemedi. yükleme işlemi tekrar denemeyecek'' şeklinde hata vermiş.

Hızlı video yükleme de çalışmıyor.

Toplu video linki eklediğimde aynı videoyu isimlerini değiştirerek ekliyor.

Ünlem geçme kısmında sadece 1. sayfadaki videoları görüyor diğer sayfalardaki videoları görmüyor.

MErhaab

Hocam kanalınızdaki tokeni silerek tekrar token almayı deneyin.

Ünlem geçme sayfasında ayarları yaparken orada Sayfa sayısı var oradan değiştirereek diğer sayfaları görebilirsiniz.
Hocam skypedan yazdım buradanda yazaym.

- Sistemde manuel video yükleme kısmı neden kapalı acaba? Mp4 linki ile video yükleyebileceğm bir yer yokmu sitede?
- Yüklemede yine takıldı. 98 video yine takılı kaldı kuyrukta 1 tane bile yüklenmesi 1-2 saattir.

İlgilenirsen sevinirim.
"Sıfırlama" butonu koydum hocam. Tekrardan baştan başlatabilirsiniz o buton ile.

Mp4 botu mevcut. Video ara bölümündeki Tek Link Mp4 botu ile yükletebilirsiniz.
@Rigobert kanal cekmede sorun devam ediyor kanalda 30 sayfa varsa sadece ilk sayfayı cekiyor neden degistirdin sistemi anlamadım , eski sistem ne güzeldi cekiyorduk kolayca.
video ortası reklam hala calısmıyor.
sorun yaşadığınız isimi yazarsanız bir bakmak isterim.

Video ortası henüz bitmedi maalesef yapamadığım bir nokta var araştırmaya devam ediyorum
Video Yüklenemedi. yükleme işlemi tekrar denemeyecek

bu sorun nedir 100 videodan 77 tanesinde bunu yazdı

-site aşırı yavaş bi sayfadan bi sayfaya 7-8 saniyede giriyor nedeni nedir ?
-özgünleştirirken bazı videoları özgünleştirmiyo bekletiyor nedeni nedir ?

"Sıfırlama" butonu koydum hocam. Tekrardan baştan başlatabilirsiniz o buton ile.
- Sqlimizin bulunduğu alan biraz yetersiz kalıyor daha iyi yere geçireceğim sql verilerini.
-Başlık uzun ise eğer özgünleştiremeyebiliyor hocam

ünlem geçi ayarlıyorum uyguluyorum para kazanmayı açıyorum orjinale döndür deyince sadece isimleri değiştiriyor videolar bozuk ve yamuk görüntüyle kalıyor bir bana mı özgü bu?

ünlem geçi ayarlıyorum uyguluyorum para kazanmayı açıyorum orjinale döndür deyince sadece isimleri değiştiriyor videolar bozuk ve yamuk görüntüyle kalıyor bir bana mı özgü bu?
Orjinale çevirdiğinizda aslında siz hata alıyorsunuz.
Screenshot by Lightshot

bu şekilde bir başarılı mesajı görüyor musunuz* sanmıyorum.

Hayır görmüyorum çünkü yayınlanmaya izin verilmedi gibi bi sürü hata veriyor ben nerede hata yapıyorum?

500 internal hatası ya da Yayınlamaya izin verilmiyor hatası var ise eğer Beklemeniz gerekir. Kanalda işleniyor olarak gözüken videoların da bitmesini bekleyin. bu hatalar youtube kaynaklı hatalardır düzelecektir kendisi.

Buradan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda güzel bir artış oldu üye sayımızda site biraz yavaş hareket etmekte. yeni bir alan açtım ve bugece oraya taşıma yapacağım hız sorunuda bu şekilde çözülmüş olacaktır.

Buradan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda güzel bir artış oldu üye sayımızda site biraz yavaş hareket etmekte. yeni bir alan açtım ve bugece oraya taşıma yapacağım hız sorunuda bu şekilde çözülmüş olacaktır.

Hocam destek den mesaj attım bakarmısınız acaba

500 internal hatası ya da Yayınlamaya izin verilmiyor hatası var ise eğer Beklemeniz gerekir. Kanalda işleniyor olarak gözüken videoların da bitmesini bekleyin. bu hatalar youtube kaynaklı hatalardır düzelecektir kendisi.

Hocam sistem genel itibariyle çok güzel fakat acil olarak geliştirilmesi gereken yerleri gördükçe yazıyorum sana lütfen gereğini yap :)

Yasin hocam ünlem geç yaparken bir iki problemden basedeyim;

- Ünlem geç yapılan videoları işaretlemesi lazım çünkü bir çok videoya ünlem geç yaptığımız için hangisini yapıp yapmadığımızı unutuyoruz. Programda mesela ünlem geç uygulanan video seçilemez olsun.
- Ünlem geç yaptık diyelim 30 videoya. Bu 30 videonun işlenmesi bittimi bitmedi mi bilemiyoruz hocam. Mesela orjinale çevir yerine giriyorum Video Durum: kısmı hatalı gösteriyor. Para kazanmayı aktif ediniz diyor sürekli. Halbuki o vakit soru işareti video durumu. Bunu soru işareti olarak yazması lazım. Yada dolar yanmış ise dolar yandı yazması lazım. Kanalıma bakıyorum videolar dolar yanmış ama orjinale döndür kısmında hiçbir ibare yok. Bu çok lazım.
Mesela henüz işlenen videolarda orjinale çevir kısmında Durum: İşlenme Devam Ediyor şeklinde bir ibare olsun ve işlenme bitmeden orjinale çevirme olmasın. Ben her seferinde işlenme bitmişmi bitmemişmi diye kanala giriş yapmak zorunda kalıyorum.

- Tekrar video yöneticisi kısmına değinecem :) Ne zamana yetiştirmeyi planlıyorsun hocam kanallara sürekli girmemek adına çok acil lazımdır tüm bot kullananlara :)

Bunları tamamlarsan tadından yenmez söyliyim :)

Son düzenleme:
akbank hesabı olup da yasin in hesaplarından birine ödeme geçebilecek var mı?
tatil günüymüş beş gün sonrasına eft yapıyor banka.

Hocam sürekli video bulunamadı hatası almaktayım.

Birde bu hatayı alıyorum

Warning: rename(bn.mp4,) [function.rename]: No error in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 252
Video Bulunamadı.

akbank hesabı olup da yasin in hesaplarından birine ödeme geçebilecek var mı?
tatil günüymüş beş gün sonrasına eft yapıyor banka.
siz ödeme bildirimi geçin ben süreyi uzatırım hocam o konuda sıkıntı olmaz.
Hocam sürekli video bulunamadı hatası almaktayım.

Birde bu hatayı alıyorum

Warning: rename(bn.mp4,) [function.rename]: No error in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 252
Video Bulunamadı.
Videoda herhangi bir kesme biçme yapıyor musunuz?_ videonun linkji ile birlikte destekten atar mısın
Hocam sistem genel itibariyle çok güzel fakat acil olarak geliştirilmesi gereken yerleri gördükçe yazıyorum sana lütfen gereğini yap :)

Yasin hocam ünlem geç yaparken bir iki problemden basedeyim;

- Ünlem geç yapılan videoları işaretlemesi lazım çünkü bir çok videoya ünlem geç yaptığımız için hangisini yapıp yapmadığımızı unutuyoruz. Programda mesela ünlem geç uygulanan video seçilemez olsun.
- Ünlem geç yaptık diyelim 30 videoya. Bu 30 videonun işlenmesi bittimi bitmedi mi bilemiyoruz hocam. Mesela orjinale çevir yerine giriyorum Video Durum: kısmı hatalı gösteriyor. Para kazanmayı aktif ediniz diyor sürekli. Halbuki o vakit soru işareti video durumu. Bunu soru işareti olarak yazması lazım. Yada dolar yanmış ise dolar yandı yazması lazım. Kanalıma bakıyorum videolar dolar yanmış ama orjinale döndür kısmında hiçbir ibare yok. Bu çok lazım.
Mesela henüz işlenen videolarda orjinale çevir kısmında Durum: İşlenme Devam Ediyor şeklinde bir ibare olsun ve işlenme bitmeden orjinale çevirme olmasın. Ben her seferinde işlenme bitmişmi bitmemişmi diye kanala giriş yapmak zorunda kalıyorum.

- Tekrar video yöneticisi kısmına değinecem :) Ne zamana yetiştirmeyi planlıyorsun hocam kanallara sürekli girmemek adına çok acil lazımdır tüm bot kullananlara :)

Bunları tamamlarsan tadından yenmez söyliyim :)
Orjinale döndür kısımında Ünlem geç yapılarak sisteme kaydettiğim videoları gösterdiğim için durumlarını kontrol etmiyorum o yüzden göçsteremez. uyarı ekledim sadece " para kazanmayı aktif ediniz" diye. onların durumunu kontrol etmek zor ne yazıkki ama biraz üzerinde çalışırım bu durumun

- Video yöneticisi olayı Youtubedaki gibi (diğer botlarda olmayan özellikler bizde mevcut) Toplu olarak yaptıracağım.

ünlem geçte ikinci sayfaya uygulayınca ''yayınlamaya İzin verilmedi mesajı alıyorum ve baktığımda videoları özele alıp bırakıyor nedendir? yeniden token mi almam gerek acaba? yoksa ilk ünlem geç yaptığım sayfayı orjinale dönderip sonra mı yapmalıyım. ünlem geç yaptığım orjinal vidoları silmiştim.

Sesi sil diyorum o hatayı veriyor.

Birde bir şey sorcam embed çekemiyormuyuz ?
embed derken hocam? hangi siteden

Ses silme olayına bakacağım.

ünlem geçte ikinci sayfaya uygulayınca ''yayınlamaya İzin verilmedi mesajı alıyorum ve baktığımda videoları özele alıp bırakıyor nedendir? yeniden token mi almam gerek acaba? yoksa ilk ünlem geç yaptığım sayfayı orjinale dönderip sonra mı yapmalıyım. ünlem geç yaptığım orjinal vidoları silmiştim.

Yayınlamaya izin verilmiyorsza 15-20 dk sonra tekrar deneyin Youtube'nin bizde verdiği hatadır o

yabancı bir video sitesi hocam paylaşamam adını malesef ordan videoyu kanalıma çekmek istiyorumda uzantı olarak mp4. yok embed kodu olarak var video
Özel bot olarak yazdırmanız gerekir hocam. botu sizden başka kimse kullanamaz 5 TLdir özel botun fiyatı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri