ytkazan ünlem sorunu

• Kullanıcı onurhan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

onurhan00

Yasaklanmış
arkadaslar ytkazan botu aldım şimdi her attığım video ünleme düşüyor yeni kanal kurdum yine aynı sorun nedir ? 40 tane video attım sadece ?

yav hocam sende herşeye bu botları karıştırıyorsun once videoyap şimdide ytkazan

bot sen ünlem görme diye var değil , gördüğün ünlemleri dolara dönüştürmek için var.

İp'değiştir Çerezleri Temizle Öyle Dene Hocam Botlarla Alakalı Değil Bende Ytkazan Kullanıyorum Bi Skıntı Yaşamıyorum O Kadar

Kardes sen bu forumun en sorunlusun ya hep bi sorun hep bi sorun birazda kendinde ara sorunu

Ünlem hakkında 5-6 konu açmışsınız , her sıkıldıgınızda konu açarsanız konu kirliliği olur
Dün 3bin video attım en fazla 200 tanesi $ oldu ben napayım :D

benim kanallarıma 3-4 ünlem gelince ertesi gün topluca para kazanmaya kapatılıyo da o kadar ünlem gelmiş sizde olmuyo mu hocam

Ben ytkazan ile 10 tane farklı zamanlarda kanal açtım.İlk gün yüklediğim 50-60 videoda para kazanma aktif oluyo daha sonra ne yüklersem yükleyeyim ünlem çıkıyo ama para kazanma veya kanalım kapanmıyo...

videoyap botu kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim

bot mot boş işler bunlar bulun kategorinizi oturun çalışın kardeşim

Arkadaşlar yasin yeni eve taşındı o yüzden internete giremiyor sorularınıza cevap veremicek yarın internet sorununu çözer benden iletmemi isteti herkese bol kazançlar

arkadaşım bu işi bilmiyorsun barı ytkazanı kötüleme ytkazan benim kullandığım en iyi bottur sen bir kere botu nasıl kullanıcağını bilmiyorsun videolar ünleme düşür yeni kanal açarsın 40 tane video atarsın 20 tanesi ünlem olur zaten videoları para kazanmayı açmadan önce yüklü video işlemleri var ordan toplu ünlem geçirme var işlemini ordan yapıyorsun 500 tane video at 1 tane ünlem düşmez %100 garantisi var ben kullanıyorum sıkıntı yok

arkadaslar ytkazan botu aldım şimdi her attığım video ünleme düşüyor yeni kanal kurdum yine aynı sorun nedir ? 40 tane video attım sadece ?
Bu ünleme düşme olayının BOt ile alakası olduğunu sanıyorsaeğer yeni başlamadıysa artniyet ararım başka birşey değil. ÜNLEM sorunu genel bir sorundur ve sırf bu yüzden %99 geçme başarılı bir ünlem geçme alanı mevcut. Ünlemli olanları geçirebilirsiniz.

videoyap botu kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim
eminim güzeldir. buda benim şahsi görüşüm ytkazan en iyisidir.
Botla birlikte o kadar çok spam kanal türede ki, ben artık botlarla çalışılan kanallarda para kazanıldığından şüpheliyim.
sizde botla kazanırsınız umarım yakın vakitte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri