YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

Hocam bot bu aralar çok yavaş dün 50 video 5 dk.lık 2 saate attı yt to yt şeklinde acaba sıkıntı genelmi

hocam bosuna dememisler hizli kosan atin pisligi seyrek duser diye.
Ver bota, birak yuklesin. Zaman aralikli olmasi daha iyi.

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

hocam bosuna dememisler hizli kosan atin pisligi seyrek duser diye.
Ver bota, birak yuklesin. Zaman aralikli olmasi daha iyi.
Hocam öle de iyi ama ben atıcam günde 1k video diye kafama koymuştım iş yarım kalınca sinirlendim de :D

Hocam öle de iyi ama ben atıcam günde 1k video diye kafama koymuştım iş yarım kalınca sinirlendim de :D

skype gelirseniz üyeliğinizi diğer sunucuya aktarayım

arkadaşa ücreti ödendi. Skype bekleniyor

Hizmet alındı.
Birşey anlatmak istiyorum. Ya geçenlerde sistemi denedim beğenmedim çok yavaş diye. Şimdide aldım bakayım bi hızlandımı diye aldım. Demin denedim 300 video ekledm yüklemeye başladı. Bi lol attım geri geldm baktım 30 dk da 15 25 arası video yüklemiş. Dedim aha s*çtık kötü sistem :D Sonra bi baktım yüklediğim videolara 5 6 tanesi 60 dk lık videolar :D :D
anladımki sistem iyi arkadaşlar :D Teşekkürler iyi geceler dilerim :D Hayırlı ramazanlar

Hizmet alındı.
Birşey anlatmak istiyorum. Ya geçenlerde sistemi denedim beğenmedim çok yavaş diye. Şimdide aldım bakayım bi hızlandımı diye aldım. Demin denedim 300 video ekledm yüklemeye başladı. Bi lol attım geri geldm baktım 30 dk da 15 25 arası video yüklemiş. Dedim aha s*çtık kötü sistem :D Sonra bi baktım yüklediğim videolara 5 6 tanesi 60 dk lık videolar :D :D
anladımki sistem iyi arkadaşlar :D Teşekkürler iyi geceler dilerim :D Hayırlı ramazanlar

senin yine iyimiş benim baya bi durdu ala ala diyorum ne oluyor bir kaç kere hata vermişti aha dedim yine hata verecek sonra birde baktım ki atılan video 4 saatlikmiş :D :D :D

Hizmet alındı.

senin yine iyimiş benim baya bi durdu ala ala diyorum ne oluyor bir kaç kere hata vermişti aha dedim yine hata verecek sonra birde baktım ki atılan video 4 saatlikmiş :D :D :D

Sistemi yavaşlatanlar kendilerini ele verdiler :) hesaplarınız susped :P

bir adet bot alınacaktır..umarım herkes için hayırlı olur.

Bir ay uzatıldı bottan memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam. Umarım daha fazla kazanırsınız

Rigo bot üzeri mesaj yazdim sana ama geri dönüş olmadı.

HABERTÜRK VİDEO - HTVİDEO botunu ne zaman ekleyeceksin. bugün tv nin videoları hata veriyor hiç yüklenmiyor. Toplu etiketleme ne zaman eklenecek?

Rigo bot üzeri mesaj yazdim sana ama geri dönüş olmadı.

HABERTÜRK VİDEO - HTVİDEO botunu ne zaman ekleyeceksin. bugün tv nin videoları hata veriyor hiç yüklenmiyor. Toplu etiketleme ne zaman eklenecek?

merhaba

Haberturk botu ilk günden itibaren sistem üzerinde mevcut hocam :)
Bugün tv botunda ne gibi bir sorun gördüğünüzü ne yazıkki göremedim hocam. ben denedim tıkır tıkır çalıştı.

Toplu Etiket, Toplu Açıklama kısımları eklendi. Eklediğiniz Kanal ayarlarına girdiğinizde göreceksinizdir hocam

Tamamdir. Yeni serverin hizi dehset rigo kutlarim.

Tamamdir. Yeni serverin hizi dehset rigo kutlarim.

Çok Teşekkür ederim. şuan yükler paylaştırıldığı için İki serverda son derece hızlı umarım herkes memnundur :)

valla hız ankamında çok iyi şuan sistemde sorunsuz,ama Rigobert bide kanallarımı silmesen ikide bir yoksa rakip miyiz aynı katogorilerde onun içinmi yapıyorsun:D

valla hız ankamında çok iyi şuan sistemde sorunsuz,ama Rigobert bide kanallarımı silmesen ikide bir yoksa rakip miyiz aynı katogorilerde onun içinmi yapıyorsun:D

Sistemi çok kullanıyorsun hocam :D Arada yavaşlaman için siliyorum hesaplarını :P

Görüşüldü

Rigo bana bir bot lazim sana acil ulasmam lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri