YTkazan Kullanmayıpta Kanalı Kapanan var mı?

benim sistemden bende kullanıyorum ama bende spam olayı vs. yok

Spam diye bir kanal kapandı bende oda paralı aldığım bir üyelik ve Sıfırdı sadece alt kanal açılmıtşı. o banlandı.

https://www.youtube.com/channel/UCodhN4Odj_mo9sIFKlCh9yw
Buradan Sistemi Test etme amaçlı 550 Ye Yakın (22-08-2013 saat 02:10 gibi 100 Video || saat 14-15 Gibi ise 400+ video attım) Bakalım banlanacak mı kanal.

bu deneme kanalını ytden kanal çekerek mi yoksa senin bottaki video arama kısmindaki botlarından mı oluşturdun yasin?

bu deneme kanalını ytden kanal çekerek mi yoksa senin bottaki video arama kısmindaki botlarından mı oluşturdun yasin?

kanal normal Alt Kanal olarak oluşturdum.
Videoları ise
ilk 100 videoyu Arama ile
Sonradaki 450 videoyu Kanal Çekerek

Kanala yükleme yaptım

Yok arkadaşlar Kimse bana sistemin ipleri bloke oldu demesin lütfen. Kanal 2 gündür açık.

Mail aldığınız yöntemde/ Bilgisayarınızda sorun olabilir
ya da
Telefon Onaylama için kullandığınız yerde sıkıntı vardır. Ancak iki gündür videoları dayadığım kanal hala ayakta hala ayakta. Sorun yoktur

üstelik Kanal İzlenme Almakta...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri