YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

O sorunu yaşayan müşterilerimiz link ile koyuyorlar sende onu mu kullandın?
Kullandıysanız eğer playlist videoları mı yüklediniz

Hocam kanalı normal bir şekilde çektim ve tüm videoları seç deyip özgünleştire bastım eğer hata varsa bu yaptıklarımın neresinde hata var ?

Linkten kastın

http://www.youtube.com/channel/UCIUKjjLfyf19Mr6Q27G (Bu Kısmı Komple Yapıştırmadım)

http://www.youtube.com/channel/UCIUKjjLfyf19Mr6Q27G Sadece Bu Kısmı Alıyorum.

O sorunu yaşayan müşterilerimiz link ile koyuyorlar sende onu mu kullandın?
Kullandıysanız eğer playlist videoları mı yüklediniz

yasin

yüklü videoları özgürnelştirme çalışmıyor, düzeltirmisin, bu özellik benim için çok önemli

Sistem hiç video ID bulamadı. Bilgilerinizi tekrar kontrol ediniz lütfen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\charisma\modules\my_uploads\topluozgunlestirme.php on line 79

bu hatayı veriyor

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

yasin

yüklü videoları özgürnelştirme çalışmıyor, düzeltirmisin, bu özellik benim için çok önemli

Sistem hiç video ID bulamadı. Bilgilerinizi tekrar kontrol ediniz lütfen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\charisma\modules\my_uploads\topluozgunlestirme.php on line 79

bu hatayı veriyor

yasin tmmdır sorunu çözdüm

Hocam kanalı normal bir şekilde çektim ve tüm videoları seç deyip özgünleştire bastım eğer hata varsa bu yaptıklarımın neresinde hata var ?

Linkten kastın

http://www.youtube.com/channel/UCIUKjjLfyf19Mr6Q27G (Bu Kısmı Komple Yapıştırmadım)

http://www.youtube.com/channel/UCIUKjjLfyf19Mr6Q27G Sadece Bu Kısmı Alıyorum.
o botu kullandıysanız sorun yaşamamanız gerekmekte.
O aynı videoyu farklı isimlerle attığı kanal hangi kanal? kanalı sistemden silmediyseniz mail adresini, sildiyseniz eğer ise yüklediğiniz videoların IDsini vermeni yeter
16 Videoyu 80 Dakikada yükledim hocam,aşırı yavaş değil mi ?
evet yavaş demektir hocam, yüklemeleri manuel olarak mı yaptınız?

Evet hocam Manuel bolumunden yaptim. [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

uzun muydu? herhengi bir boyut kırpma, süre kesme, renk açma, ses silme bu işlemlerden biri var mydı? videoların süreleri nelerdir

Video Geneli 1 saat hocam,hiçbir render yapılmadan direk orjinal olarak ekledim.Normalde o uzunluktaki 70 videoyu Yarım saat civarında atıyordum,fakat son 2 gündür 10 dakikalık videoları bile hiçbir render yapmamama rağmen çok yavaş yüklüyor.

Video Geneli 1 saat hocam,hiçbir render yapılmadan direk orjinal olarak ekledim.Normalde o uzunluktaki 70 videoyu Yarım saat civarında atıyordum,fakat son 2 gündür 10 dakikalık videoları bile hiçbir render yapmamama rağmen çok yavaş yüklüyor.
anladım hcaom. geçici br durum, artık döndüğüm zaman bakacağım bu tür detaylara

@Rigobert

merhabalar hocam bot ta kanal cekmede hata var galıba
1 sayfada video Yok Bulamadım. Videonun Var olduğundan Emin iseniz Yazılımcı ile Görüşün lütfen. Arama yaptığınız kelime ..

boyle hata verıyor

piyasadaki en sağlam bottur kendileri :). bende kullanıyorum teşekkürler hayırlı kazançlar.

Öyle diyosunda bir kere deneme ürümü aldım.Bir videomu bile ünlemden ve eşleşenden geçiremedi ne yazıkki.Bu sorunu arkadaşa iletince eşleşen işte başkasının videosu gibi bir cevap vermişti.

@Rigobert

merhabalar hocam bot ta kanal cekmede hata var galıba
1 sayfada video Yok Bulamadım. Videonun Var olduğundan Emin iseniz Yazılımcı ile Görüşün lütfen. Arama yaptığınız kelime ..

boyle hata verıyor
PM atar mısın bakayım kanala. Nasıl arama yaptığınızı merak ettim

Öyle diyosunda bir kere deneme ürümü aldım.Bir videomu bile ünlemden ve eşleşenden geçiremedi ne yazıkki.Bu sorunu arkadaşa iletince eşleşen işte başkasının videosu gibi bir cevap vermişti.
Spam Kanallarda maalesef ki işe yaramıyor. Spam olarak işaretlenmeyen Kanallarda işe yarar

ya ben bişey itiraf edicem

daha önce forumda baya kişiden duymuştum ytkazan ünlemi geçme konusunda başarılı diye

gerçi ilk zamanlar ytkazanı satın almıştım ve denemiştim
ozamanlar sanırım çok ünlem yemiş bir kanalda ytkazanla ünlemi geçmeye çalışmıştım
ve geçememiştim, sanırım o deneme yaptığım kanal mimlenmişti

neyse arkadaşlar şuanda 2 gündür bir arkadaşın ytkazan üyeliğini kullanıyorum
böyle ünlemi geçme yüzdesi yüzde 100
ya bir videomu ünlem olmaz

280 video bastım 4 kanala

70 70 70 70 şeklinde toplamda 280 video

ve 280 de 280 ünlemi geçtim

yasine bu ünlemi geçme özelliğini eklediği için kendisine tekrardan çok çok tşk ediyorum

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] ödeme yapıldı,bildirim de yaptım bekliyorum...kolay gelsin.

PM atar mısın bakayım kanala. Nasıl arama yaptığınızı merak ettim

Spam Kanallarda maalesef ki işe yaramıyor. Spam olarak işaretlenmeyen Kanallarda işe yarar

Kanalım spam değildi ama olsun en azından deneme sürümü verdiniz.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam rigobert abi tatildeymiş gelmesi 2 3 günü bulur bence :/

yapma ya:D
yıl 2014 olmuş.her köşe başında bir internet var.günde bir saat girip de ilgilenemiyor mu ki...
bende nerde bu diyorum...
bana da bir arkadaş söyledi daralll hocam gelmesini beklicez artık ben de alıcaktım /Youploader sahibi de satışı durdurmuş ytpro da stabil değil :/

ytkazana girilmiyor şuanda
geçicidr hocam. Ben olmasam bile sistem kendisini kontrol eder ve tekrar açar.
bana da bir arkadaş söyledi daralll hocam gelmesini beklicez artık ben de alıcaktım /Youploader sahibi de satışı durdurmuş ytpro da stabil değil :/
ödeme bildirimi gönderdiyseniz onayladım hocam. eğer almadıysanızda site üzerinde hesap bilgileri yazmakta.
yapma ya:D
yıl 2014 olmuş.her köşe başında bir internet var.günde bir saat girip de ilgilenemiyor mu ki...
bende nerde bu diyorum...
Valla hocam burası 2014 e henüz girememiş :=) internet çok çok az yerde var.
ya ben bişey itiraf edicem

daha önce forumda baya kişiden duymuştum ytkazan ünlemi geçme konusunda başarılı diye

gerçi ilk zamanlar ytkazanı satın almıştım ve denemiştim
ozamanlar sanırım çok ünlem yemiş bir kanalda ytkazanla ünlemi geçmeye çalışmıştım
ve geçememiştim, sanırım o deneme yaptığım kanal mimlenmişti

neyse arkadaşlar şuanda 2 gündür bir arkadaşın ytkazan üyeliğini kullanıyorum
böyle ünlemi geçme yüzdesi yüzde 100
ya bir videomu ünlem olmaz

280 video bastım 4 kanala

70 70 70 70 şeklinde toplamda 280 video

ve 280 de 280 ünlemi geçtim

yasine bu ünlemi geçme özelliğini eklediği için kendisine tekrardan çok çok tşk ediyorum
sağolun hocam. inşallah güzel izlenimler alırsınız videolarınızda. %100 oranında ünlem geçme çok iyi gerçektende genelde bu şekilde ama ben insanları yanıltmamak için(yalan söylemekle eşdeğerdir.) bu konuda oran vermiyorum. her video farklı.

Ödeme bildirimlerini onayladım. pazar günü dönüş yapacağım inşallah destekten cevap veremediğim mesajlarada dönüş yapacağım.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam skype açar mısınız konuşabilir miyiz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri