YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistemde bulunan botları kategorilendiren var mı yani elinde hazır listesi olan var mı?

Sistemde bulunan botları kategorilendiren var mı yani elinde hazır listesi olan var mı?
Ne yazıkki yokhocam. YTkazan için v2 hazırlanıyor. Orada Botlar Kategori Kategori listeneceği için daha rahat edeceksiniz hocam
gelen zam kötü olmuş malesef. :(

Yalnızca zam yapılmadı hocam :(

kanal sayısı 10 yapıldı
translate eklendi
video kesme eklendi.

Yeni Üyelik alan arkadaşlara hayırlı olsun.

mail atıldı [MENTION=2113]vatancafe[/MENTION]

skypeden de ya<zmıştım genel olarak hocam fazla giremeyeceğimi belirtmiştim. tatildeyim 1 haftalığına kısıtlı internet erişimim mevcut buradan belirtir misiniz sorununuzu? ya da mail atabilirsiniz

hocam hesabımın süresi dolmuş yeniden ödeme yaptım bilgileri pm den gönderdim

Uzatıldı Hocam Hayırlı olsun

Hocam şu bilgisayarımdan upload özelliğine bir bakar mısınız. Hata veriyor. En çok işimi görecek özellik.Ayrıca Birdahaki versiyonda sizden ricam video birleştirme ve ya intro ekleme gibi bir özellik koyarsanız sevinirim.

ufak bi tatil yapıp daha uzun sureler boyunca birlikte çalışacağız.

Adam tatile çıktı arkadaşlar. Bırakın biraz kafa dinlesin.

api kod almakta sorun yaşıyorum arkadaşlar,sizde durum nedir?

edit:sorun giderildi.

Arkadaşlar Kusura bakmayın ancak güvenebilinecek birileri bulmak zordur her zaman için. iki gün sonra eve geçiyorum. bütün sorunlara el atacağım. Mobil internet ile bağlanmaktayım. o nedenle düzgün birşekilde kontrol etme imkanımda yok. ancak eve geçer geçmez çok daha iyi şekilde eksik/aksak işlemlerim düzelteceğim.

Mailleri kontrol ediyorum1 saat içerisinde cevapları vereceğim.

vds kurulumları yapamyıroum gerekli cevapları mail ile de bildireceğim . şifreleri aldığım flashbelleği unutmuşum.

hasılı kelam tatile giderken internetin olup olmadığını sormak gerekiyormuş. bunu anlamış olduk :)

gönderebildiğim kadar arkadaşa cevap atacağım

iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri