YTMail sattığı kanalı çaldı

C
  • Kullanıcı canhakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YT Mail an itibariyle bana sattığı kanalı çaldı nasıl geri alabilirim ??? Açılma tarihi vs hatırlamıyorum. 2.adım güvenlik vardı o sormadı bile nasıl oluyor inanamıyorum ya

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:56 ----------

+++++

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:57 ----------

İsmi Yunus Akyol bunu görüyorsan oku seni öldürmezsem en adi ********im

son cümleyi silip elindeki tüm verilerle yarın ilk iş karakola ya da adliyeye gidip şikayetçi olmanı tavsiye ederim.

Yazıklar olsun adi şeref yoksunu aşağılık daha ne sayayım ki!! Nasıl böyle adi olabilir insanlar?
O ********den zaöanında bende kanal almıştım hepsi 10-15 günde kapandı, kapanmasaydı benmkileride çalardı. Yazıklar olsun. Bi de bigün konuşurken hitap olarak oğlum yazmıştım esprili dille, ben bayanım düzgün konuşun diye trrslemişti adi ********.
Çok geçmiş olsun kardeşim, git şikayet et ne diyeyimki şu dk. Canını yakmış ne desek boş.
Belasını bulacaktır biyerden

Not : Nacizane bi tavsiyem olacak site yönetiminden.
Bundan sonra 1.000 tl üzeri satış yapanlar (kanal-site vs vs her neyse) site yönetimine alıcının güvenliği,mağdur olmaması açısından teminat olarak kimlik belgeleri başka şeyler işte ne gerekiyosa artık şu an aklıma gelmiyo (gerekirse depozit içerde parası olsun, canı yanan ordan parasını kurtarsın). Ortalık çok bozuk gerçekten sahtekar hırsızlar kol geziyo maalesef burayada sızıyolar. Yani nacizane bi engelleme olur, bi çözüm olur insanların canı yanmasın, hepimz alışverş yapıyoruz.
Saygılarımla

Son düzenleme:
Yazıklar olsun adi şeref yoksunu aşağılık daha ne sayayım ki!! Nasıl böyle adi olabilir insanlar?
O ********den zaöanında bende kanal almıştım hepsi 10-15 günde kapandı, kapanmasaydı benmkileride çalardı. Yazıklar olsun. Bi de bigün konuşurken hitap olarak oğlum yazmıştım esprili dille, ben bayanım düzgün konuşun diye trrslemişti adi ********.
Çok geçmiş olsun kardeşim, git şikayet et ne diyeyimki şu dk. Canını yakmış ne desek boş.
Belasını bulacaktır biyerden

Benim anlamadığım olay 2.adımlı kod var ona rağmen kod gelmeden nasıl çalınıyor nasıl bir güvenliktir bu ya

---------- Spam Engelliyici 00:14 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

son cümleyi silip elindeki tüm verilerle yarın ilk iş karakola ya da adliyeye gidip şikayetçi olmanı tavsiye ederim.

yarın ilk işim o olacak sağolun

---------- Spam Engelliyici 00:14 ---------- Önceki Mesaj 00:14 ----------

Geçmiş olsun hocam

sağolun hocam...

tel nosunu yazar mısın hocam sana zahmet

Numarası yok malesef hocam bulursam atayım multi olduğu için kendi numarayı isteyip yazıyordu elimde bi kanıt olmasın diye vereceği numaralar çakıştığı için multi çünkü taktiği o burdaki hesabındanda no isteseniz r10daki hesabındanda no isteseniz hocam siz tel verin ben yazarım diyor çünkü kendi verirse multi olduğu ifşa olacak.

Son düzenleme:
Skypedan yazdm döndü az önce malum şahıs.
İnsanları dolandırmaya uyanmıyomusun seni savcılığıa vericez yazdım. Elinizden geleni ardına koymayın diyor birde pişkin pişkin insanı tersliyor. Kendisi yapmamış öyle söylüyor.adı da büşraymış yunus beyin

Skypedan yazdm döndü az önce malum şahıs.
İnsanları dolandırmaya uyanmıyomusun seni savcılığıa vericez yazdım. Elinizden geleni ardına koymayın diyor birde pişkin pişkin insanı tersliyor. Kendisi yapmamış öyle söylüyor.adı da büşraymış yunus beyin

2. adım doğrulamayı google bir şekilde es geçebilir tahminim. oda mailin açıldığı bilgisayardan işlem yapmak. ancak o şekilde mailin açılış tarihlerinide bilmesi gerekli kişinin. yani maili açan kişi haricinde biri yapmış olamaz.

2. adım doğrulamayı google bir şekilde es geçebilir tahminim. oda mailin açıldığı bilgisayardan işlem yapmak. ancak o şekilde mailin açılış tarihlerinide bilmesi gerekli kişinin. yani maili açan kişi haricinde biri yapmış olamaz.

Katılıyorum daha önce oturum açılmış tarayıcıdan giriş yapılabiliyor.

Kimse benim hakkımda manasızca atıp tutmasın olayla hiç bir şekilde alakam yoktur keza kötü söz sahibine aittir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri