YTKazan Otomatik Uploader / Az Uğraş Çok Kazanç Mutlaka bakın!

normal halinde ortak ipler mevcuttur. kanala özel ip olarak verilmemektedir hocam

Botun daha iyileştirilmesi geliştirilmesi gerekiyor

Bota laf söyleyeni keserim :D:D kullanmayı bilene :D

Paylaşacaktım, ne zamandır kanallarla hiç ilgilenmiyordum botu da tamamen kapatmıştım, kanallar teliften kapanınca falan düşüş yaşadım tekrar da. Sadece ytkazan manuel ve otomatik botunu kullanarak yaptığım 0'dan youtube geri dönüş başlangıç adsense resmi:

ytkazanbotbaslangici.png

Kimse demesin bana o nedenle program başarısız falan diye :D İyi ki varsın YTKazan :D

ben manuel botu zaten uzun zamandır kullanıyorum ve ödedigim parayı fazlasıyla kazanıyorum zaten.20 gün önce bu botu aldım bende,deneme için zoomin.tv ile partner bi kanal ekledim sadece.kanalda kazanç filan yoktu,deneme için uygun oldugunu düşündüm ve bagladım ytkazan otomatik sistemine.geride kalan 20 gün içerisinde 85$ kazandırmış bu kanal.boş bi kanal,rastgele seçilmiş bi kaynak,deneme süresinin bitmesi sonrası (30 gün doldu farzedersek) 200tl civarında bi para bırakmış oluyor.

belki ayda 200tl de ne var diyecek bagzı arkadaşlar ama bi kanalın kendi kendine ayda 200tl getirmesi bence az bi iş degil.yanlış hatırlamıyorsam 10 kanal limiti var her hesapda,10 kanalıda eklesek ve kanalları/videoların alınacagı kaynaklarıda düzgün bi şekilde seçersek aylık tahminen 1500tl üzeri bi para kazandıracaktır.karşılıgında masrafınız ne?30 Tl...tektek videolarla ugraşma derdiginizde yok zaten,herşeyi bot kendisi yapıyor.bence denemeyen arkadaşların özellikle otomatik bot sistemini denemesi gerekiyor.

Umarım Daha fazla Kazanırsınız.

Partnerli Kanallarda Para Kazanmayı aktif etme işlemi aktif edilmiştir.

2 saat'lik deneme verdi arkadaş teşekkürler yasin bey

Hocam eşleşen veya 3 taraf veren videoları isteğe göre silme gibi bir özellikte eklerseniz çok iyi olur kanalların riske girmemesi açısından.Nedeni ise:

Bazı bağladığım kanal veya sitelerden öreneğin günde 50 video yükledi bi bakıyorum bunların 20-30 ttanesi eşleşen vermşiş ama benim kazandığım kalan 20 video ve ben 1-2 gün girmedimmi kanala 100 tane eşleşenli veya 3 taraflı dünya engelli video buda kanalı baya bi riske sokuyor.

Cevabınızı bekliyorum....

hesap eklerken
Para kazanma yı ve Telif silme kısımlarını Deaktif olarak seçerseniz bot bu kanallarda sadece video yükleme yapar

otomatik botta deneme üyelik vermiyorum hocam

hesap eklerken
Para kazanma yı ve Telif silme kısımlarını Deaktif olarak seçerseniz bot bu kanallarda sadece video yükleme yapar

Eşleşen be 3 taraf yüklenmiş videoları silmesinden bahsediyorum ben varmı bu özellik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

evet hocam. Telifli, Eşleşen ve Ünlemli videoları siliyor

hocam demo şifresi ölü tekrar alabilirmiyim.

---------- Mesaj saat 05:00:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:59:41 civarında gönderildi. ----------

birde hocam aylık 30tl değilmi?

evet aylık 30 TL hocam ve demoyu "engin karlı" adlı kişi gitmiş şifresini değiştirmiş :) düzelttim tekrardan

hocam skype ekledim alacağım online olunca yazarmısınız

Botun demosunu denemek istedim aşırı yavaş bağlanıyor siteye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri