Hayirli satislar hocam
saolun
Fiyat nasıl ?
25/ay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayirli satislar hocam
Fiyat nasıl ?
saolun
25/ay
torrent desteğini getiren bot mutlaka avantaj sağlayacaktır şuan öyle bir bot yok. ancak torrent desteğinin sağlıklı çalışır mı çalışmaz mı endişelerim var ? torrent bir kere engel eşleşen yatağı onlar arasından nasıl seçecek ?
pm attım bakabilirmisiniz
filter veya çerçeve
---------- Spam Engelliyici 02:33 ---------- Önceki Mesaj 02:32 ----------
1gün verildi.
hocam botu çözemedim,
ben şimdi bota kanal eklemek istemiyorum, sadece video ekleyip render almak istiyorum
illa kanal adı açıklama etiket kısımlarını doldurmak zorundamıyım
bunsuz render olmuyo mu
Çerçeve eklerken video pozisyonu bölümünde yaptığımız değişiklikler önizlemede hiçbir değişikliğe uğramıyor, o bölüm çalışmıyor mu?
%25 ile %40 arası denedim, orta-ortaüst-alt vs onların hepsinde denedim hatta korrdinatları -(eksi) koyarakda denedim ama olmadıevet çalışıyor, genişlik yüzde kaç olarak ayarladınız
%25 ile %40 arası denedim, orta-ortaüst-alt vs onların hepsinde denedim hatta korrdinatları -(eksi) koyarakda denedim ama olmadı
team bilgilerini pm atıyorum.ilginç birçok bilgisayarda video konumu çalışıyor isterseniz team ile yardımcı olabilirim.
yada resmini çekebilirsiniz
team bilgilerini pm atıyorum.
Bu programı kullanan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim
Toplu render işlemi var dimi hocam ?
Browser eklentisi olsaydı guzel olurdu dizilerin yeni bolumlerini sitelerden hemen secerdik renderleyip kanala atardı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.