YtKoRaY nickli yetkiliyi nereden buldunuz? ( Kendisini tebrik ederim )

[MENTION=114]FGA[/MENTION] işte bu konuda yanılgıya düştün "(süre tartışılır kişiye göre)" diyerek.
HERKESE EŞİT DAVRANMALISINIZ.. ban süresini kişiye göre belirlemelisiniz.
hakaret suçunun cezası 10 günse herkese 10 gün ceza uygulamalısınız..

Beni haklı bulan yürekli arkadaşlar korkmasın mesajımı beğensinler.

Hukuku az cok bildiginizi ve/veya ilgilendiginizi sanarak size hukuki bir terim ile cevap vereyim.

Mahkemelerde hakimler kisilerin , hal tavir, sucun islenis tarzi ve bircok sebep /etken ile kanun maddesindeki sucu 3asagi 5 yukari kendi insiyatifi ile azaltabilir cogaltabilir. (Alt sinir-Ust sinir arasinda bir ceza)

Ayrica benim dusuncemi begenen begensin vb cumleleri yazmayi birakin. Cocuk muhabbetine cevirmeyin konuyu.

Siz adalet terazisini sadece sizin yaraniza olan kismiyla ilgileniyorsunuz. Soylediginiz cumleler/kelimeler ile ithamda bulundugunuz kisinin haklari icin hic ilgili gozukmuyorsunuz.

[MENTION=114]FGA[/MENTION] az önce emredemirci birkaç mesaj önce alaycı sözler kullandı. bunun cezası yokmu ?

NOT: Burası mahkeme değil, hakimde yok takdir yetkisini kullansın.

[MENTION=114]FGA[/MENTION] az önce emredemirci birkaç mesaj önce alaycı sözler kullandı. bunun cezası yokmu ?

Arkadaşım Profil fotoğrafı senin resmin galiba o yüzden kafanın güzelliğinden bahsettim bunun neresi alaylayıcı sözmüş. İftira atma yoksa ben seni şikayet edeceğim.

yt koray dan gmail hesaplar almıstım hacklendi ama kendisi ikilemeden hemen yeni hesapları verdi saolsun...banane de diyebilirdi.

Isinize geldi mi burasi mahkeme degil ama bir baskasini asagilarken hukuki terim oldugunu dusundugunuz cumleleri kullanmaktan kendinizi alikoymuyorsunuz.

Emredemirci'nin cumlesinde alayci bir durum gormedim. Mesaji sikayet edin yetkili bir diger arkadas baksin .

Siz kurallarin hep sizden yana islenmesini istiyorsunuz fakat oyle bir dunya yok maalesef.

Bu konuya yazacagim son mesajdir.

Alaycı bi tavır görmemişiniz :) profil resmime bakarak "kafan çok güzelmiş güle güle kullan" diyor. neyse Allah'a havale ediyorum. Eyvallah [MENTION=114]FGA[/MENTION]

Koray varsa KAlite vardır yardımlasma vardır Esnaflık vardır Hepsini Boşverin DOstluk vardır

abi neyi tartışıyorsunuz kutlama ve tebrik etme bölümünde hukuk mu tartışılır her şeyin bir yeri var aç bir konu tartışmak istediğine özel mesajla at bu linki gel bu konudan tartışalım diye olsun bitsin yarın öbür gün birinin doğum gününü falan kutlayacak olursak acaba orada da doğum günü kutlamak etik midir gibisinden tartışma başlatacak kafada adamlar var mıdır? Eğer varsa baştan söyleyin hiç bulaşmayalım kutlamaymış tebrikmiş falan direk adama özel mesaj atalım tebrik için. Gerçi siz yine bir yolunu bulur özel mesajla yapılan kutlamada bile tartışma malzemesi bulursunuz ya neyse. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum konu kilitlensin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri