YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Bu konu hakkında bende bilgi alabilirmiyim ?

@M00nsp3ll

Arkadaşlar YTPSMS sistemini Sadece sesli arama özelliği olan içine 5 yada 10 sim kart takıp tek ekrandan tüm numaraları takip edebildiğiniz cep telefonu gibi düşünün. Yani kendi cep telefonunuzla Sadece sesli arama özelliği kullanarak kaç kanal açıp kaç 15dk onayı yapabiliyorsanız YTPSMS ile'de aynı sayıda kanal açıp onaylayabiliyorsunuz.

-1 numaraya kanal açarken ortalama olarak 5 adet onay kodu geliyor, 15 dk onayında ise 2 kez kullanabiliyorsunuz.

Not: Bu kısıtlamanın YTPSMS ile hiçbir alakası yok tamamen youtube'un yaptığı bir kısıtlama

umarım sorunuzu yanıtlayabilmişimdir.

güvenilir bir alışveriş oldu numaralar ve panel kullanışlı

5 adet 2. paketten sipariş geçilmiştir :)

Bir projem var hocam. Hergün fix 400-500 tane en az alırım. Bunu php yazılımıma bir api gibi ayarlamamız mümkün olabilir mi?

Arkadaşlar YTPSMS sistemini Sadece sesli arama özelliği olan içine 5 yada 10 sim kart takıp tek ekrandan tüm numaraları takip edebildiğiniz cep telefonu gibi düşünün. Yani kendi cep telefonunuzla Sadece sesli arama özelliği kullanarak kaç kanal açıp kaç 15dk onayı yapabiliyorsanız YTPSMS ile'de aynı sayıda kanal açıp onaylayabiliyorsunuz.

-1 numaraya kanal açarken ortalama olarak 5 adet onay kodu geliyor, 15 dk onayında ise 2 kez kullanabiliyorsunuz.

Not: Bu kısıtlamanın YTPSMS ile hiçbir alakası yok tamamen youtube'un yaptığı bir kısıtlama

umarım sorunuzu yanıtlayabilmişimdir.

benim elimde telfon kartı bulunmakta acaba bu numaraları sisteme ekleme şansımız var mı ? greçek tlfn kartları, kırgızistan kartları...

ilk paketi denemk istiyorum ama şu kıyım bir bitsin ondan sonra inşllah...

Destek'teki Arkadaş Cevap Vermemektedir.

Dolayısıyla 1 Müşteri Kaybetmektesiniz :)

10 adet numara alınmıştır çok hızlı bir şekilde teşekürler hocam

Destek'teki Arkadaş Cevap Vermemektedir.

Dolayısıyla 1 Müşteri Kaybetmektesiniz :)

destekte kimse yok galiba?

Hocam bu işe başladığımadan beri canlı desteğe çok önem veriyorum ve hiçbir mesajı cevapsız bırakmadım şimdiye kadar. Bugün de cevap vermediğim mesaj yok şu an tekrar kontrol ettim. skype: ytpsms ekleyin online olmasam da yazın görür görmez dönüyorum.

Takip amaçlı yazıyorum, daha sonra değerlendiricem.Hayırlı satışlar.

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıl önce sizlerin hizmetine sunduğumuz YTPSMS sistemi ilk kodlandığı halinin üstüne sadece 1 güncelleme yapılarak bugüne kadar binlerce kanal onayı yapmıştır. Geçtiğimiz günlerde youtube kıyımından kaynaklı olarak YTPSMS'e olan talep oldukça artmıştır ve kullandığımız altyapı yoğun talebi karşılayamadığı için bazı kulanıcılarımıza sorun olarak yansımaya başlamıştı.

Sizlere sorunsuz bir şekilde hizmet verebilmek için, altyapımızı taşıma işlemine başladık. Taşınma işlemi tahmini olarak 4-5 gün sürecektir. Bu süreç içinde aktif müşterilerimize yaşattığımız aksaklık ve yeni satın almak isteyen müşterilerimize hizmet veremediğimiz için özür dileriz.

saygılarımla,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri