YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam aylık değilde sınırsız fiyatı nedir? aylık ücret yerine 1 kere ödeme yapamaz mıyız

Sanırım komple siz dosyaları ile birlikte diyorsunuz ancak o ne yazıkki mümkün değil. 3 seçenek var hocam
1-) YTKazan.com devir (Çok Tuzlu fiyattır)
2-) Ayrı Vds e Kurulum (Aylık 50 TLdir. vds ücretine neredeyse)
3-) aylık satış (Aylık 25 TL)

Dosyalarla birlikte demiyorum hocam siz bize panel vermiyor musnuz mesela 25 tlye? 1 ay panel kullanabiliyoruz değil mi? Onun yerine 1 kere para ödesek paneli istediğimiz zaman kullanabilsek

Dosyalarla birlikte demiyorum hocam siz bize panel vermiyor musnuz mesela 25 tlye? 1 ay panel kullanabiliyoruz değil mi? Onun yerine 1 kere para ödesek paneli istediğimiz zaman kullanabilsek
öyle birşeyin mümkünatı nasıl olabilir ki? ben sizden yıllık ödeme aldım diyelim 300 TL olarak (12ay x 25 TL = 300 TL) bir ay sonra sistemi kapattım iade etmedim. ya kaçtım ya da öldüm diyelim o geri kalan ücreti nasıl yapıcaz?

kısada ben karşıyım böyle işe. 2 aylık bile satmayı istemiyorum. aydan aya, aydan aya iyi böyle

Sunucu Taşıması Vardır. Gece saatlerinde Kapatılacaktır. Bilgilerinize Sunarım

Özel Vds Alacakların Bilgisine
---------------------
Vds özellikleri
3gb Ram
150Gb hdd
1gbport Hat
1 ip
Sisteme Eklenen Botlar Her daim Güncellenecek.
UP/DOWN Performansı Yüksek Tutulması amaçlı bu Şekilde Özellikler Sunulmuştur.
IP adresini sizden başkası kullanamayacak.
2 Hesap vereceğim. 25 Kanal eklemeli.
Toplamda 50 Kanal eklemeli olacak şekilde.
Fiyatı Aylık 50 TLdir.

bunun içinde aylık bot ücreti de dahil değil mi? Ayrıcam toplam 50 kanal eklemeli hesap vereceğim demişsiniz 1 hesabın içinde 25 tane alt kanal mı açıyorsunuz?

bunun içinde aylık bot ücreti de dahil değil mi? Ayrıcam toplam 50 kanal eklemeli hesap vereceğim demişsiniz 1 hesabın içinde 25 tane alt kanal mı açıyorsunuz?

2 Adet hesap veriyormuş her biri 25 kanal ekleme limiti olan toplamda 50 kanal eklemenize izin veriyor ister alt kanal eklersiniz ister hepsini ayrı emaillere eklersiniz.

buradaki 2 adet hesap sanırım ytpara bot hesabı ben gmail sanmıştım.

buradaki 2 adet hesap sanırım ytpara bot hesabı ben gmail sanmıştım.
Gmail Satan arkadaşlar farklı ben YTKazan.com hesabı satıyorum
2 Adet hesap veriyormuş her biri 25 kanal ekleme limiti olan toplamda 50 kanal eklemenize izin veriyor ister alt kanal eklersiniz ister hepsini ayrı emaillere eklersiniz.
Teşekkür ederim cebabınız için

50 Kanal ekleme limiti toplamda
25+25 iki hesap veryiorum. yalnız siz kullanabilirsiniz ancak.

hesap ayalarınız yanlış demektir hocam. Son zamanlarda şifre değiştirdiniz mi?
Alt kanala @gmail.com mail adresi ile yükleme mi yapmaya çalışmaktasınız?

hocam hesap ayarlarımda hiçbi sıkıntı yok dier kanallarıma videoları upload ediyorum ancak yeni bi kanal açtım ve kanal adını birleşik yazdırmak için şirket ismi gibi bişi yaptım galiba ilk girişte 2 hesap olarak gösteriyor tek hesabı sıkıntı orada galiba nasıl çözebilirim acaba o sorunu?

hocam hesap ayarlarımda hiçbi sıkıntı yok dier kanallarıma videoları upload ediyorum ancak yeni bi kanal açtım ve kanal adını birleşik yazdırmak için şirket ismi gibi bişi yaptım galiba ilk girişte 2 hesap olarak gösteriyor tek hesabı sıkıntı orada galiba nasıl çözebilirim acaba o sorunu?
sizin bir @gmail adresinizde birden fazla kanalınız yani alt kanalınız mevcut.

Alt kanalınıza Giriş yapın ve avc clip0004 - YouTube bu videonun 01:20 dakikasından itibaren izleyerek adımları uygulayarak sisteme entegresini göreceksiniz.

dikkat etmeniz gereken husus şudur.
Ana Kanalınızın mail adresi @gmail.com
Alt kanalınızın mail adresi @pages.googleplus.com olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri