YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazancınızın Daha da artması dileğimle hocam.

Bol kazançalr size

çok teşekkür ederim hocam. sorunsuz müşterilerimdensiniz. Sorunsuz müşterileri severim :D

Bol kazançlar dilerim

Arkadaşlar İsteyen Olursa Kanal Takp Sİstemini Kullanabileceklerdir.

hocam otomatik video yükleme sistemi ne zaman gelecek :)

içimde Saklı Yara hocam uzun Sürdü ama Karşısında kimsenin Duramayacağı birşey oluyor. çok güzel olacak

Merhaba

Yepyeni 5Yıldızlı Youtube Upload/Download Sistemi, Uzun uğraşlarım sonucu ortaya harika bir sistem çıkarttım.

sistem ile yüklediğinzi videoları otomatik olarak Facebookta Paylaşarak daha çok izlenmeye sahip olabilirsiniz.

Genel Özellikleri Aşağıdadır.
upsistem..jpg

GENEL AYARLAR - - Video ARA - -- Video Yükle Bu videoda anlatılmıştır.
Vİdeo Arama ve Kanala Yükleme
YTkazan.com Vİdeo Arama ve Kanala Yükleme - YouTube

Telif Hakkı olan bir video mu yüklediniz? youtube a girmeden Telifli videolar Kısımından Sorgulayabiliyorsunuz.
Telifli videolar nasıl bulunuyor.
YTkazan.com Telifli videolar silmek - YouTube

İstek Bölümümüz Mevcuttur.
Öneri Ve Şikayet Bölümü Mevcuttur.
Sistemdeki bu Menüler mevcutur. Videonuz Yüklenmediyse, Hatanın ne olduğunu Gösteriyor.

Sistemde şuanda dünyanın ve Türkiyenin en büyük video izleme Sitelerinden Youtube.com Dailymotion.com Vimeo.com İzlesene.Com video.Mynet.com vb. adreslerinden Video çekebiliyor.

Ayrıca guardian.co.uk, liveleak.com, Break.com ve Nytimes.com Gibi Dünyanın en büyük Yabancı Haber sitelerinin Botları Mevcut.

Türkçe Haberler için ise Haber365.com, Haberturk.com, Bugun.com, CnnTurk, Ensonhaber.com ve TVhaber botları mevcut. istek gelirse eğer önerilere göre üzerine ekleme yapılır.

Eğer isterseniz isteğe bağlı ayrı bot yazabilriz (Özel botları sadece isteyen kişiler görebilmekte. Kaynak size ait olmakta.)

Arama ile ekleyeceğiniz videoların İsimini Etiketlerini vs. Yüklemeden önce düzeltebilirsiniz.

Youtube.com Botu İle
Kanal Olarak aratarak kanaldaki bütün videoları yükleyebilirsiniz.
Normal arama şekilde video yükleyebilirsiniz.
Kanal Çekme videosu Aşağıdadır.
YTkazan.com Kanaldan Toplu Video çekimi - YouTube
youtube_arama.jpg

---------------

Dailymotion.com Botu İle
Arama yolu ile video bulabilirsiniz. Dailymotion'daki Arama kriterleri de aynı şekidle sistemimizde mevcuttur, istediğiniz kriterleri seçerseniz eğer o kriterlere uygun arama sonuçlarını önünüze getirmekte.
daily.jpg

Facebook.com botu ile
Facebook Video ID girerek Tek video yükleyebilirsiniz.
Bir tane Facebook Sayfası IDsi girerek Bütün Videolarını çekebilirsiniz
YTKazan.com Facebook Sayfasındaki Videoları Çekmek - YouTube
facebook.jpg

Mynet.com Botu (Aramalı)
Arama Özellikli Bot ile Kategorisine göre ya da Bütün sitede arama yaparak videoları kanalınıza çekebilirsinzi.
mynetbot.png

Mynet.com Botu (Kategori Seçmeli)
Arama Özellikli Bot ile ilgilendiğiniz videoları bulup kanalınıza Yükleyebilirsiniz. Kanaldaki seçeceğiniz Kategorinin

Sistemdeki Diğer botlar şu şekildedir.
botlar.jpg

BOTLARDA KAYNAK SIKINTISI ÇEKMEKTEYİM. İSTEDİĞNİZ BEĞENDİĞİNİZ BİR ADRES VAR İSE ONUNDA BOTUNU YAPARIM. YAPAMADIĞIM BOT YOKTUR SİTEYİ BELİRTMENİZ İLE BOTUN YAPILDIĞINI / YAPILACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.

Sitede Ekleme yapacağınız Hesaplar ile ilgili bir bilgi veren video ve resim aşağıdadır.
YTkazan.com Sisteme hesap Ekleme - YouTube

youhesapfiligran.png

Sisteme Daha sonra istediğiniz Botlar entegre edebiliriz. Ek bir ücrete Tabi Tutulur.

Ödeme Yolları Olarak
odeme.png

1 - ) Sisteme 5 Farklı Youtube.com Kanal hesabı Ekleyebilrisiniz.

2 - ) Youtube Kanalınıza Yüklediğiniz Videoyu Otamatik Olarak Facebook da Paylaşabilirsinz.

3 - ) Video yüklemede Sınır yoktur. istediğiniz kadar videoyu sıraya koyabilir yükleyebilirsiniz.

4 - ) Hesap Bilgileriniz Ödemelerden sonra Size Ulaştırılacaktır.

5 - ) Dileyen Arkadaşlara Özel Vdslerde Kurulum Yapılır.

6 - ) Vdslerde Video kırpma, İntro Ekleme ve Translate Özellikleride eklenecektir. ** (özellikler aşağıdadır.)

6 - ) Aylık ücreti 25 TLdir.

+5 Kanal Kullanım hakkı için 10 TL ödeme yapmanız gerekecek. Bir Müşteri bir hesapta max 30tane kanal eklemesi yapabilir. Eski kanalları silerek yerlerine yeni kanallar eklenilebilinir.

""Benim Kaynağımı fazla kişi bilmiyor ama manuel yüklemek zor oluyor"" diyenler için Sistemimizdeki ÖZEL BOT sistemini kullanarak Kaynağından çok daha rahat bir şekilde videoları çekebilir. (Aylık ücrete +5 TL eklenmektedir.)

"Özel bot" olarak yazdıracağınız botlar yalnızca sizin üyelik panelinizce gözükecek olup diğer müşterilerimiz tarafından kullanılamayacaktır.

Ödeme bilgileri yukarıda resimde mevcuttur.
Aylık Ücret 25 TL

| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Özel Vds Alacakların Bilgisine
---------------------
Vds özellikleri
3gb Ram
150Gb hdd
1gbport Hat
1 ip
Sisteme Eklenen Botlar Her daim Güncellenecek.
UP/DOWN Performansı Yüksek Tutulması amaçlı bu Şekilde Özellikler Sunulmuştur.
IP adresini sizden başkası kullanamayacak.
2 Hesap vereceğim. 25 Kanal eklemeli.
Toplamda 50 Kanal eklemeli olacak şekilde.
Fiyatı Aylık 50 TLdir.
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Ücret iadesi gibi bir durum Kesinlikle söz konusu değildir.

Site üzerinden benimle irtibat kuramayan arkadaşlarımız yasin.deger[et]gmail.com adresine mail atarsanız sizinle irtibata geçeriz.

Allah Yüzümüzü kara çıkartmasın. Önerileriniz benim için çok önemlidir. kötü yorumları iyiye çevirecek bir sistem sunuyorum size.

İyi çalışmalar

Allah Yüzümüzü kara çıkartmasın. Önerileriniz benim için çok önemlidir. kötü yorumları iyiye çevirecek bir sistem sunuyorum size.

İyi çalışmalar

Arkadaşlar hesap eklemede sorun yaşayanlar videoyu izleyebilirler

Hocam şuan müsaitseniz ben sunucu ve bot almak istiyorum kurulum vs için yardımcı olursanız sevinirim daha önce bot ve vds kullanmadım hiç biraz bilgilendirmenizi rica edicem alınca bu arada aylık toplam 75 tl mi yanlış hesaplamadısam ?

Şuana kadar kullandıgım en uzun bot ve sürekli kullanacagım sanırım yasin herşeyle o kadar alakadarki sanki kendi botum.bi sorun oldugunda ki uzun zamandır sorun yaşamadım.zaten tek tük yaşadıgımız sorunlarıda anında 15dk hallediyor.v2 yede geçeriz işallah yakın zamanda.

Hocam ulasamiyorum size gmailinize bakabilirmisiniz odemeyi yaptik bekliyoruz...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

botu aldım teşekkürler .. ama bi sorun var acaba gmailinize tekrar bakabilirmisiniz

arkadaşlar bota giriş başarılı diyor sonra donup kalıyor. şuan girebilen var mı? ilgili arkadaş skypeden cevap vermiyor.

ufak bir sorun yaşıyoruz haletmeye çalışıyoruz fazla büyütüecek birşey değidlri

bilgilendirdiğin için sağol :) Arkadaşlar öyle kötü bir noktaymışki. Her Tarafı gözden geçirmen zorunda kaldım. şuanda bir sorun bulunmamakta. Gecikme için kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri