YtMonster Hakkında Yardım

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar,
YTMONSTER'ı araştırıyorum da. Kredi olayını çözemedim. 1000 kredim var diyelim. Kaç izlenim veya kaç dk izlenim alabilirim?

Kampanyalardan bakıyorsun o puana yaklaşık 15 izlenme gelir

Peki hocam 1 pcde 1 den fazla ytmonster hesabı kasabiliyor muyuz? Yani 3 farklı tarayıcıdan farkı ytmonster hesabıyla video izleyip credi kasabilir miyiz?

bir kere denedim blockluyordu izin vermedi. 3 farklı tarayıcı 3 vpn deneyebilirsin eğer sadece ip ye bakıyorsa kasabilirsin. başka türlü kontrol ediyorsa pc yi bilemicem.

Arkadaşlar içinde 100k dan fazla kredisi olan 2 hesabım var. Almak isteyenler skypten ya da pm den ulaşabilirler.
bu arada 7/24 ytmonster like ve abone macro kodu satılıktır. Bilginize.

Peki hocam son bir soru sorayım :) 10k izlenimde bu izlenimler sayılır mı yoksa siliniyor mu?

izlenimler silinmiyor ama burdan izlenim çekmek ölüm berbat bir sistem yani.

şöyle anlatiyim

en az 20 saniye izleyebiliyorsunuz videoyu buda -20 puan demek.

yani 1000puan/20=50 izlenme

(sistemin dandik olması senden bu 1k puanı alıyor ve 4 de 1 ini gönderiyor izlenme olarak)

yani senin 10k izlenme alabilmen için 800k puanın olması lazım. vds de bir hesap günde 4 5k kasıyor 24 saatte.
kısacası mümkün değil kasman. izlenim yerine abone ve likeları kullanabilirsin. yorum önermem spama düşüyor. ama likelar iyidir.

rakamlar fazla çıktı sanki bi daha bakayım : ) ama izlenimlerin 4 de 1 ini gönderdiğinden eminim.

edit: panelden kontrol ettim şimdi en son 7 haziranda 4700 izlenim çekmişim 19k puan gitmiş videoya gelen izlenim 1400. [MENTION=33115]velixyz[/MENTION]

Son düzenleme:
Arkadaşlar içinde 100k dan fazla kredisi olan 2 hesabım var. Almak isteyenler skypten ya da pm den ulaşabilirler.
bu arada 7/24 ytmonster like ve abone macro kodu satılıktır. Bilginize.

bedava verilen kodu satıyorsun doğru bir karar

site ismi vermiyim ama ytmonster sonuna imacros yazınca bulabiliriz parayla satmaya gerek yok o halde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri