YTMONSTER ücretsiz izlenim kasma- Ücretsiz E-book

delikurt55

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Youtube yeni kanallar için 10 bin izlenim sayısını şart koydu. Bu durumda YTmonster gibi gösterim kasma siteleri önem kazandı.

YT MONSTER nedir derseniz.

YTmonster, organik şekilde youtube hesabınıza hit kasıyor.

Çalışma mantığı; site sizin bilgisayarınızdan daha öne sistemde tanımlanmış kullanıcıların youtube videolarına giriyor, bunun karşılığında size kredi sağlıyor. bu krediler ile sizde kendi youtube videolarını ekleyip başkalarının bu videolara girmesini sağlayabiliyorsunuz.

Sitenin temel çalışma mantığı böyle lakin sadece video görüntülenmesi değil, şuan beta halde youtube abone kasma, Youtube yorum kasma ve beğeni hizmeti de vermektedir.

Her 10 saniye için 1 kredi kazanmaktasınız. Aynı şekilde her 10 saniye videonuz izlenmesinin akabinde 10 kredi kayıp ediyorsunuz.

YTmonster sitesinde temel olarak youtube videomuzun nasıl kasıldığını anlattığım ebook :

üye olamak isteyenler için Emeğe saygı anlamında refli linkten üye olursanız sevinirim.

Ref linkim : https://www.ytmonster.net/register?ref=delikurt55

refsiz : https://www.ytmonster.net/register

Son düzenleme:
vds yi yormaya deymez. 24 saatte 4 5 k puan kasılıyor. ona da 700 izlenme geliyor. denemek isteyen deneyebilir tabi.

ben abone kasmak için kullanıyorum ama 24 saat 200 abone getiriyor aboneler sayesinde izlenim daha rahat oluyor

ben de bunu ucundan kullanmaya başladım ama kanalım özgün. korkuyorum açıkçası kanal banlanacak diye. bir tehlikesi var mıdır ?

düz üye olmak yerine eğer referans linkimden üye olursanız mesela 10 referansım olursa level atlamama yardım etmiş olursunuz, teşekkürler

https://www.ytmonster.net/register?ref=smanovic

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

ben abone kasmak için kullanıyorum ama 24 saat 200 abone getiriyor aboneler sayesinde izlenim daha rahat oluyor

bu sanal abonelerin katkısı oluyor mu ki? izlenim neden artsın?

ben de bunu ucundan kullanmaya başladım ama kanalım özgün. korkuyorum açıkçası kanal banlanacak diye. bir tehlikesi var mıdır ?

düz üye olmak yerine eğer referans linkimden üye olursanız mesela 10 referansım olursa level atlamama yardım etmiş olursunuz, teşekkürler

https://www.ytmonster.net/register?ref=smanovic

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:58 ----------

bu sanal abonelerin katkısı oluyor mu ki? izlenim neden artsın?

aboneleri gördüğüm kadarıyla sanal değil. diğer kullancılar hesaplarını kasmak için bu tür abone kasıyolar.

Organik abone ama aramayla mı geliyor acaba videoya

organik olsa da bir katkısı olmaz diye düşünüyorum sanal derken onu kastetmiştim. kendi isteğiyle abone olmuyorlar sonuçta videolarını takip etmezler.

ben 1 abone için kullanıyorum. Millet kendi kanalını kasıyor özellikle canlı yayın için geliyorlar yayına
2 like için kullanıyorum like sayesinde millet videoyu izliyor ve beğeniyor bu sırada cıkan reklamıda izliyorlar
3 40 saniye video izleme şartı koyuyorum. arada reklamda cıkıyor güzel bir durum oluyor.

ama orjinal kanalınızı riske atmak istemeyebilirsiniz. yan ufak kanallar için güzel birşey bence

ben 1 abone için kullanıyorum. Millet kendi kanalını kasıyor özellikle canlı yayın için geliyorlar yayına
2 like için kullanıyorum like sayesinde millet videoyu izliyor ve beğeniyor bu sırada cıkan reklamıda izliyorlar
3 40 saniye video izleme şartı koyuyorum. arada reklamda cıkıyor güzel bir durum oluyor.

ama orjinal kanalınızı riske atmak istemeyebilirsiniz. yan ufak kanallar için güzel birşey bence

çokda güzel bir durum olmayabilir. exchange sonuçta kanalın kapatılır adsensen bile uçar

çokda güzel bir durum olmayabilir. exchange sonuçta kanalın kapatılır adsensen bile uçar

Herhangi bir sorun olmuyor arkadaşlar. Partnerli özgün kanalımla kullanıyorum.
Ayrıca ytmonster otomatik like ve abone macro botu satılıktır bilginize. 7/24 like ve abone olur. Vds nin durumuna göre kasmadan işlem yapılabilir. Ben 1 gm ramli vds kullanıyorum kasma oluyor. Ara ara vds yi resetlemek zorunda kalıyorum.
Yt monster like ve abone botu 30 tl dir.

Bi gunluk hasılat :) scaleway sağolsun
5c891169fd28f0b5d98662e664e7e8f4.jpg

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kredi kazanıpda 10 kredi harcamakda ne kadar saçma salak bişiy? 1 verirsin 3-5 alırsın anlarımda 10 katı nedir. Düpedüz enayi zannediyorlar milleti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri