YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

evet hocam, Eklenecek çerçeveyi bana 1280x720 boyutunda atarsanız bende onu size ait vds hesabınıza tanıtacağım sizde bunu ekletebileceksiniz.

Hocam skypedan yazdım geldiğinde dönüş yaparmısın oradan. Hem yeni ip hem vds süresini uzatmak için.

Düzeltme: Hocam yükleme şuan hiç yapmıyor sırada bir sürü video kaldı bakarmısın?

Son düzenleme:
Hocam dün geceden beri otomatik yükleme yapmamış ve dün gece son yüklediği 4 video birbirinin aynısı sadece isimleri değiştirmiş

Hocam skypedan yazdım geldiğinde dönüş yaparmısın oradan. Hem yeni ip hem vds süresini uzatmak için.

Düzeltme: Hocam yükleme şuan hiç yapmıyor sırada bir sürü video kaldı bakarmısın?
hayırlı olsun tekrardan
Hocam dün geceden beri otomatik yükleme yapmamış ve dün gece son yüklediği 4 video birbirinin aynısı sadece isimleri değiştirmiş
tabi hocam skype ya da bir team verir misiniz beraber bakalım

Arkadaşlar Redstation network çalışması yapılacağından dolayı ara ara kesintiler olacaktır. bundan dolayı site kısa bir süre kapalı kalabilir. Tüm müşterilerimize (Vds müşterilerimiz dahil) duyurulur.

Arkadaşlar Redstation network çalışması yapılacağından dolayı ara ara kesintiler olacaktır. bundan dolayı site kısa bir süre kapalı kalabilir. Tüm müşterilerimize (Vds müşterilerimiz dahil) duyurulur.

bende bugün sabaha kadar çalışırım diyordum,2 vds var uzakmasaüstü baglantılı ve redstation.senin botta redstationdaki vdsde çıktı,3 vdsde aynı yerdeymiş ve bakım var.demekki bu gün pek çalışamıycam ben :)

2-3 arası 1 saatlik kısa bir kesintiymiş hocam mahsum hocam o şekilde mail atmış. uzun sürmez yani

sitede otomatik yüklemeleri sıfırlama olayını ne zaman yapacaksınız bazı yüklemelerimiz yarıda kalyor

sanırım bu sıralarda herkesin kanalı kapanıyor forumda gördüğüm kadarıyla, yükleme yaparken kapanıyormuş Allah nazardan saklasın Maşallah Maşallah..
bu gece yükleme yaptırdığım kanalımdan bir tanesi 700 videoyu geçmiş hepside ayakta çok sgolun
4LZwFc4.png

allaha şükür ytkazan da ki kanallarıma kıyım ugrayamadı
önleminiz alırsanız bu tür botlar sığınılacak liman resmen.

bu buraya bu konu hakkindaki 3. yazisim. bircok kiside oldugu gibi botu kanal takip icin kullaniyordum 2 haftadir kullanamiyorum. daha ne kadar magdur olacagiz acaba?

bu buraya bu konu hakkindaki 3. yazisim. bircok kiside oldugu gibi botu kanal takip icin kullaniyordum 2 haftadir kullanamiyorum. daha ne kadar magdur olacagiz acaba?

Botun diğer özelliklerini kullanmanızı öneririm hocam. kullanıpta beğenmediğiniz, sorun yaşadığınız nokta olursa seve seve yardımcı olurum.

Kanal Takip sistemindeki hatayı düzelttim sizde kontrol ederseniz sevinirim. üstelik bir özellik daha getirdim. Kanal istatiklerinde geçmişteki güncellemeleri Tablo şeklinde görebilirsiniz.
TFoiGLcY.png

sitede otomatik yüklemeleri sıfırlama olayını ne zaman yapacaksınız bazı yüklemelerimiz yarıda kalyor

sanırım bu sıralarda herkesin kanalı kapanıyor forumda gördüğüm kadarıyla, yükleme yaparken kapanıyormuş Allah nazardan saklasın Maşallah Maşallah..
bu gece yükleme yaptırdığım kanalımdan bir tanesi 700 videoyu geçmiş hepside ayakta çok sgolun
4LZwFc4.png
oradaki gerekli, düzeltmeyi yakın zamanda aktif edeceğim inşallah.
allaha şükür ytkazan da ki kanallarıma kıyım ugrayamadı
önleminiz alırsanız bu tür botlar sığınılacak liman resmen.

çok teşekkür ederim hocamş. Allah kazancınızı daim etsin bol kazançlar

Son 1 saat önceye kadar Safe DNS ile bota giriş yapabiliyordum ama Safe DNS ytkazan.com'u engelledi.

Ekran Alıntısı.jpg

Botun diğer özelliklerini kullanmanızı öneririm hocam. kullanıpta beğenmediğiniz, sorun yaşadığınız nokta olursa seve seve yardımcı olurum.

Kanal Takip sistemindeki hatayı düzelttim sizde kontrol ederseniz sevinirim. üstelik bir özellik daha getirdim. Kanal istatiklerinde geçmişteki güncellemeleri Tablo şeklinde görebilirsiniz.
TFoiGLcY.png

Allah razi olsun hocam, bol kazanclar.

TFoiGLcY.png

oradaki gerekli, düzeltmeyi yakın zamanda aktif edeceğim inşallah.

çok teşekkür ederim hocamş. Allah kazancınızı daim etsin bol kazançlar

Hocam senin vdsdeki yazilimla buradaki farklimi cunku vdse hicbir guncelleme geldigini gormuyorum?
Ayrica skypedan yazdigim gibi cerceve ekleme calismiyor. Rakam secili ve alttaki iki kutuya 60 ve 40 degerlerini giriyorum cerceveyi BLACK seciyorum ama hicbirsey uygulanmiyor?

Hocam senin vdsdeki yazilimla buradaki farklimi cunku vdse hicbir guncelleme geldigini gormuyorum?
Ayrica skypedan yazdigim gibi cerceve ekleme calismiyor. Rakam secili ve alttaki iki kutuya 60 ve 40 degerlerini giriyorum cerceveyi BLACK seciyorum ama hicbirsey uygulanmiyor?
Vdsleri güncelledim hocam şimdi, Önceden manuel yüklemelerde çerçeve ekleme vardı. Şuanda otomatik yüklemelerde de çerçeve ekleyecektir.
Otomatik site kanal takip kısımından da yapabilirsiniz.

herşey on numara otomatik yükleme düzelirse tabi :) onu haricinde sıkıntımız yok botla :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri