YTKazan Otomatik Uploader / Az Uğraş Çok Kazanç Mutlaka bakın!

Hem otomatik hem manuel satın aldım kendisinden bugün, kullanış açısından memnun kaldım, dönüşleri de güzel olacaktır eminim. Teşekkürler.

Bu ve diğer kullandığım bot sayesinde botun parasını 1 günde çıkarıyorum.
Tek sorunum güncel kaynak bulmak. :)

botu alalı şuanda masa üstümde güncel kaynak listelerini görmen lazım. sanırım en çok limitli ben aldım 100 kaynak limitli bot aldım ve bi okadar daha almam gerek. kısacası kaynak bulmak sıkıntı değilde takibe kalıyor tüm zaman :)

demoya giriş yapılmıyor.
düzeltildi. Bir arkadaşın ciddi sorunu var bu demo üyelik ile ilgili. Kanal eklemeyin demo hesaba hocam. sorun olmasın :)
botu alalı şuanda masa üstümde güncel kaynak listelerini görmen lazım. sanırım en çok limitli ben aldım 100 kaynak limitli bot aldım ve bi okadar daha almam gerek. kısacası kaynak bulmak sıkıntı değilde takibe kalıyor tüm zaman :)
Takibide sisteme bıraktık hocam. Sesli uyarı olarak :)
Faydasını görmenz dileğimle.
Hem otomatik hem manuel satın aldım kendisinden bugün, kullanış açısından memnun kaldım, dönüşleri de güzel olacaktır eminim. Teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam Teşekkürer
bir adet almak isterim

PM atıldı

Fazla olmadı 1,5 gün oldu otomatik kullanmaya başlayalı (not 2-3 aylık bir aranın ardından 2,5 gündür youtube ile ilgilenmeye başladım tekrar :D o yüzden benim için uzun bir soluk 1,5 gün :D) adsense verisi paylaşmam doğru olmaz bir çok farklı yöntemle çalışıyorum; ancak en fazla kazandıran yöntemlerin bir tanesinin YTkazan otomatik uploader olduğunu söylemem gerekiyor. Teşekkürler tekrar ;)

Teşekkür ederim yorumunuz için hocam. Daha da fazla kazanmanız dileğimle inşallah.
Stoklar doludur.
Yeni Kurulumları yaparak yeni üyelik alımlarını aktif edeceğim

Teşekkür ederim yorumunuz için hocam. Daha da fazla kazanmanız dileğimle inşallah.
Stoklar doludur.
Yeni Kurulumları yaparak yeni üyelik alımlarını aktif edeceğim

Hocam tahmini bir zaman vermeniz söz konusu mu alımların aktif olması için, otomatik için 100lük sıradayım :D

Yeni Stoklar Gelmiştir. bu pakette yalnız son 6 kişiye satacağım. stok 6dır

Son iki Gündür pek ilgilenemedim.

evet hocam paypal ödeme kabul edilmekte. pm attım

içi boş,zoomin partnerli bi kanalı baglamıştım deneme için 1 hafta önce.şuana kadar 30.62$ kazandırmış,çok şükür tek kanalla deneme yaparken botun parasını çıkardık.tek sorunum partnerde para kazanmayı açamaması şuan.girip benim reklamları açmam gerekiyor,tek derdim o :D

içi boş,zoomin partnerli bi kanalı baglamıştım deneme için 1 hafta önce.şuana kadar 30.62$ kazandırmış,çok şükür tek kanalla deneme yaparken botun parasını çıkardık.tek sorunum partnerde para kazanmayı açamaması şuan.girip benim reklamları açmam gerekiyor,tek derdim o :D

Partnerli kanalda "All Countries" seçerek Para kazanmayı aktif edebiliyoruz hocam. Sisteme entegre etmedim ancak o dediğiniz işte Tamamdır yani :)

Otomatik bot için şuanda Stoklar Doludur. Yeni Stok eklediğim zaman Konu altından bilgi verilecektir

sizin sistemde kendi sunucunuz üzerinden mi yükleme yapıyor her kanala ayrı ip şeklinde ?
özel vd kurulumundan bahsetmişsinizde anlamadım o yüzden vds nin hızının bota etkisi mi olacak

Botun daha iyileştirilmesi geliştirilmesi gerekiyor

sizin sistemde kendi sunucunuz üzerinden mi yükleme yapıyor her kanala ayrı ip şeklinde ?
özel vd kurulumundan bahsetmişsinizde anlamadım o yüzden vds nin hızının bota etkisi mi olacak

Vds li şekilde yalnız sizin kanallarınız olacağı için sürekli olarak sizin kanalınıza yükleme yapmakta ipde size özel şekilde oluyor tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri