Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet aşılmıyor sadece ünlem gelmiyorHayırlı satışlar.Freedom özelliklerini araştırdıktan hesap satın alıp video yükleyip denemek istiyorum.Fakat bu dünya engeli aşamıyoruz sanırım.![]()
ref varmı dıye sorayım mı![]()
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] şu freedoom da film çalışması yapılır mı şu anda en son awe de sıkıntılıydı yakılamıyodu dolar ?
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]; Merhaba hocam sckayp ekledim kabul ederseniz sevinirim 2 adet partner alınacaktır
edit : 2 adet freedom partner alındı
Ref yok muref umuduyla girmiştim oysa
İyi iyi, eğer şu CPA olayından çok bir şey çıkmazsa senden partnerli, videoyapa girişkenli alayım ben kanalları
Kolay gelsin, bol kazançlar...
ne zaman senden kanal gmail almak istesem hep nakit sıkıntım oluyor sonra yöntem geliştiriyorum almaya fırsatım olmuyorbi para yatsında bi tane partner kanal deniyim acaba getirecek mi para
![]()
Her zaman beklerim![]()
hacım dizi işinde felan kullanışlı olur mu bu partnerler olursa almayı düşünüyorum![]()
hacım dizi işinde felan kullanışlı olur mu bu partnerler olursa almayı düşünüyorum![]()
Herkes kullanmaya başladı bile hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.