YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
merhaba arkadaşlar,
Bu aralar YTPSMS numaralarını sadece Youtube için mi kullanabiliriz sorusunu almaya başladım.
YTPSMS numaralarını, Sms onayı gerektiren Başka işleriniz içinde kullanabiliyorsunuz. sistemin kötüye kullanımını engellemek adına bazı yerler Blokeli durumda. Sms onayı almak istediğiniz yerde YTPSMS sistemini kullanıp kullanamayacağınız konusunda bilgi almak için Skype üzerinden iletişime geçip bilgi alabilir, test yapabilirsiniz

Böyle hizmet başka yerde bulamazsınız teşekkürler gardaş :D :)

Tavsiye ederim A++ hizmet süper hızda sms :)

Yeni güncelleme: Sms panelinize gelen pingler artık panelinize yansımayacak, yeni güncelleme ile atılan pingler arka planda kaydediliyor. Test yapıp güncellemeyi tüm hesaplara uyguladım herhangi bir sorun yaşayan olursa canlı destekten ulaşabilir.

Ödeme Yapıldı Numaralar Test Edilip Teslim Alındı. Müşteri Memnuniyeti Gerçekten Çok İyi. Hayırlı Satışlar.

paket 1 den 1 adet daha alınmıstır tesekkurler ytpsms hizmetin kralı.

bir adet alındı ve ödeme yapıldı. arkadaş gerçekten güvenilir ve işini temiz yapan birisi. ilk önce profili oluşturduktan sonra denedik. para kısmını daha sonra hallettik. hayırlı satışlar ..

10lu premıum tarafımdan satın alınıştır , gayet hızlı , canlı destekde tek kelımeyle mukemmel emegine sağlık

Paket 2 den bir adet satın alınmıştır.Çok yardımsever ve işinin ehli bir kardeşimiz.10 numaradan 3 tanesinde mesaj 10 sn geç geldiği için 3ünüde değiştirdi.(Benim için önemli olan gelmesiydi 1 dk bile beklerim)Denemelerimizi yaptık sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Böyle güzel bir hizmet sunduğu için kendisine teşekkür ediyorum

Merhaba mesela 10 numara aldım bu numaraları hepsini kullandıktan sonra yenileri için yine mi ödeme yapacam?

sistem satın alındı arkadaş çok ilgili ve gerçekten sistem 10 numara

5 adet numara alınmıştır. Sistem memnuniyet on numara arkadaşımızın kişisel olarak iyi niyetine diyecek yok zaten.

paket 1 alınmıştır. arkadaş gerçekten çok ilgili. testinden onayına kadar tek tek her aşamada kontrol edip yardımcı oldu. sistem çok akıllıca kurulmuş. tavsiye ederim.

Merhaba mesela 10 numara aldım bu numaraları hepsini kullandıktan sonra yenileri için yine mi ödeme yapacam?

[MENTION=4043]ByTayfun[/MENTION] YTPSMS paket 2 ile 10 numara alıp numaraları kullandıktan sonra yeni numara almak isterseniz Paketinizi YTPSMS1 yada YTPSMS2 olarak tekrar yenilemeniz gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri