Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam arkaplanda çalışmalar yaptığım için hala destek kısımında cevap yazamadım. cevap yazacağım.,
YTKazan 15dk ara ile kapanacaktır.
hocam arkaplanda çalışmalar yaptığım için hala destek kısımında cevap yazamadım. cevap yazacağım.,
YTKazan 15dk ara ile kapanacaktır.
hayır yok hocam ama yapabiliriz yeterki istek olsunbota bağlı kapanan kanalımızın yedeğini alabileceğimiz yer varmı botta?
Ettim hocam. Şimdide Destek kısımındaki cevaplara başlıyorum.Odeme bildirimlerini bugun kontrol edebilecek misiniz?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır yok hocam ama yapabiliriz yeterki istek olsun
Video yöneticisi özelliğini yapmaya başladım. Kanallarınıza her türlü işlemi tek yerden yapabileceksiniz. öneriniz için teşekkürler.
Ettim hocam. Şimdide Destek kısımındaki cevaplara başlıyorum.
Biz çok şükür yalansız dolansız 1,5 senemizi aştık, Geliştirmelerimizide yapmaktayız. son 2 ayda müşteri sayımızdaki artış beni çok memnun etmiştir. Anlaşılan müşterilerimiz de memnunki arkadaşlarına sistemimizi tavsiye etmektedir.Alexa sitesinde ne kadar büyüğümüzü görebilirsiniz. Daha nice yalansız senelere inşallah.
Tüm müşterilerimize bol kazançlar dilerim.
YTkazan a ekledim, vdslere eklemeyi yapmadım henüz.Hocam unutmadan. 2 gun once su otomatik yuklenen videolar kisminda bekletme ve baslatma ozelligini ekliyorum yarina demistinde unuttunmu? Bunda son durum nedir acaba
YTkazan a ekledim, vdslere eklemeyi yapmadım henüz.
Destek kısımındaki Cevap vermeye gün içerisinde başlayacağım maalesef planladığım gibi gitmedi işlemler o nedenle cevap veremedim.
YTkazan a ekledim, vdslere eklemeyi yapmadım henüz.
Destek kısımındaki Cevap vermeye gün içerisinde başlayacağım maalesef planladığım gibi gitmedi işlemler o nedenle cevap veremedim.
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam sana hiç bir şekilde ulaşamıyorum.Site çok yavaş lütfen ilgilen.Bu şekilde bu bota devam etmemiz çok zor.
YTkazanı şuanda kapatmış bulunmaktayım.
Yavaşlık sorununu ortadan tamamen kaldıracağım bu gece inşallah
YTkazanı şuanda kapatmış bulunmaktayım.
Yavaşlık sorununu ortadan tamamen kaldıracağım bu gece inşallah
destek ksıımından yeni yazmıştım ama kapattığım için göremiyorsunuz.hocam 5 tl ye özel bot yazıyorsunuz ya şunu yapabilirmisiniz ytkazanda yaptıgım videoları youtube değilde kendi vdsme indirme gibi
hocam gerekirse aşırı sade bir tasarım yapın tasarım önemli değil ama hızlı olsun.gerçekten sayfalar arasında dolaşmak bir zulüm
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.